PDA

Zobacz pełną wersję : Koncowka cyklu odblokowanie

Pakerek001122
18-07-09, 17:32
Witam ponowni jestem juz przy koncu cyklu i potrzebuje porady co do odblokowania:
Cykl wygladal tak
1-4 anapolon 100mg pod koniec 150mg dzien
1-8 prop 100mg co 2 dzien
9- do konca winko 75 mg co 2 dni 30ml jeszcze dalem do tego pudelko omki.

I teraz ile wziasc odbloku mam 20 tab. cloma i zostanie mi jakies 20 tab tamoxifenu.

Z rezultatow jestem bardzo zadowolony masa podskoczyla o 10 kg a nad rzezba nadal pracuje.

Jeszcze mam 1 problem sterczace sutki i wyczuwalne mam male guzki to zejdzie po odbloku?

Dzieki wszystkim za wczesniejsza pomoc Pozdrawiam _/

patryk1336
18-07-09, 17:56
anapolon Ty nie za slabo zaawansowany na ten srodek? to dla bardzo zaawansowanych chyba srodek jest czy moze sie myle?

fallenursus
18-07-09, 18:25
Witam ponowni jestem juz przy koncu cyklu i potrzebuje porady co do odblokowania:
Cykl wygladal tak
1-4 anapolon 100mg pod koniec 150mg dzien
1-8 prop 100mg co 2 dzien
9- do konca winko 75 mg co 2 dni 30ml jeszcze dalem do tego pudelko omki.

I teraz ile wziasc odbloku mam 20 tab. cloma i zostanie mi jakies 20 tab tamoxifenu.

pierwsze siedem dni pyknij 100cloma+40nolvy, nastepne 3 tygnie 50/20

Z rezultatow jestem bardzo zadowolony masa podskoczyla o 10 kg a nad rzezba nadal pracuje.

Jeszcze mam 1 problem sterczace sutki i wyczuwalne mam male guzki to zejdzie po odbloku?

niekoniecznie,ale moze zejsc ,jak zauwazyles ze powstaja mogles ladowac nolvadex podczas cyklu. przy antku zalecane sa AI..wspominalem Ci chyba o tym.. chociaz tak smo jak nolvadex chamuja przyrosty,ale co wazniejsze ,masa czy bitch tits?

Dzieki wszystkim za wczesniejsza pomoc Pozdrawiam _/

odpowiedzi na czewono :)

vold
19-07-09, 20:22
A to pudełko omki to po co?,

chyba po to aby zmienić czas odblokowania i złapać trochę wody i tłuszczu , beznadziejny pomysł, nie wiem jak z odblokiem bo nie wiem w jakim momencie weszła ta omka.

Pakerek001122
20-07-09, 12:17
anapolon Ty nie za slabo zaawansowany na ten srodek? to dla bardzo zaawansowanych chyba srodek jest czy moze sie myle?

Moze nie cwicze 10 lat ale cwicze 2 lata systematycznie...
A wszystko jest dla ludzi ;>

Fell nolve bralem przez caly cyklon aha i juz bez ssa mialem guzki bylem u lekarza i powiedzial ze jest to okres dojrzewania i moze to trawac do 25 roku zycia ;> dzieki za pomoc ;D

Omke wziolem jako przedluzenie tescia bo mi sie szybciej skonczyl a odblok wyjdzie mi jakies kilka dni po ostatnim strzale winka i 18 dni po ostatnim strzale omki.

Pozdrawiam

fallenursus
20-07-09, 14:26
to czemu Ci szmata nie przepisal tabletek? niekontrolowane gyno z dojzewania moze sie skonczyc gyno na stale. ZMIEN LEKARZA.
chyba ze jak chcesz sie leczyc na wlasna reke to zapoznaj sie z dzialaniami poszczegolnych anty estrogenow.

ciaastek91
20-07-09, 14:43
w polsce zaden lekarz(przunajmniej panstwowy) nie stosuje kuracji hormonalnej na gino okresu dojrzewania.
kazdy twierdzi, ze samo przejdzie.

lg team
20-07-09, 17:23
lipa ten cykl zrobiony...
wins dales w 9 tygodniu? czy jak to mam rozumiec ta 9 tam?
omka w jakim celu byla dana?

Pakerek001122
21-07-09, 10:58
Lg sorka winko 5- do konca. Omka napisalem skonczyl mi sie szybciej tesc wiec zastapilem go pudelkiem omki wkoncu tez testosteron ;D

A z tym leczeniem gyno to racja parodia to bylo jakies 2-3 lata temu jak u niej bylem jeszcze jej sie spytalem czy to nie czasem ginekomastia a ona "okres dojrzewania/przejsciowe" to ja uhu no dobra i teraz powinnem isc i jej przypi****lic z czegos ciezkiego...

lg team
21-07-09, 12:26
glupio bo koncowa faza to powiedzmy bardziej suchy miesien wchodzi a ty dowalasz mix testo zeby sie zalac...
no gdzie tutaj logika?

lili
21-07-09, 12:44
cykl beznadziejny. walnij nolve 60mg potem z 3-4 dni 40mg i do konca odbloku 20mg powinno zejsc