PDA

Zobacz pełną wersję : masa stoi w miejscu

wojtas3
25-07-09, 18:17
może nie trzymam doskonałej diety ale jem 6 razy dziennie to co trzeba dodatkowo białko kreta bcaa trzymam się w miarę zapotrzebowania na bwt oraz dodatniego bilansu kcal a moja waga po 2 miechach poszła 1kg (ważę 90kg) natomiast moje ciało wygląda coraz lepiej brzuch spadł klata się rzeźbi nie mówiąc już o łapach w których nie poszedł mi ani cm za to zajebiście się rzeźbi (38cm w łapie) dlaczego nie idzie mi masa tylko tak jakby rzeźba? może jest to wynikiem tego że mój bilans kcal jest raczej minimalnie na + ? a i dodam że siła ostatnio ładnie idzie po tej krecie ( poczułem ją po 3 tygodniach)

Rynju
26-07-09, 21:27
skoro dieta gra, bilans minimalnie na + to nie bedzie wielkich skokow, daj wiecel kalorii i trening na mase

fallenursus
26-07-09, 21:40
to naco ty nazekasz?

wojtas3
26-07-09, 21:41
ciężko mi dostarczyć więcej kcal praca dość ciężka i pewnie dużo w niej spalam może zainwestuje w orzechy bo jem tyle że już więcej nie mogę wcisnąć albo więcej oliwy bo gainery to nie dla mnie

wojtas3
26-07-09, 21:44
fallenursus bo to trochę wkurzające że mimo cyklu na krecie (pierwszego kiedyś były ale to dawno) i ,,obżerania się '' waga nic nie rusza zawsze czytam że temu po krecie poszło 5kg itp a u mnie dosłownie nic ale masz racje niepotrzebnie narzekam :twisted:

sts
26-07-09, 22:07
taki typ też tak mam :) ciężko w ch**

007
26-07-09, 22:32
dodaj wegli