Zobacz pełną wersję : moja nowa siłka ;D
oto nowy sprzęt ;p
http://img195.imageshack.us/img195/5442/sika.jpg
a to moja stara siłka ;p to już przeszłość ;D
http://img338.imageshack.us/img338/1649/sikahardcorowniaxd.jpg
Co wy na to xD
dzbanekzwd
15-07-09, 17:54
heh no różnica jest... kozacka ławka (gdyby nie to coś po bokach niby na rozpiętki, u mnie w ławce też takie było to odrazu na złom poszło:smile:)... ile masz obciążenia?. mam nadzieje że na tej starej nie ćwiczyłeś tam gdzie ona stoi.
Teraz juz powoli kozacko sie robi widze ale stara silka miala dobry klimat.
zCzymDoLudzi
15-07-09, 18:02
No ładnie, bardzo ładnie. Ile Cię to wyniosło ??
noo różnica jest i to w ch** ;D
zCzymDoLudzi
15-07-09, 18:13
Ze starej siłki pewnie większą satysfakcje miałeś, wygląda w miare tylko ta ławeczka taka niby niestabilna :)
Damian st-ce
15-07-09, 18:32
Obciążenie też było kozak ;D
spoko sprzecik tylko faktycznie ta ławka taka jakias "cienka" a te rozpietki to od razu wypierdol bo to pic na wode założysz tam 69kg i machasz i machasz a i nie ma nwet 1/3zakresu ruchu z normalnych rozpiętek.sam tez mam podobna ławkę.No ale różnica jest niezła,
pozdro
Elegancko. Tylko brać się za trening :P
sprzęt kozacki ale miałem taką ławekę :/ na początku było git a potem tak się rozruszałą na śrubach skrętnych że jak założyłem 70 kg to się na bok przewruciła całą łąwka xD
zCzymDoLudzi
15-07-09, 20:14
No właśnie, dlatego jezeli nie ma się solidnej ławeczki własnej roboty to lepiej wyłożyć parę groszy na pewny sprzęt.
ciaastek91
15-07-09, 20:54
a to obciazenie to wlozyles na gryf dla lansu na fotce, czy tak zostawiasz?
stojaki masz waskie, wiec ciezary sciagaj z gryfu, bo ci sie wygnie ;p
mam tą samą ławke jak macham tym takim z przodu to troche się kiwe, ale sie jeszcze nie rozpadła zastanawiam się czy nie dospawać tam kilku prętów żeby to jakoś stało...
a te dwa dziwne urządzenia po bokach są bez sensu, tego nie da jakoś wygodnie chwycić, a ćwiczenie tym czymś nie przypomina nawet rozpiętek, odkręciłem to i zastanawiam się czy do czegoś nie wykożystać... jakby ktoś miał pomysł to mi napiszcie
pozdro
ławeczkę masz do bani... już taką przeżyłem...
chociaż zależy jeszcze od ciężarów jakimi walczysz :smile:
fallenursus
16-07-09, 01:27
stary! ta stara sztange betonowa chyba zapierniczyles Dinozaurowi?!
szybko zedytuj fote bo jak sie obudzi to cie jedna reka rozszarpie....
Obciążenia mam jak na razie 60kg tylko jeszcze poluje na 40 kg, całość wyniosła mnie 600 zł + gryf który mi jutro pewnie przyjdzie to już 100 zł , co do tych rozpiętek to naprawdę chu***t*o xD no ale mam pomysł jak to przerobić aby było dobrze, co do ławki jestem bardzo z niej zadowolony, kolega ma dosyć podobną i mu zajebiście chodzi a ma roczek już ją ;p a jeśli chodzi o obciążenie to jak mówię jest tu dla mnie za mało a te obciążenie moje ma jeden minus bo jest cholerstwo za dóże i muszę kupić gryf 215 i mam nadzieje że będzie git i do tego 2 x 20 kg ciękie żelazne krążki, aa i zdejmuje prawie z gryfu po treningu wszystko ;p.A co do starej siłki to maolatowi wszystko za 50 zł sprzedaje xDD ;DD, no ale przyznam miała klimat a szczególnie w zime jak ręce do gryfu przymarzały :pp
i teraz wreszcie na nogi mam jak pakować <radocha> xDD ;D hehe
sebojas obciążenie masz do bani miałem podobne jak zakładałem to wyglądało na 130kg a było 60kg a propo jaką masz średnice gryfu może chcesz kupić 50kg obciążenia?:errf:
średnica 25 mm, może bym kupił lecz to by musiało być normalne zwykłe obciążenie bo te jest za duże z deka i mam problem teraz jak bym miał kupować jakieś to musi być cienkie a ciężkie, żeby nie zajmowało dużo miejsca na gryfie ;p
Stara siłka kozacka, bał bym się tych "stojaków" hehe pozdro
oni piszą że do 170 wytrzymuje, to przenieść to do rzeczywistości to 170 to na luzie ;p
jak miałem drewniano i stałem na niej z obciążeniem i było razem ze mną 160, to metalowa na luzie tyle wytrzyma, a ja się nie boje bo jestem HardCorem ;]
ile masz obciazenia???to jest ogumowane czy mi sie zdaje???
tak taki jakby plastik jakieś tworzywo sztuczne, nie wiem co to jest ;p
a obciążenia jak mówiłem mam 60kg + gryf to 69kg chodzi mi o prosty
dorzuć sobie na gryf po bokach po pół kg...żebyś miał równe 10...jakos wygląda na wiecej tego ciezaru...a te duze krązki to ile wazą
te duże mają po 10 kg ale nie ma problemu kupie dwa zwykłe żeliwne krążki po 20 kg dwa i będę miał 100 kg jak na moje możliwości na pewno mi przez jakiś czas starczy, a do tego co tu widzicie mam jeszcze 10 kg od hankli żeby było do równa to kupię dwa krążki po 0,5 kg bo gryf ma 9 kg ;p
Widze że kolega kupił ten zestaw który ja mam zamiar nabyć.
Powiedz mi jak się wszystko sprawuje?
Nic sie nie wygina itp?