Zobacz pełną wersję : Serpafar
Witam , właśnie kończe cykl 200 mety i 10 testosteron prolongatum na odblok mam Serpafar 2x 10 Tablet i czy mógł by mi ktoś napisać jak najlepiej go dawkować
Z góry dziekuje
dokladnie rozpisz ten cykl - dawki okres dawkowania,
Wiec trwał 7 tygodni w Aha i dawki bylo 1 buteleczka po 1ml
1 tyg. 1 szot i 2-3 tabletek mety
2 tyg. 1 szot 3-4 tablety
3 tyg 2 szoty 5-6 tablet
4tyg 2 szoty 6-7 tablet
5 tyg 2 szoty 6-5 tablet
6 tyg 1 szot 4-3 tablet
7 tyg 1 szot 3-2 tablet
Jeszcze ten tydzien mam do konca i chcialem sie dowiedziec czy odrazu na drugi dzien po skonczeniu mam zazucac czy dopiero po jakims tygodniu
Szkoda tego testo, mogłęś zrobić na samej mecie i to samo by było, chyba że chodziło Ci o większe zablokowanie organizmu.
Cloma daj 2 tyg po ostatnim testo, 5 dni po 100mg i 10dni po 50mg.
j/w i dodaj jakis boster testosteronu oraz kreatyne mono
[QUOTE=voldemort;245022]Szkoda tego testo, mogłęś zrobić na samej mecie i to samo by było,
Przecież na samej metce nie wygrzało by tak jak z połączeniem teścia , pózniej sama ta woda by zeszła i marnie by to wyszło wszystko na moje oko i z tego co sie dowiadywałem wyglądało nie prawda?.
Dzieki za pomoc pozdrawiam
Ale to na 1 cykla mialem zajebac 20 czy 30? , to przeciez 2 musial by byc x2 taki czy myle się ?
I czy masówka + kreatyna + dekstroza + Tribulon , moze jeszcze Dibencozide ,mógł bym używać w czasie odbloku ? Nie przeszkodzi mi nic z tych odzywek i czy to prawda , że na odbloku jeszcze mozna przytyc te 2, 3 kg ? :) Zgóry dziekuje Panowie
okres pct + okres po cyklu nawet do 2-3 miesiecy to okres walki o utrzymanie tego co sie zrobilo a nie okres gdzie jeszcze bezkarnie mozna robic mase,
jakby tak to wygladalo to nie byloby pocyklowej depresji i kazdy po 2 latach cwiczen mialby wage colemana i wygladaj jak on,
Rozumiem , ale np moj koleszka w zeszle wakacje to samo grzał co ja w tym roku i jak zajebal odblok ( nie pamietam nazwy ale cos walil z Clomidem ) i skoczylo mu jeszcze 3 kg wiec czy to mozliwe ?:)
I jeszcze sprawa tych odzywek co napisalem wyzej nie przeszkadza zadna z nich , odrzucic cos ? Doradz mi najlepiej czy cos zamienic :P
walil pewnie pregnyl. skoczylo, bo pewnie sie mocno przygotowal, gainer, kreatynka... albo omka zamiast pregnylu, hehe. serpafar jest ok, testowalem na sobie. 8 tabsow w jeden dzien zrobilo mi miazge, pozniej 4,4,2,2,2,2 i do konca 1 przez 5tyg. bralem tak dlugo, bo pregnyl, ktory kupilem okazal sie czyms innym. do dzisiaj jest mi "smutno", haha
fallenursus
11-07-09, 06:56
to przeciez 2 musial by byc x2 taki czy myle się ?
to bzdura wymyslona przez tych co sprzedaja towaj :)
nie widze problemu zeby w pierwszych 3 cyklach na tych samych stawkach (np. 400-500mg tyg samego tescia) miec bardzo dobre przyrosty. Najwazniejsze to dobry i szybki odblok (patrz + pregnyl) ,dobra,zdrowa przerwa na oczyszczenei receptorow, i mozna smigac smialo dalej.