Zobacz pełną wersję : trening a praca fizyczna
starz 7 miesiecy wiek 28 wzrost 194 waga 100kg pas 98 klata 108 biceps 40 wyciskanie max 90 kg dieta od 2 tyg białko + termo slim+omega 3 i 6 olipa+ karytanina z ekstraktem z zielonej herbaty i do tego ZMA olipa od 2 tyg katuje sie arobami czyli po 3 km terenowymi drogami a poza tym pracuje na kopalni i przzucam kilka ton zelaza dzienie a mimo to oponka jest bo po za tym jestem zadowolony z budowy mojego ciała czy macie do mnie jakies wskazówki co zrobić zeby być lepszy na treningach nie chodzi mi o wyglad ale o wyniki a wyglad ok to sprawa drugorzedna
ta oponka to nie z picia browaru? tłuszcz z piwa jest bardzo trudny do spalenia
Moim zdaniem twoje mięśnie nie mają czasu na regenerację i nie rosną;) Napisz kiedy trenujesz ( w jakie dni i po ile tak na oko);) Jeśli pracujesz chociaż 5 dni w tygodniu to bardzo męczysz całe ręcę, kręgosłup i w jakimś stopniu nogi:P Aha co do oponki to katuj brzuch;) Za bardzo go nie męczysz podczas pracy, więc możesz się skupić na tym mięśniu:D
Moim zdaniem twoje mięśnie nie mają czasu na regenerację i nie rosną;)
przeciez pisal, ze z wygladu jest zadowolony(tzn nie chodzi mu o brak miesni) tylko o oponke...a cwiczenie brzucha nie da jakichs spektakularnych efektow bo tluszczu nie spala sie miejscowo...
lol;/ Jak ja nie lubię takich ludzi na ty metadon!!!;/ Przecież napisał CO ZROBIĆ, ŻEBY BYĆ LEPSZY NA TRENINGACH!!!!!!!!!!!!!! A oponka zalicza się chyba do wyglądu, a nie do siły...;/ Pisał, że biega więc ok... na kopalni też się pomęczy, więc.... wszystko ok;/ Tylko jeszcze brzuch katować i zmienić trening i będzie wypas!! Brak oponki i lepsze wyniki...
Aha albo zrób sobie po prostu przerwę od treningów tzw. regeneracje
te twoje wymiary/wyniki jakos sie kupy nie trzymają:)
młody dobrze mówi,przy twojej robocie regeneracja to podstawa,przydało by się jakies BCAA przynajmniej połowiczne dawki.
co do oponki to nie zrzucisz jej tylko w tym miejscu,te 3km to na rozgrzewke tak?:)biegaj minimum te 35min wtedy zauważysz efekty,dodaj jakies intensywne cwiczenia na brzuch skosne/górne /dolne i powoli cos bedzie sie działo,staraj sie trzymac minimalnie diete a bynajmniej na noc nie jedz węgli tylko białko i powinno pomóc.
pozdro
Yosho sluchaj...czy dzieki mniejszej oponce wiecej wezmie na klate czy bic? przeciez napisal "wyglad ok to sprawa drugorzedna"... czyli oponka to za duzo kcal we diecie...
Aha o to Ci chodzi:P Sorki, że się uniosłem:whistle: myślałem, że chodzi Ci ( a nie będę się rozpisywał) bo zupełnie inaczej Cię zrozumiałem:errf: