Zobacz pełną wersję : Lovelas vs Sosna
Glosujcie kto wg. Was lepiej wyglada. Widze ze miedzy nimi jest spór o to wiec tera sie okaże
Lovelas - http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=17668
Sosna - http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=17486
obydwoje mają ok sylwetki..
idiotyczny temat chcesz być fajny?
janusz123 co to wogule za ankieta? po co takimi durnotami się zajmujesz?:yawn: głosować nie będę :twisted:
sts byłeś pierwszy za bardzo się pierdoliłem z tym postem :rockon:
Już nic nie będę mówił...świetny topik ;]
nie no masakra,
usuńcie to ;p my sie klucimy miedzy soba ;p a po za tym moje fotki sa po 6miechac aktualnych calych teraz po 12miesiacach nie wrzucalem ;p.
Zdecydowanie sosna. lovelas to zal jak na 2lata. a sosna rok i na prawde spoko.
Pompeczka żal jak na 2 lata? wstaw swoje fotki po 2 latach treningu samo to że ktoś trenuje 2 lata jest już dużym sukcesem
Też bym z kimś powalczył...
Damian st-ce
25-07-09, 20:02
Ani z jednym, ani z drugim szału ni ma...
Anaboliczny Koks
25-07-09, 20:22
Damian ,ale Sosna ile zdjeica po 6 miechach ,a Gejek69 po 2 latach sam sobie odpowiedz i sie jeszcze spina do kazdego.
ciaastek91
25-07-09, 20:28
Damian ,ale Sosna ile zdjeica po 6 miechach ,a Gejek69 po 2 latach sam sobie odpowiedz i sie jeszcze spina do kazdego.
dobra, ale wiesz, ani na ulicy, ani na plazy, ani na zawodach kulturystycznych staz na silce nie jest zadnym wyznacznikiem elo
i nie mowcie mi ze ktos 'dobrze wyglada jak na taki staz' bo takie teksty sa zalosne.
albo ktos wyglada dobrze albo nie i chuj :D
znam kolesia ktory w ogole nie cwiczy i wyglada super, a znam tez wielu gosci co cwicza po pare lat i sa pizdeczki.
Anaboliczny Koks
25-07-09, 20:34
ja znam kolesia ktory nabral pelno koksu supli itd i wyglada jak kupa ;d
np fallenursus:P (nie no glupi zart)
vys-89 to dawaj dawaj z voldemortem :P
ciaastek91 bardzo dobrze powiedziane clap
np fallenursus:P (nie no glupi zart)
vys-89 to dawaj dawaj z voldemortem :P
Nie no, chce w swoim przedziale masowym :D
Jolly , do 55 kg ?-zartuje jak cos ,aby spinki nie bylo ^^.
A tak to temat bezsensu , dajcie sobie po mordzie na zgode i po sprawie:].
mówiłem ci glucie żebyś z gejami do starych wyjeżdżał, ode mnie odbij...
pokory trochę !
Autor tematu wykazal sie inteligencja zakladajac taki temat moze jeszcze zrobisz temat kto z nich ma lepsza skladnie?Po drugie powinniscie sie ogarnac bo nie macie po 15 lat zeby sie klocic jak dzieci inie rozumiem czy to taki probleem miec na kogos wysrane i go nie sluchac i nie dac sie prowokowac chyba,ze tak sie kochacie,ze musicie.
no ja też uważam że temat głupi bo kłócimy sie między sobą. ale nie wazne, najebalem sie jak nie wiem ;;] ale jest zajebiscie :D ide spac.
a lovelas to mój ziomek i odbijscie od niego ;] mimo wszystko z kielc i go lubie ;]
Topik założony na hp ma służyć zabawie. Jeszcze jeden obraźliwy post i kogoś pociągnę z osta. Potraktujcie to jako ostrzeżenie słowne.
Topik założony na hp ma służyć zabawie. Jeszcze jeden obraźliwy post i kogoś pociągnę z osta. Potraktujcie to jako ostrzeżenie słowne.
ja już bym dawno dał osta :)
Spoko, jak będzie błoto to zsumuje wszystkie burdy wybranego użytkownika i odpowiednio nagrodzę :]
DemonWojny
26-07-09, 08:51
w ogole to smieszni jestescie, sprzeczacie sie bo scie sie na forum pokluciliscie a na prawde sie w ogole nie znacie, a najbardziej mnie dziwisz ty lovelas bo niby dorosły facet z ciebie a sie bawisz na forum najpierw cie wydupiajom potem błagasz adminow zeby to odwołali, wracasz jako bohater i zaś sie z wszystkimi po kolei kłócisz no i jaki to ma sens? szczerze to mnie to wszystko śmieszy na forum patrze od jakiegoś czasu a zarejestrowalem sie by zasiegnac rad i tak czytam wiekszosc postow itd to nie wiem czy sie smiac czy płakac mam nadzieje ze jak ja osiagne tą 20 to taki nie bede
elo
Fehu przecież bana dostałeś to co tu jeszcze robisz...
