PDA

Zobacz pełną wersję : Zincas

Ikar
23-07-09, 00:21
Sory jak nie tu umiescilem ten temat ale zupelnie nie wiedzialem gdzie to uczynic. Powiedzcie mi proasze jak wygladaja tabletki zincas a jak zincas forte. zincas forte to wieksze i biale czy male i zolte czy jak to ogolnie, no bo mam opakowke zincas i mam takie malutkie biale tambeteczki i kurde mysle czy to nie jest przypadkiem ruska meta, bo wlasnie jak jak wyjezdzalem za granice to w opakowaniach po zincasach przewozilem mete i teraz nie wiem czy to meta czy ten zincas ;p

fallenursus
23-07-09, 01:39
pojedz przez tydzien tosie dowiesz...:twisted:

Ikar
23-07-09, 13:11
pewnie bym sie dowiedziale po ilosci wysypanych syfkow ale nie koniecznie mi ta metoda sprawdzania odpowiada ;p

Ikar
25-07-09, 03:04
no nie wierze ze nikt nie ma zincasu pod reka albo ze kazdy ma chwilowy zanik pamieci i nie pamieta jak on wyglada

blood in blood out
27-07-09, 16:08
zincas forte- małe białe tabletki ( bez zadnych znaków szczególnych)
Z polska meta nie pomylisz:) a co do ruskiej to chooj wie

sts
27-07-09, 16:14
Sory jak nie tu umiescilem ten temat ale zupelnie nie wiedzialem gdzie to uczynic. Powiedzcie mi proasze jak wygladaja tabletki zincas a jak zincas forte. zincas forte to wieksze i biale czy male i zolte czy jak to ogolnie, no bo mam opakowke zincas i mam takie malutkie biale tambeteczki i kurde mysle czy to nie jest przypadkiem ruska meta, bo wlasnie jak jak wyjezdzalem za granice to w opakowaniach po zincasach przewozilem mete i teraz nie wiem czy to meta czy ten zincas ;p

zrób foto to ci powiem czy zincas bo akurat mam biały to zincas forte a żółty zwykły.

ps;Większe od mety troszkę

ciaastek91
27-07-09, 20:08
zincas forte identyczny jak meta razak. biale, gladkie tabsy.

zwykly rzeczywiscie taki zoltawy i mniejsze tabsy, troche przypominaja niektore partie niedzialajacej ruskiej mety.