Zobacz pełną wersję : Potrzebuje kogos z Miedzyzdroji lub okolic, gdzie ćwiczyć?
Piątka,
zlapalem dobra robotę i od sierpnia wyjeżdżam do Miedzyzdroji, nie mam pojęcia jak tam się kształtuje temat siłowni ponieważ mieszkam w Łodzi.
Jak by ktoś był z okolic i może coś polecić będę wdzięczny.
pozdr!
Ha ha ha a gdzie będziesz mieszkał???
Bo ja jestem z okolic Międzyzdrojów!!!
Russel jak coś to się odezwij bo ja mieszkam 5km od Międzyzdrojów a mam siłownie za darmo.Może nie rewelacyjna ale podstawy zrobisz.
hehehe widzę kolego ciągnie nas do siebie :D
Będę mieszkał najprawdopodobniej na ośrodku i będę tam pracował ;)
Znasz tam jakieś siłownie w tych miedzy zdrojach? Ogólnie jakieś sklepy markety są tam? słyszałem ze jest Netto poza tym nic nie wiem
Jest jedno Netto a drugie już pod koniec wakacji zbudują i otworzą,
kolejki w Netto są nieziemskie w wakacje.Wszystkie kasy otwarte a i tak kolejki są na cały sklep dlatego jeżdżę raz na tydzień na zakupy w sobotę rano bo jest mniejszy ruch.Innych jest kilka małych sklepów ale wszystko bardzo drogie.Międzyzdroje to najdroższe miasto na pomorzu.A Biedronka jest w w Wolinie czyli 15km od Międzyzdrojów.
Są 2 czy 3 siłownie w hotelach ale drogie i lipne a jest jedna dość dobra z instruktorem ale nie wiem czy jest otwarta w wakacje bo jest głównie dla młodzieży i otwarta w rok szkolny ale się upewnię i Ci dam znać.
Ja obecnie cwicze u mnie na wsi mam za darmo siłkę jak coś to daj znac mam auto więc nie będzie problemów będę mógł po Cibie jeździć.
Chyba że Ty tez przyjedziesz autem.
Ja raczej auta nie będę niestety... chce ogólnie minimalnie bagażu zabrać. Bo bede musial troche krażyć tu do siebie i spowrotem do Między..., pozatym jeszcze w strone Kalisza i zeby tego wszystkiego nie tahac.
Fajna opcja by była jak byśmy mogli razem poćwiczyć hehe, jeśli by nie bylo w tym problemu zebys po mnie wpadał to bajera! Jak cos bede cie informował na PM jak sytuacja tu u mnie sie rozwinie bo na 99% bede tam jechał!
Z cenami trochę mnie przeraziłeś, ale jakoś da się rade. Ogólnie myślałem ze te Międzyzdroje jakieś trochę większe sa tzn. wiecej marketow:D
Tak z ciekawosci w jakich cenach tam macie filety z kurczaka jakis ryz parab czy braz, krateczka jajek? Ryby chyba troche taniej?
Pare adresow znalazlem w necie podam moze coś sci to bedzie mowić:
1 SIŁOWNIA I FITNESS CLUB
100-lecia Państwa Polskiego 3
72-510 Międzyzdroje
10.00-22.00
2 SIŁOWNIA ATLAS
Hotel Rybak
Promenada Gwiazd 36
72-510 Międzyzdroje
3 SIŁOWNIA
Szkoła Podstawowa nr 2
ul. Leśna 17
72-510 Międzyzdroje
4 Hotel Amber Baltic **** ta chyba bedzie droga bo gwiazdki daja po oczach
ul. Promenada Gwiazd 1
72-510, Międzyzdroje
5 Hotel Wolin
ul. Nowomyśliwska 76,
Międzyzdroje
I jakiś sklep sportowy z suplami podobno i z ciuhami podobno
"Konik" S.C. Sklep Sportowy
Międzyzdroje, ul. Krótka 4 b, tel. 091 3281799
Wszystko jest drogie jak diabli.Filet z kurczaka 16 zł\kg a ryzy nie pamiętam cen a ryby jak kupujesz to tez ceny kosmos bo jest tylko jeden rybny a jak kupujesz od rybaków to drogo wychodzi a o smażalniach już nie mówię.
1 SIŁOWNIA I FITNESS CLUB
100-lecia Państwa Polskiego 3
72-510 Międzyzdroje
10.00-22.00
Wiem gdzie jest ta ulica bo tam kiedyś mieszkałem ale nie wiem gdzie jest ta siłownia.Będziesz musiał sprawdzić.
2 SIŁOWNIA ATLAS
Hotel Rybak
Promenada Gwiazd 36
72-510 Międzyzdroje
Mała,droga i beznadziejna a poza tym same psy z okolic tam ćwiczą.
3 SIŁOWNIA
Szkoła Podstawowa nr 2
ul. Leśna 17
72-510 Międzyzdroje
To ta siłownia o której Ci pisałem z instruktorem dla młodzieży ale nie wiem czy jest teraz otwarta w wakacje.Fajny klimat jest bo jest położona pośrodku lasu!!!
4 Hotel Amber Baltic **** ta chyba bedzie droga bo gwiazdki daja po oczach
ul. Promenada Gwiazd 1
72-510, Międzyzdroje
Dokładnie bardzo drogo bo to dla gwiazd i aktorów ale swego czasu ćwiczył tam kilka dni Mirosław Daszkiewicz jedyny Polak na Mr.olympii i mam z niem zdjęcie oczywiście on już jako dziadek.
5 Hotel Wolin
ul. Nowomyśliwska 76,
Międzyzdroje
Tez drogo i lipa.
I jakiś sklep sportowy z suplami podobno i z ciuhami podobno
"Konik" S.C. Sklep Sportowy
Międzyzdroje, ul. Krótka 4 b, tel. 091 3281799
Zapomnij o tym sklepie bo jest tak drogo że aż niesmacznie.Lepiej zamów jakieś suple na przyszłość.
dzięki dzięki jaca,
pomagasz mi duchowo soguje ci wszystkie wypowiedzi ;)
Nie ma sprawy Russel.Mam nadzieje że chociaż raz poćwiczymy razem bo ja często sam ćwiczę a bez pomocy to jest lipa sam wiesz.
jaca gdzie dokładnie mieszkasz , bo ja mieszkam w Lubiniu jakieś 5 -6 km. od M-ji . Pozdro