PDA

Zobacz pełną wersję : rozpiska

Adamv
22-07-09, 16:31
niestety tesc i deca nie dojechala, zamiast tego mam 23susty, 10ml deci, 200 metki, a mialo byc tak pieknie.
1-6 metka 25mg eOd
1-12 susta 250 e4d
6-11 deca 300 e7d
jest sens? czy poczekac na tescia i jeszcze jedna dece, winka tez nie mam

lg team
22-07-09, 16:43
logiczniej dac dece na 10 tyg po 1ml week, a sus 2amp week

andrul
22-07-09, 17:29
metka eod - bez sensu jak dla mnie

fallenursus
22-07-09, 17:32
nie mozesz poczekac az dojedzie? skad ty to zamawiales? i gdzie mieszkasz, to Ci moze powiem czy jest sens czekac.
meta eod to nie tak :)

andrul
22-07-09, 18:15
tak z ciekawosci susta za pewne organon no wybrał bym ome to samo a trudniej o wałka a metke i deke z jakich firm posiadasz

Adamv
23-07-09, 10:05
metka rosyjska, ale pewna, mialo byc ed oczywiscie. deca atomic lab, a susta organon, ale tez nie jest to wyjebka.
jestem z rybnika, zamawialem z egiptu i grecji. kolega z egiptu nie przywiozl, bo sie bal, trzepali ich juz w drodze, a z grecji tez nie wiem, czy mi dostarczy.

andrul
23-07-09, 10:19
w grecji z apteki bez recki juz nie dostaniesz Atomica deczka spoko jest susty mega duzo wałków ja zawsze wybieram omo niczym sie nie róznia i nigdy nie rózniły :) niektórzy nieswiadomi pisali ze ostatnim estrem no ale kaprynat to deconat ale nie kazdy ma cos wspólnego z farmacjią no to powodzenia zrób tak jak IG pisze a na fronta daj metke i bedzie dobrze

Adamv
23-07-09, 11:19
czyli nici z moich greckich zakupow, hehe

vold
24-07-09, 06:39
susta , deca na 10 tyg

Adamv
24-07-09, 16:40
ok, tego sie bede trzymal. dzieki

fallenursus
24-07-09, 16:50
jesli walisz deczke, pamietaj o wiekszej ilosci tescia do niej. np. 400deki/500tescia
i jesli wbijasz mixa/deka walnij mixa o tydzien dluzej od deki, jesli jednoestrowy tesc to o dwa tygodnie dluzej postaraj sie go wbic, na wszelki wielki...bo wiesz jak to jest...

fallenursus
25-07-09, 06:28
wszysto ladnie i pieknie ale mete to bym ruska odpuscil bo nie jest ostatnio dobrej jakosci
nie wiem ile chcesz zjesc ale najlepiej by byla polska
jesli nie to skoro jestes z rybnika to wiem ze tajland tam jest -i dziala
co do omy susty jak ktos powiedzial to oma jest pewna ale musisz uwazac na kalorie bo moze zalac
przynajmniej ja mam tak ze do 5 tyg to moge zrec jak swinia i nie tyje ale potewm musze pilnowac koryta i bardziej ide w bialko niz wegle co zaowocowalo ostatnia kuracjao oma wino dobrym przyrostem i brakiem zalania smalcem a teraz na kredce jeszcze mnie wycina bo trzaskam aero
deca jak najbardziej ale tak jak fallen mowil musisz tescia pojechac wiecej
ale ja bym wolal 400 dec 750 omo lub susta oczywiscie dluzej niz deca ale zewjscie na propie by sie przydalo
no i deca 12 tygodni by pasowalo
hcg bym sie zaopatrzyl prxzy dece
Z CHU..EM nie ma zartow lepiej zeby stawal i lecialbym od 2 tyg
jak masz kola co z grecji towar cisnie to hcg przywizie tez
KAZDY MA INNE PRIORYTETY ALE FUJARE LEPIEJ MIEC SPRAWNA

sa ludzie ktorzy wlasnie tak strzelaja mniejwiecej 2x tyle tescia co deki. nie mowie ze zle, ale tu nie weiadomo co kolega juz wbijal. 750 tescia moze go bardziej zatkac jak 400 deki. ale jak mowi Dino, bez HCG takich dawek nie ruszaj. Puscilbym hcg profilaktycznie przez cala dlugosc cyklu w malych dawkach. zaczac od 3eciego tygodnia po 250j co 3 dni.az po sama pct.bys musial conajmniej 2 flaszki prengyla skolowac. spoko po rozcienczeniu w lodowce 30-40 dni moze stac.niektorzy tweirdza ze i 2 miechy, ja juz nie bede sie na ten temat klucil :) 30dni na pewno wytrzyma.skonczyj jedna flache, rozcienczysz druga.najlepiej by bylo wbijac mixera e3d, deke to jak juz tam sobie chcesz raz na tydzien , czy ze strzalami tescia..cena pregnyla jest u was smieszna, nie zastanawialbym sie nad tym.znam gosci co przez deke potracili dziewczyny :twisted:

Adamv
25-07-09, 11:29
o tesciu wiem, dluzej niz deca, juz stosowalem i fujarka dziala. z tym hcg jak juz pisalem, to jest roznie, niestety z grecji nici. omki nigdy nie pralem, tylko polskiego prolo i greckiego. omke pociagne jednak do 14tyg, pozniej tesc? jak dlugo?

fallenursus
25-07-09, 19:33
omke pociagne jednak do 14tyg, pozniej tesc? jak dlugo?
he? to ile to ma wkoncu trwac? 20 tygodni? nic nie kumam...

Adamv
26-07-09, 09:41
robilem po 12 tyg, ale jesli dece mam pociagnac 12, to jak to zrobic? omke tez 12, a tescia ile? mowie, ze z omka jeszcze nie probowalem, a wole sie poradzic tutaj niz na silowni, bo juz rozne opinie slyszalem

fallenursus
28-07-09, 01:36
robilem po 12 tyg, ale jesli dece mam pociagnac 12, to jak to zrobic? omke tez 12, a tescia ile? mowie, ze z omka jeszcze nie probowalem, a wole sie poradzic tutaj niz na silowni, bo juz rozne opinie slyszalem

aa kumam
deka 12, omka 13 a jak jedno-estrowy tesc (np. enan) to 14.

Adamv
28-07-09, 10:06
dokladnie. dinozaur napial, zeby zejscie zrobic na jednoestrowym po omie. kiedy zamienic ome na propa i ile to ma trwac i czy jest sens

Adamv
23-09-09, 10:58
zbliza sie bomba. mam omo, dece tez. mete odpuszcze. zastanawiam sie, czy dac te wino, czy zostawic na przedwakacyjny cykl? zalezy mi na masie, ale nie chce zalania fatem. doradzcie mi, bo juz sam nie wiem. w grudniu mam wesele, wiec nie chce miec mordy jak ksiezyc. zwykly enan swinki ze mnie nie zrobi, a nie wiem jak mix. za miesiac zaczynam