Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mleko dla cielęcia zamiast białka?

marcin001
26-12-06, 16:17
Witam! MAm pytanie ponieważ mam w lanie zrobić tak samo! Mój kumpel kupuje sobie mleko dla cieląt firmy KOUDIJS wysokobiałkowe i trzeba powiedzieć że po około 2 miesiącach wygląda imponująco! Bierze dziennie około 150 g czyliz 80 g czystego białka! MAm pytanie czy taki ,,specyfik'' można pic? Czy są po nim jakieś skutki bo kumpel mówi że nie po nim żadnych skutków ubocznych! I czy może on zastępować normalne białko jakie się powinno brać? Proszę o odpowiedz. POZDRO

Saddamus
27-12-06, 21:13
Od karmy dla psów też pewnie nic by mu się nie stało. Pytanie tylko w jakich warunkach to jest produkowane. Z pewnością inne są wymagania co do "higieny" produkcji żywności dla ludzi, a inne dla zwierząt.

jablko
27-12-06, 22:13
a gdzie takie cos mozna kupic ;]

tomek.
27-12-06, 23:09
moim zdaniem cienkiej jakości białko
pewnie lepeij na przeczyszczenie sie przyda niż na mase

marcinczwa
28-12-06, 07:54
to jest produkt dla zwierząt a nie dla ludzi
nic nie powinno Ci sie stać, ale pamiętaj że są inne normy, wymagania co do produkowania takich specyfików dla zwierząt a inne dla ludzi

marcin001
28-12-06, 12:38
hehe dzienks! JA już jem drugi dzień po około 5 dużych łyżek na dzień! Narazie nie widzę żadnych skutk&#243;w ubocznych tylko trochę niedobre jest! A co do jablko to można kupić w sklepie z paszami! U nas w Dąbrowie Tanowskiej są aż 2 takie sklepy! Wszędzie są tam gdzie ludzie mniej więcej chodują jaką zwierzynę! Czekam na dalsze opinie na temat tego specyfiku! <lol> Narq!

tomek.
28-12-06, 12:40
jutro wr&#243;ci i będzie szczekał to uważajcie na niego :twisted:

P4l4d7n
28-12-06, 14:05
Hades ty czasami masz zajebiste hasła :mrgreen:

Ja bym sie tego nawet nie dotknal :P. Kup sobie jakies porzadne bialko albo WPC80 z Ostrowii.