Zobacz pełną wersję : tłuszcz w mięśnie
xDemonx666
26-07-09, 05:50
witam :) Mam pytanie, waże 83 kg , chciałbym ten tłuszcz który mam przerobic w mięśnie, co mam robić i jakie brać odżywki ??? Pozdrawiam
Najlepiej to wróć do szkoły na lekcję biologii i się doucz, że nie da się przekształcić jednej tkanki w drugą (czyt. tkanki tłuszczowej w tkankę mięśniową). To zrób najpierw, a później pomyślimy o siłowni.
Demon: zapisz się na siłkę i zapodaj sobie dietę wysokobiałkową z lekko obniżonym bilansem kcal(głównie z węgli). Nie chce mi się rozpisywać, dlatego poszukaj w działach trening i dieta.
zCzymDoLudzi
26-07-09, 10:33
No no coś ciekawego od rana.... Zacznij od tego że jak chcesz zobaczyć te mięśnie to tłuszcz musisz zrzucić, po prostu się odchudzać. Podałeś wagę, a ile masz lat i jaki wzrost?
xDemonx666
10-12-09, 16:57
175 cm....18 lat....
sama siłownia wystarczy czy razem z dietą??? chciałbym jeść normalnie tylko ograniczyć słodkie i jedzienie wieczorami
slim shady
10-12-09, 17:30
dieta potrzebna
Czytaj forum, głównie podwieszone. Pomoże :whistle:
Andrew_ace
10-12-09, 19:58
Bez większych zmian w diecie jak dorzucisz trening to schudniesz ale pojawi się problem jeśli chodzi o przyrost mięśni bo te z tego tłuszczu nie urosną. Pytanie jak bardzo masz ambitne plany.
..:Damian:..
10-12-09, 20:51
Siłka + dieta + aeroby = Będzie dobrze :D