Zobacz pełną wersję : spadki??
Witam!!
Mam takie pytanie bo jeden kolo twierdzi ,że jeżeli będe zażywał Gainera i kreatyne przez jakieś 6 tygotdni to po tym jak przestane brac to po jakiś 2 michach wszystko mi spadnie nawet jeżeli bede ćwiczył ... Ktoś może się wypowiedzieć czy to prawda jest??
Ten kolo chyba nigdy nie cwiczyl :) Jesli bedziesz cwiczyl i bedziesz trzymal diete to nawet jeszcze urosniesz :) pozdrawiam i smacznego:)
FAZI 48, nie słuchaj głupot tylko rób swoje, moj kumpel z mniejszym stażem, młodszy, na czysto już wyrywa 120kg. :mrgreen: :mrgreen:
Hehe dobre nie??
pzdr.
Doobrze to słyszeć ... zaraz po sylwku lece po krete i gainerka ;P
Thx 4 ALL end Happy X-MASS :P
po sylwku lece po krete i gainerka
No jak najbardziej, tylko zacznij od Mono.
Jak na początek jak najbardziej tobie wystarczy do krety dożuć Olimp dextrojuioce.
pzdr.
:grin: Od mikołaja dostałem Ultimate Nutrition muscle juice 2.25 kg, czy ktos z was to brał?
grzesiek k
01-01-07, 12:53
Kurde wstyd mi się przyznać ale jak to wygląda ?? daj link jak możesz
nie obraź sie ale zachowujesz sie jak dziecko co chce sobie posty nabic
używasz prostych wyszukiwarek??
np:gogle :wink:
wpisujesz "Ultimate Nutrition muscle juice" klikasz "szukaj w gogle"
i juz masz :grin:
albo masz tu:http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/manufacturers_id/24/products_id/1613/products_name/ultimate-muscle-juice-2270-g.html
pierwszy lepszy link
jezeli ci pomogłem to daj soga :mrgreen:
grzesiek k
12-01-07, 16:54
Kociolcyk ty jesteś jak dziecko.Bo co na każdym forum pisze to ty piszesz to samo.I hu...... ci do tego co ja pisze.Zajmij się swoimi sprawami.Nie masz innych tematów ino piszesz na tych co ja .Graj gdzie indziej filozofa. :mrgreen:
eh zal słów- na jednym forum cie ojebali to teraz mi tu jakies pretensje walisz zresztą ty byłes do tej pory tylko na jednym forum(tym co ja tez na nim byłem :lol: )
a poza tym ty nikomu nie zabronisz pisac w tych tematach :twisted:
a wypowiadam się w "łatwiejszych" tematach bo expertem jeszcze nie jestem jako ze ty równiesz sie udzielasz w takich tematach i to w własnie taki jak wyzej napisałem sposób(oczywiscie zeby nie było to nie we wszystkich)
"graj gdzie indziej filozofa"- i co to miało byc??
to ze sie ośmieszyłes na tamtym forum to nie moja wina :lol: :lol:
tu grania filozofa nie trzeba -"miej sie na bacznosci" i pisz czasem używając słownika to częstotliwośc "moich ataków" się zmniejszy :twisted: :twisted: :twisted:
PS: gogle chyba masz?? :lol: :lol: