Zobacz pełną wersję : Kilka pytan dotytczacych kreatyny
Nigdy nie bralem zadnych odzywek/supli wiec wole Was zapytac.
Jakis czas temu troche cwiczylem w domu z planem, jakies pol roku, potem przestalem i 2 tygodnie temu skonczylem 5 tygodni ogolnorozowjowki ( nie robilem kolejnego tygodnia bo wyjechalem na wakacje) i teraz mam zamiar ulozyc plan na mase, kupic karnet na silownie i kupic kreatyne (vitalmax). Mam 17lat, 190cm, 73kg i chcialbym przez jeden cykl 6 tyg. przytyc z 6-7 kg. Nie bede mial jako takiej diety,. jedynie bede sie staral jesc 5 posilkow dziennie, duzo bialka i wegli naturalnych..
1. czy mozliwe zeby w ciagu takiego jednego cyklu zrobily mi sie rozstepy? nigdy jescze nie mialem z tym problemow.
2. Czy na tym etapie moge zaczac brac kreatyne?
pocwicz z 3 lub 4 miesiace na sucho puzniej kup sobie kreatyne mono plus aminokwasy
poczwicz jeszcze troche na tej silowni jak sie zapiszesz
Czyli narazie jeszcze jej nie kupowac, cwiczyc na sucho?
czlowiku tu nie ma tak ze sobie czwiczylem pozniej sobie nie czwiczylem i teraz sobie troche p;ocwicze -.- albo chcesz cos zrobic albo marnowac czas
zapisz sie na ta silownie tam jesli cos bedziesz zle robil to na pewno ktos ci podpowie jaki ruch masz wykonywac , jesli po ~2 miesiacach nie zobaczysz zadnych efektow to mozesz sobie hapnac jakas kreatyne , cos czuje ze przy twoim wzroscie i wadze bedzie ci ciezko nabrac masy miesniowej
Ja mam rozstępy ale od szybkiego rośnięcia skóra nie nadarzała teraz jakoś przechodzą. Ja zrobiłem błąd w ziołem kreatyne po 2 tygodniach ćwiczeń (nasycenie) i wszystko wyszczałem. Jak chcesz bierz mono z umiarem ale, jak już bierzesz to 1 miesiąc na sucho (na siłce) radze i po miesiącu zacząć dopiero mono brać mi po kreatynie się nie zrobiły żadne rozstępy.
czlowiku tu nie ma tak ze sobie czwiczylem pozniej sobie nie czwiczylem i teraz sobie troche p;ocwicze -.- albo chcesz cos zrobic albo marnowac czas
zapisz sie na ta silownie tam jesli cos bedziesz zle robil to na pewno ktos ci podpowie jaki ruch masz wykonywac , jesli po ~2 miesiacach nie zobaczysz zadnych efektow to mozesz sobie hapnac jakas kreatyne , cos czuje ze przy twoim wzroscie i wadze bedzie ci ciezko nabrac masy miesniowej
co ma wzrost i waga do tego że trudno będzie mu masy nagrać nie prawda w takim razie przy moim wzroście 166 i początkowych 60kg łatwo bym miał a wcale nie o każdy 1kg musiałem się starać i to bardzo bez diety i na odżywkach gainerach białkach nic nie szło ale teraz człowiek zmądrzał :)
w wiekszosci przypadkach osoby majace taki wzrost i wage nie mogo nabrac masy
moj brat ma 193 i widze ze wpierdala 2x ty co ja a ni huja nie przytyje
No ja juz kiedys cwiczylem jakies pol roku. Teraz cwiczylem miesiac po przerwie zrobilem ogolnorozwojowke i chcialbym zrobic plan na mase ale zastanawiam sie czy nie kupic tej kreatynki, czy to mi nie zaszkodzi. I boje sie o te rozstepy..
na masie se pocwicz jeszcze ten miesiac i jak bedzie szlo to nie bierz a jak lipa to mozesz wziasc jesli ci latwo nabiera sie mase to przy dobrej diecie i treningu mozesz miec rozstepy