i ciesz się, że Ty się znasz :smile:
bawię się bo lubię
pozdrawiam
P.S Jest grupa osób, która uwielbia wchodzić ze mną w dyskusję i nic na to nie poradzę, także jeżeli uważasz, że po kolei kłócę się ze wszystkimi (ciągle te same osoby) to jesteś w błędzie. Bo widzę, że nie umiesz zrozumieć prostych rzeczy: jak pewna "elita" na forum, wtyka bez sensu (bo tak już jest fajnie i modnie, i będę wśród innych lepszy bo wrzuciłem lovelasowi) to ja nie będę bierny... wiele rzeczy przemilczałem ale wielu też nie odpuściłem. Może jeszcze mam podziękować i przeprosić ?
Ale tak to jest jak jakiś nowy "stary" bohater zarejestruje się na forum... i pier... o dup... marynie, licząc, że uzyska uznanie w oczach innych użytkowników
bez odbioru
DemonWojny
26-07-09, 11:39
nie, nie jestem zaden fehu, a jak sie kilka osob uwzielo na ciebie to pierdol to forum i idz stad proste widocznie nie jestes tu mile widziany tak trudno to zrozumiec ? czy jestes tu tylko po to zeby ciagle sie klocic, jesli tak to znajdz se jakas gierke na kompa nie wiem tibia czy cos w tych klimatach moze bedziesz umial sie polapac chociaz watpie
btw na cholere piszesz bez odbioru, jak nie chcesz ze mna rozmawiac to w ogole nie odpisuj i tyle :D
stary chłop a głupi jak but...
~~ sory ze sie wdaje w dyskusje ale pomyslalem ze jak jakis nowy user zwroci ci uwage to nie bedziesz mial uprzedzen jak do innych i przemyslisz sprawe i dojdziesz do wniosku ze glupio robisz, no ale coz chyba sie mylilem
wstyd lovelas zeby w takim wieku tak sie zachowywac po prostu i to jeszcze facet z silowni niby
i co przyszedłeś prawić morały ? wstyd itp. ?
chłopie to jest internet z czym Ty wyskakujesz... o gierkach piszesz ? myślisz, że jesteś fajny i fajnie piszesz ?
było już paru takich jak Ty, masz multikonto Fehu albo chcesz zabłyszczeć wśród "fajnych".
P.S Forum możesz ty pierd... ja jestem tu sporo czasu i nie mam zamiaru, a to że paru błaznów jest i mają radochę to cóż takie uroki internetowego forum.
Jak będziecie się wyzywać tylko na HP to aruś dostanie raka bicepsa :)
Jak będziecie się wyzywać tylko na HP to aruś dostanie raka bicepsa :)
:smile:
P.S Do OkoDemona: nie dało się nic nie pisać mimo tego, że nie chcę ale muszę ripostować takie wypowiedzi
Miło, że przepraszasz wdając się w tą dyskusję. Bo ta sprawa nie dotyczy Ciebie a tym bardziej użytkowników od kilkunastu dni i z multikontem.
Ja wiem, wstawiam tylko ostrzeżenie :D
DemonWojny
26-07-09, 14:05
a czemu miałbym niby być fajny że coś napisze? po prostu dziwie sie ze dorosły facet sie zachowuje gorzej niz 15 latek. Burza hormonów czy co ? a fajny wcale nie chce byc, nie szukam tu kumpli tylko raz na ruski czas o coś zapytam, tylko ty mnie zadziwiles wiec odpowiadam w tym temacie?
czemu jak ktos ci tylko zwroci uwage to od razu piszesz, 'ze chce byc fajny'
jak dziecko jakies -.- dziwne ze do nikogo sie nikt nie przyczepil tylko akurat do ciebie
a czemu miałbym niby być fajny że coś napisze? po prostu dziwie sie ze dorosły facet sie zachowuje gorzej niz 15 latek. Burza hormonów czy co ? a fajny wcale nie chce byc, nie szukam tu kumpli tylko raz na ruski czas o coś zapytam, tylko ty mnie zadziwiles wiec odpowiadam w tym temacie?
czemu jak ktos ci tylko zwroci uwage to od razu piszesz, 'ze chce byc fajny'
jak dziecko jakies -.- dziwne ze do nikogo sie nikt nie przyczepil tylko akurat do ciebie
nie chce mi się już pisać, bo całą czapkę miałbym do powiedzenia, ale po co mam osty dostawać za dyskusję z multikontowcem, która poraz kolejny do niczego nie doprowadzi. Zajmij się sobą.
Pozdrawiam