PDA

Zobacz pełną wersję : Winstrol

Maniecki23ix
05-07-09, 20:23
To mój pierwszy temat w tym dziale wiec prosze się nie denerwowac jak będzie coś źle.
Rozmiawiałem z kumplem i powiedziałem mu że chce schudnąć, a on powiedział mi że może mi załatwić winstrol. O odblokowaniu nic nie wspominał. Na dzien dzisiejszy mierze 175 cm i ważę 120 kg. Sezonowo pracuje przy łopacie i stosuje trening na rzeźbę/redukcję, z dieta jest już trochę gorzej bo gdybym stosował diete typowo redykcyjną to bym nie miał siły do pracy i potem na trening. Co byście polecali na schudnięcie. W temacie saa jestem zielony, bo nie miałem nigdy z nimi do czynienia. Z góry dzięki za wszelkie porady i sugestie. Pozdrawiam

fallenursus
05-07-09, 21:43
winstrol nie pali tluszczu. Winny wypycha wode podskorna, jesli ktos ma maly bf%, i utwardnia miesnie.
twoje schudniecie zalezy od diety najwiecej. W dziale dieta Ci pomoga ulozyc tak zebys nie byl niedozywiony i chodzil jak zombie.:smile:

jusmir
05-07-09, 21:51
niedawno skonczylem redukcje i spalilem okolo 10 kg i na dzien dzisiejszy to pracuje przy lopacie i nie przeszkadzalo mi to zeby trzymac diete jesli chcesz naprawde schudnac to polecam scisla diete aeroby i ewentualnie jakis spalacz bez tego ani rusz powodzenia

p_narozny
06-07-09, 00:33
Zgadzam sie, przy takiej ciezkiej fizycznej pracy nawet masz deczko ulotwione zadanie:) dobra dieta i samo bedzie szlo w dol, nie pchaj sie w koxy. Pozdrawiam

vold
06-07-09, 13:34
Lepiej zapodać coś ze spalaczy niż winstrol.

lg team
06-07-09, 18:24
clen,
efa + clen,
badz dobry spalacz,