Zobacz pełną wersję : nie ma sogów nie userów
nie zauważyliście tego że od kiedy nie ma sogów to udział w sprawy forum zmalał?czy tylko mi sie tak wydaje?
No w sumie troche mniej wiary doradza i sie wypowiada.
Zawsze to było jakieś wyróżnienie... Po ilości sogów też można było się domyśleć kto ma jaką wiedzę...
Musze przyznać, że jak nie ma sogów to jakoś tak bardziej nie chętnie pisze:PP Ale pisze:D:P
sogi sie przydaja w fotto-gallerry, jak wchodzilem to chociaz widac bylo zektos cos soba reprezentuje nie trzeba b ylo czyttac komentarzy. a tak to sa zbedne.
nie zauważyliście tego że od kiedy nie ma sogów to udział w sprawy forum zmalał?czy tylko mi sie tak wydaje?
są wakacje większość wyjechała
zCzymDoLudzi
18-07-09, 20:16
Na pewno to też. ALe jak nie ma sogów to część osób sobie po prostu czyta to co chcą, bo poco mają pomagać jak nawet potem sogiem nie zaszpanują ? :]
Anaboliczny Koks
18-07-09, 21:19
Wydaje wam się bo KowalX nie ma dostępu do neta ;d
to co wszyscy niby piszą żeby soga mieć?
sogi mogą być, ale nie widoczne dla wszystkich tylko dla adminów i nagradzanego użytkownika, jak ktoś ma dużo sogów to admin sobie zerka w jaki sposób dany user pomaga i daje mu range np:
Specjalista w działach: dieta,trening
takie przynajmniej jest moje zdanie
to co wszyscy niby piszą żeby soga mieć?
sogi mogą być, ale nie widoczne dla wszystkich tylko dla adminów i nagradzanego użytkownika, jak ktoś ma dużo sogów to admin sobie zerka w jaki sposób dany user pomaga i daje mu range np:
Specjalista w działach: dieta,trening
takie przynajmniej jest moje zdanie
OOO i pierwszy fajny pomyśł w tym temacie;):lol::whistle:
zCzymDoLudzi
18-07-09, 22:48
YoDa świetna propozycja, ale to było tylko moje ogólne stwierdzenie bo dziś zwykłe "Dziękuję" już NIC nie znaczy, takie czasy
Anaboliczny Koks no jego obecności najbardziej brakuje :whistle:
fallenursus
18-07-09, 23:19
jak sie patrzysz na co niektore odpowiedzi ludzi na forum to sie odechciewa. dla mnie to wyglada jakby nawet admin olal lekko sprawe, bo te ''usterki'' juz cos dlugo nie sa naprawiane. sogi sogami, juz byl kiedys temat ze forum dawniej bylo uhm''fajniejsze'':neutral:
zCzymDoLudzi
18-07-09, 23:52
Fajniejsze nie fajniejsze było PRZYDATNIEJSZE i ciekawsze do poczytania. Było więcej dyskusji "na poziomie", i można było się zawsze czegoś nauczyć o czymś ciekawym dowiedzieć. Teraz tak na szybko jakbym chciał sobie przypomnieć co ciekawego ostatnio tu czytałem to mi przychodzą do głowy tylko 4 nicki: fallenursus, Russel, Jaca i micek185 ( sry za błąd jak coś)-nikomu nie ujmując.
fallenursus
19-07-09, 00:02
Fajniejsze nie fajniejsze było PRZYDATNIEJSZE i ciekawsze do poczytania. Było więcej dyskusji "na poziomie", i można było się zawsze czegoś nauczyć o czymś ciekawym dowiedzieć. Teraz tak na szybko jakbym chciał sobie przypomnieć co ciekawego ostatnio tu czytałem to mi przychodzą do głowy tylko 4 nicki: fallenursus, Russel, Jaca i micek185 ( sry za błąd jak coś)-nikomu nie ujmując.
no oto mi chodzilo ze przydatniejsze. poto ma byc forum. uwierz nie na jednym jestem zarejestrowany, ale tylko to ma jakas taka dziwna atmosfere. powiesz cos nowego ,to cie zlinczuja jak inkwizycja,a najlepsze to ze gnojki ktorym nawet jeszcze jajka dobrze nie opadly, dorobil sie internetu i mama mu szlabanu jeszcze nie zrobila za wypisywanie glupot:) zamiast przyjac informacje do wiadomosci, a robic tak jak robia bo to im pasuje. nigdy nikomu na sile sie kaze nic robic.. zawsze trzeba przynajmniej ze 3-4 opinie innych ludzi wziasc po uwage. i naprawde nie tylko na tym forum .
do listy mozna by dodac kowalx'a molderdist'a i niektorych modow.
fallenursus
19-07-09, 00:09
jesli zieloni nie wezma sie za oczyszczanie smietnika ze smieci, to bardzo szybko ludzie zwina manatki i sie przeniosa
Damian st-ce
19-07-09, 02:51
Ilość sogów nie świadczy o wiedzy... Po drugie osoby które znają się na "rzeczy", mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Jednakże te osoby trosze to olewają, dlatego forum schodzi na psy... Taka jest prawda... Przez ostatnie dwa miechy zmieniło się tu bardzo...
oddam sogi za szklanke piwa, ale mi sie pic chce.
fallenursus
19-07-09, 03:03
smiem stwierdzic ze nowy terminator to kaszanka, walsnie skonczylem ogladac, zajelo mi to dwa dni :evil:
sosna a jakie chcesz?hehe a tak wracając do tematu to dziwnie jakoś i to nie o wakacje chodzi bo widac że dużo jest aktywnych osób,ale np w dziale trening ciężko jest to wszystko ogarnąc ale patrzac na liste użytkowników to jest chyba wysyp nowych pakierów ikażdy chce na łap na szyje plan itp.
Ale to prawda forum podupada niestety...
nie ma to jak sobie ponarzekać... :smile:
no a jak może sie coś ruszy:D
nie ruszy bo dużo ludzi w okresie ogórkowym odpuszcza... zawsze tak było...
Zawsze to było jakieś wyróżnienie... Po ilości sogów też można było się domyśleć kto ma jaką wiedzę...
albo ile multikont :P