PDA

Zobacz pełn± wersję : Woda w OrganiĽmie

Vortex
15-07-09, 07:35
Witam, jak to z tym jest. Opiszę to tak:
3 dni temu cały dzień pracowałem supercięzko fizycznie, i tu przyznam się że przez cały dzień wypiłem z 1,2l wody(;/). Na Drugi dzień z rana ważyłem 85kg. Potem przez kolejne dwa dni odpowiednio 87, 90. Dodam że przez te dwa dni pilem 3,5-4l wody dzienne+zupa etc. Teraz pytanie czy ta waga 85kg była po prostu spowodowana niskim stanem wody w oraniĽmie? ;/

wojtas3
15-07-09, 08:57
Vortex hmmm.. tak! mam podobnie

Jolly
15-07-09, 14:27
Vortex: i przez ten czas mocno pić ci się chciało, hehe?. Naturalny, nieuzupełniony ubytek wody. Nic strasznego, ale na przyszło¶ć polecam pić dużo.

Anaboliczny Koks
15-07-09, 14:43
Vys jak wiemy podczas spalania tłuszczu spieprza z prod skóry tłuszcz i woda to ja kto jest podczas redukcji mniej wody pić ?

zCzymDoLudzi
15-07-09, 14:49
Musisz pić wodę bo przyspiesza metabolizm, na redukcji miast wszelakich soków i napoi pij wodę i oczywi¶cie ćwiczenia, a ta woda znika gdy się pocimy, dlatego często bokserzy przed walka biegaj± w tych workach by stracić na wadze poprzez utratę wody- pro¶ciej mówi±c chc± się wypocić.

Jolly
15-07-09, 16:57
Anaboliczny Koks: W żadnym wypadku!. Waga owszem, spiepsza, ale płyny i tak musisz uzupełnić... Tak działaj± te czity pasy neoprenowe, oraz teoria że należy biegać w kurtce :D(no bo przecież schudłem 2kg w godzine...)