Zobacz pełną wersję : Oxybol--- i co dalej?
Witam mam pytanko do doswiadczonych zawodników co najlepiej zapodac po Antku zeby dalej był progres puchnięcia:) i kiedy zacząć brac pod koniec cyklu antka? bezpośrednio po nim? a moze nalezy odczekac pare tyg? z góry thx:smile:
fallenursus
07-07-09, 00:32
Drol solo? bo nie rozumiem jak brales..
tak solo taki kick na powrót do formy bo miałem długą przerwe jescze biore za 2 tyg koncze
fallenursus
07-07-09, 05:32
w innym poscie piszesz ze dawno temu brales inse. tu ze bierzesz drol'a solo, na powrot do formy?albo ty wogole sie nie znasz na niczym i robisz jak Ci jakis duren powiedzial ze dobrze.i o dziwo jeszcze dychasz albo se normalne jaja z powaznych ludzi robisz :evil:
oczywiscie bez obrazy
nierozumiem tylko czemu ktos mialby drol'a solo jechac...zupelny bezsens.
to w takim razie wytłumacz mi dlaczego nie? co jest złego zeby ładowac antka samego? a np potem pod koniec dowalic propa lub ome?
fallenursus
07-07-09, 11:57
razem z propem,omka, czy iinym tesciem zaczac drol'a bo zanim Cie testo ruszy zauwazysz spadki.moim zdaniem za silny srodek zeby brac sam. drol dobry na dlugie cykle jako kick, lub na blast'a jesli jedziesz na cruise.(cykl 12 miesiecy).
no chyba ze jestes ciezarowcem i chcesz szybko pujsc w gore na wadze, to sie Ciebie nie dotyczy :smile:
ok czyli co teraz radzisz?
fallenursus
07-07-09, 19:43
zeby ja najmniejsze spadki zuwazyc po samym antku? logicznie myslac, to wejscie na suspension i propa. suspension cie kopnie w 20min, pojedziesz ze 2-3 dni razem z propm i potem samego propa, zalezy jaki chcesz miec cykl.
moze vold lub lg beda mieli lepse pomysly.
nie spadki tylko dlaszy rozwój i puchniecie suspe podziękuje kumpel ładował raz ze kurewsko bolesne da trzeba ładowac z duzą częstotliwością :P
fallenursus
08-07-09, 02:40
ile zamierzasz jechac na cyklu, jaka masz wage. cos sie sklepie.
i odpowiedz na priva :twisted:
Niektórzy po antku ładują mete ale ja nie jestem tego zwolennikiem , jak i dawkowania samego antka, dla mnie anap tylko jako dodatek do cyklu.
cylkon mysle do połowy wrzesnia :) ok a co myslicie zeby teraz wsztsrzelic propa a jak całkiem zejde z antka dowalic winko?
Coś w tym stylu mogło by być, ale lepiej zrobić podkład na testo na długim estrze, np:
1 - 4 tyg antek
1 - 8 tyg enat
5 - 10 tyg wino
ok thx a jak z odblokiem potem
fallenursus
10-07-09, 03:01
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=244713&postcount=8
ok thx a jak z odblokiem potem
http://att.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=113035&d=1208833164
stary WTF?