Zobacz pełną wersję : masa stoi w miejscu
może nie trzymam doskonałej diety ale jem 6 razy dziennie to co trzeba dodatkowo białko kreta bcaa trzymam się w miarę zapotrzebowania na bwt oraz dodatniego bilansu kcal a moja waga po 2 miechach poszła 1kg (ważę 90kg) natomiast moje ciało wygląda coraz lepiej brzuch spadł klata się rzeźbi nie mówiąc już o łapach w których nie poszedł mi ani cm za to zajebiście się rzeźbi (38cm w łapie) dlaczego nie idzie mi masa tylko tak jakby rzeźba? może jest to wynikiem tego że mój bilans kcal jest raczej minimalnie na + ? a i dodam że siła ostatnio ładnie idzie po tej krecie ( poczułem ją po 3 tygodniach)
skoro dieta gra, bilans minimalnie na + to nie bedzie wielkich skokow, daj wiecel kalorii i trening na mase
fallenursus
26-07-09, 21:40
to naco ty nazekasz?
ciężko mi dostarczyć więcej kcal praca dość ciężka i pewnie dużo w niej spalam może zainwestuje w orzechy bo jem tyle że już więcej nie mogę wcisnąć albo więcej oliwy bo gainery to nie dla mnie
fallenursus bo to trochę wkurzające że mimo cyklu na krecie (pierwszego kiedyś były ale to dawno) i ,,obżerania się '' waga nic nie rusza zawsze czytam że temu po krecie poszło 5kg itp a u mnie dosłownie nic ale masz racje niepotrzebnie narzekam :twisted:
taki typ też tak mam :) ciężko w ch**