Volker
13-07-09, 16:34
Witam,
Jestem tu pierwszy raz, mam problem i szukam pomocy. Od roku nie trenuje już w klubie,w czerwcu przy wzroście 180 ważyłem 83.5kg (26lat).
Bardzo dużo gram w różnych "amatorskich" ligach, i postanowiłem w przerwie letniej zrzucić z 5kg aby poprawić kondycję i szybkość.
Od 16 dni trenuje treningiem, który sam sobie narzuciłem:
PON, ŚR, PT, SOB -
siłownia: 100-130min
W tym 80min: rowerek, orbitrec, bieżnia -
15minut brzuch (ławka - lekki skos, brzuszki ok200-250)
reszta czasu łydki i mięśnie ud, z małym ciężarem po 35 powtórzeń x 3-4 serie.
Leci ze mnie jak z wiadra...
WT, CZW
piłka nożna 2h.. czasem basen,
Przy tym stosuje dosyć mocną dietę, bez słodyczy, smażonego itp. ok 1600kcal dziennie (jogurty, musli, pierś z kurczaka , sałatki itp).
Biorę także:
OLIMP THERMO SPEED EXTREME - 3 tabletki dziennie.
( dodam że świetnie mnie pobudza do ćwiczeń i zabija uczucie głodu)
Dziś jest 13ty lipca, ważę 76.5kg, naprawdę nieźle zrzuciłem towaru z brzucha, szczególnie z "boczków", szybkośc jest lepsza, ale całkowicie opadłem z sił. Praktycznie nie mam wytrzymałości, bardzo mocno schudły mi szczególnie nogi a nie były nigdy otłuszczone.
Co mam teraz zmienić, aby powrócić do siły bez przybrania na wadze??
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
Jestem tu pierwszy raz, mam problem i szukam pomocy. Od roku nie trenuje już w klubie,w czerwcu przy wzroście 180 ważyłem 83.5kg (26lat).
Bardzo dużo gram w różnych "amatorskich" ligach, i postanowiłem w przerwie letniej zrzucić z 5kg aby poprawić kondycję i szybkość.
Od 16 dni trenuje treningiem, który sam sobie narzuciłem:
PON, ŚR, PT, SOB -
siłownia: 100-130min
W tym 80min: rowerek, orbitrec, bieżnia -
15minut brzuch (ławka - lekki skos, brzuszki ok200-250)
reszta czasu łydki i mięśnie ud, z małym ciężarem po 35 powtórzeń x 3-4 serie.
Leci ze mnie jak z wiadra...
WT, CZW
piłka nożna 2h.. czasem basen,
Przy tym stosuje dosyć mocną dietę, bez słodyczy, smażonego itp. ok 1600kcal dziennie (jogurty, musli, pierś z kurczaka , sałatki itp).
Biorę także:
OLIMP THERMO SPEED EXTREME - 3 tabletki dziennie.
( dodam że świetnie mnie pobudza do ćwiczeń i zabija uczucie głodu)
Dziś jest 13ty lipca, ważę 76.5kg, naprawdę nieźle zrzuciłem towaru z brzucha, szczególnie z "boczków", szybkośc jest lepsza, ale całkowicie opadłem z sił. Praktycznie nie mam wytrzymałości, bardzo mocno schudły mi szczególnie nogi a nie były nigdy otłuszczone.
Co mam teraz zmienić, aby powrócić do siły bez przybrania na wadze??
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam