Zobacz pełną wersję : Kreatyna & kawa
To prawda ze jak się pije kawe to nie mozna brac kreatyny ??Ogólnie pytam z ciekawosci ?
nie ale nie można pić kawy do jakiegoś czasu po jej spożyciu ( nie pamiętam do jakiego bo nie pije kawy)
pewnie ze mozna pic kawe podczas cyklu
to tak samo jak ktos by ci zabronil pic herbate..
aha spoko nie tak pytam bo myslałem ze jedno ma jakis wpływ na drugie i nie mozna tego mieszac;/
ciaastek91
22-07-09, 20:24
nie ale nie można pić kawy do jakiegoś czasu po jej spożyciu ( nie pamiętam do jakiego bo nie pije kawy)
to wytlumacz mi dlaczego w stackach przed treningowych jest kofeina i kreatyna?
i chyba bierze sie je na raz, a nie oddziela drobinki.
Też słyszałem że nie wolno pić kawy jakiś czas po jej spożyciu. Ciaastek nic nikomu się nie stanie jak wypije sobie kawe z 30 min później ;) Tak dla pewności :D
ciaastek91
22-07-09, 21:57
wiesz, slyszec to ja tez slyszalem rozne rzeczy, ale to nie ma zadnego poparcia w praktyce, wiec jezeli ktos ma ochote rozpuscic kreatyne w kawie, to nie widze problemu :D
ciekawe kto by to wypił x]
ciaastek91
23-07-09, 13:11
ja :D
nie takie mordotrzepy sie robili ;o
ciaastek91 nie jestem w stanie ci tego wytłumaczyć nie wiem po prostu wiele razy słyszałem że tak jest i to chyba nawet na tym forum skoro mówisz że można to fajne
ja właśnie też słyszałem że nie wolno mieszać kofeiny z kreatyną nawet pamietam ze pisało to w jednym numerze IRON-a ale osobiscie tez uważam to za głupote i sam łacze jedno z drugim ;)
a czy mozna rozpuszczac kratyne w soku pomaranczowym??
wydaje mi sie, ze kilka lat temu cos o tym bylo ale nie pamietam dlatego pytam jeszcze raz.
fallenursus
26-07-09, 00:56
mozna, jak rowneiz w letniej kawie mozna rozpusisc krete. podobno jest lepiej wchlaniana zmieszana z letnim plynem.