Zobacz pełną wersję : Dwa dziwne pytania...
1. Od ok miesiąca odchudzam się. Jem 3-5*dziennie, nie więcej niż 1500-1800kcal. 2* w tygodniu biegam. Nie pije alkocholu, ani nie jadam słodyczy. Raz na jakiś czas loda, ale wtedy wliczam w kcal. Do tego 3l wody dziennie. Cały problem w tym że przez ten miesiąc NIC nie schudłem. Czasami mam ochotę olać to odchudzanie skoro nic nie daje. Dlaczego?
2. Mam kumpla który jest wysoki i chudy mimo że siedzi na kompie 7-8h dziennie, wpierdziela kiedy nie przyjde, oraz wypija dziennie 2 butelki coli. W ogóle nie biega itp, słowem tryb siedzący. Dlaczego więc on jest cały czas szczupły, a ja mimo miesięcznej pracy nic nie schudłem? :sick:
Wszystko zależy od twojego organizmu. Przemiana materii to sprawa indywidualna i nie sugeruj sie kolegą. Proponuje biegać 4 razy w tygodniu rano, w dni wolne od biegania rower, popołudniami codziennie ćwiczenia areobowe typu brzuszki. Dobra dieta i pamiętaj - ZDROWY SEN! jest bardzo ważny w odchudzaniu, kładź się o 21 spać najlepiej.
fallenursus
22-07-09, 16:15
jak wyzej biegaj czesciej, ale ja preferuje przed spaniem. przemiane materi lepsza na noc masz.
ja preferuje na czczo. wypij przed bieganiem kawe lyknij bcaa i powoli wsazystko sie ruszy i tak jak pisali wyzej wiecej tego biegania
lili: nie biega się na czczo...
Coś mi się nie chce wierzyć że gość po miesiącu NIC nie chudnie...
a to dlaczego nie? wtedy organizm bierze energie z tluszczu a nie z tego co zjedlismy
fallenursus
23-07-09, 02:22
a to dlaczego nie? wtedy organizm bierze energie z tluszczu a nie z tego co zjedlismy
yeah!
tymbardziej trening silowy naczczo ftmfw! polece kazdemu bez zastanowienia,i rowniez zapraszam o 4tej rano :)
lili: nie biega się na czczo...
Coś mi się nie chce wierzyć że gość po miesiącu NIC nie chudnie...
czemu tak twierdzisz???znam kilku ludzi którzy tylko rano na sucho biegają i chwalą
Anaboliczny Koks
23-07-09, 08:47
Dziwnie bo wszedzie pisza ,aby cos zjesc chwile oczekac i dopiero biegac
Dlaczego nikt nie zwrocil uwagi na ilosc posilkow. Kolega pisze 3-5, czyli znajac zycie 4 ;) Jemy male posilki co 3 godziny, w ciagu dnia 5-7 posilkow, czyli 6 bedzie ok ;) musisz zwracac uwage na spozycie weglowodanow przede wszystkim prostych.
moze poprostu masz taki organizm ze ciezko ci zrzucic wage...a ten twój kolega moze miec i nny typ organizmu...np ja mało jem moge wcale nie jesc przez cały dzien jak nic wielkiego nie robie i waze 72 kilo przy wzroscie 171 a mam kolegów w klasie którzy sie opychają a ważą po 50 pare kiloale mi waga szybko spada jk nic nie jem ...moze dlatego ze nic nie jem a sram???:twisted:niewiem
Chyba masz po prostu bardzo słabą przemianę materii:whistle: Ja mam tak, że bardzo szybko chudnę, lecz to samo w drugą stronę:evil: Biegaj rano 3 razy w ciągu tygodnia. Jedz ok. 6 razy dziennie małe posiłki ( ja jem tylko 4 bo mam tak zwany obiad mamuni, więc się trochę najem no ale cóż). Polecałbym także basen, rower.. po prostu to co się zmęczy:P
czemu tak twierdzisz???znam kilku ludzi którzy tylko rano na sucho biegają i chwalą
Ta ta. Baby chłopów chwalą że jak się napiją to dobrze walą...
Vys, a ja bym się wadził moja to narzeka jak sie nawale :P :P
To ci daje jak jesteś pijany? :D
ta, ale potem narzeka ze krocza nie czuje :twisted: