PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy Trening

treblason
19-07-09, 16:45
Witam ! chodzę już od ponad miesiąca na siłownię i mój trening ograniczał się przez ten miesiąc tylko do treningu obwodowego tzn na kazda partie miesni i aerobów tzn biegania rowerek itp. Chciałbym przejsc normalnie do typowego treningu na siłowni i postanowiłem ułożyć trening dla siebie i jesli cos nie tak to dajcie jakijs male poproawki :) chciałbym dodać że wolałbym chodzić 4 razy w tygodniu na siłkę bo takie treningi jak ponidzialek,sroda,czwartek to troche malo ;p do tego zakupiłem sobie creatyne mega caps 1250 olimpu i wybralem stosowanie rano 4 na czczo i 4 po treningu. Chodze na siłownie poprostu dla lepszgo samopoczucia kondycji noi zeby lepiej wygladac ;p wiec ukladanie jakis treningow silowych i innych jakos tak nie bardzo wydaje mi sie ze ma sens bo mam znajomych ktorzy tak jak ja poprostu chodza i cwicza i miesnie maja bardzo dobrze wyrzezbione itp.

Poniedziałek
klata + triceps

wtorek
plecy + biceps

środa
wolne

czwartek
klata + triceps

piątek
nogi + barki + biceps

sobota
bieganie na bieżni

Micek185
19-07-09, 20:02
Poniedziałek
klata + biceps brzuch

wtorek
nogi

czwartek
plecy triceps brzuch

sobota
przedramiona kaptury

tak bedzie lepeij masz czas na regeneracje,przeciwstawne grupy na treninach wiec nic ci nie grozi,azden trening nie koliduje z poprzednim,i nie musisz cwiczyc tej samej grupy miesni 2razy tyg.
pozdro

metadon
19-07-09, 20:55
yyy....a barki?:whistle:

Micek185
19-07-09, 22:17
yyy...zapomniałem ale oczywiście z kapturami czyli sobota:)
najlepszym sie zdarza:cry:
pozdro