PDA

Zobacz pełną wersję : 2 cykle do oceny

bullet
21-07-09, 10:19
na szybko abyscie nie musieli szuakc w ankietach przyblize swoje parametry.
wiek 32
wzrost 178
waga 72/3 bylo 86 nie chce wiecej poki co bo we wrzesniu planuje pobiec w maratonie
bf 18
klatak 100
bic 38
staz: zacząłem 15 lat temu ale mialem spore przerwy. teraz lece stale od 3 miesiecy.
przygody z SAA byly w wieku mlodzienczym OMKA, metka, tesc prolo, superanabolon, deca, ale bylo to tak dawno, ze mozna spokojnie powiedziec, ze bedzie to moj "pierwszy cykl"

poki co jem bialko i BCAA z glutaminą
trzymam zbilansowana diete.

jako, ze jeszcze nie jestem pewien czy dotrwam w chodzeniu na silownie (chcialbym ale wiem, ze roznie moze byc) dlatego chce jak najdluzej poleciec bez SAA.
planuje 2 lub 3 cykle

tym dodatkowym bylby pierwszy cykl z metka
4 tyg 20mg dziennie

cykle na 100% to
1 cykl: prop i wino

2 cykl: 1-6 npp 100mg e2d - 260zl
1-8 prop 100mg e2d - 240zl
4-9 wins 50mg e2d - 480zl
zastanawiam sie czy robic wogole ten pierwszy cyklon
jesli tak to chcialbym go polaczyc z kreatyną bo poki co sie jej wystrzegam bo chce doczekac momentu kiedy bede widzial efekt jej dzialania.
generalnie planuje rozpoczac SAA w zimie po pierwsze dlatego, ze masa bedzie szybciej leciec a po drugie dlatego aby samemu sie przekonac, czy bede do tego czasu chodził na silownie.

Co o tym sadzicie drodzy koledzy, zrobic sobie tego pierwszego kick starta na metce czy odpuscic i zaczac od razu od drugiego cyklu.

Cel ładny, czystyi niezalany miesien

Pakerek001122
21-07-09, 11:09
Metka moze Cie zalac wiec jak chcesz czysty miesien "rzezba" to 2 cykl. Na cykl srodki krotkoesterowy daja "suchy" miesien.

Z jakiej firmy winko 480 zl za 20 ml troche duzo tak mi sie zdaje...

lg team
21-07-09, 12:25
powiem tak, typowe dla poczatkujacych...
nie planuj wiecej jak jeden cykl obecnie bo i tak nic ci z tego nie wyjdzie...

planujesz jeden, realizujesz go i odpoczywasz,
pozniej next cykl i tak kilka lat,
dopiero jak bedziesz bardziej zaawansowany to planuj cos bardziej skomplikowanego i na dluzsza mete,

fallenursus
21-07-09, 14:25
drugi cykl prosze pana.
mozesz nawet bez wina.
moze nawet prolo
diete to Ty umiesz utrzymac wiec o ''zalewanie'' prola nie muszisz sie martwic.Ale jak wolisz moze byc prop. test to test.rozni sie tylko waga estru.

Sterydy wzmagaja synteze fosfokreatyny w tkankach miesniowych , wynik?
Zwieksza sie zapotrzebowanie na CrP , jedyna droga aaby dostarczyc potrzebnego nam zwiazku jest uzycie egzogennego odpowiednika.
Jesli mamy wiekszy % resyntezy CrP zwieksza sie sila , energia i wydolnosc treningowa o rozroscie komorek juz nie wspomne. Trzeba tylko dostarczyc kretyne na cyklu , a nie tylko po cyklu niby na spadki , co jest nagminnie stosowane , wynika to tylko z braku podstawowej wiedzy....
tak zwalilem to z innego forum, i co ztego ?:) juz od dawna o tym mowilem zanim spotkalem ten text po polsku, a ze lepiej nie umiem napisac wiec masz :P

fallenursus
21-07-09, 15:19
BTW cen na forum nie podajemy, bo wam Vold fpierdol spusci....

fallenursus
21-07-09, 15:29
err. sorry za malo jeszcze kawy wypilem. mialem na mysli pierwszy cykl prop/wino. dla mnie to po kolei wygladaj jak drugi ;) u know what i mean...
a te dawki npp/propa tojak cos to propa wiecej bo moze byc chooyowato.
prop 100 eod
npp 75 eod
tak mam zamiar pykac nastepny cykl.

staraj sie wychodzic z zasady ze tescia wiecej musi byc jak walisz jakies nandro.

my humble opinion :)

bullet
21-07-09, 16:42
wiem
nim sie zorientowalem to juz nie moglem edytowac bo ktos odpisal :((((
panie moderatorze prosze o pomoc

vold
21-07-09, 19:24
zrób pierwszy cykl narazie

bullet
24-07-09, 13:48
a co zrobic jako pierwszy??
metke solo czy propa i wino a metke totalnie olac.
ja jestem chudy i nie zaszkodzilo by mi troszke nabrac na kick starcie

fallenursus
24-07-09, 16:26
olej mete
end of story

vold
25-07-09, 07:51
prop + wino