Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Coś nie tak:P

Yosho
05-07-09, 20:18
Wiem, ze odpowiedni odpoczynek jest mięśniom potrzebny, tak samo odpowiednie ćwiczenia, ale nie rozumie jednej rzeczy:
Arnold Schwarzenegger na początku ćwiczył codziennie po 2 h i miał zajebiste mięśnie?? Więc o co kaman:P

dzbanekzwd
05-07-09, 20:22
już o tym jak on ćwiczył to tyle patentów słyszałem..... może godzine aeroby robił:smile:
i wątpie że codziennie jak zaczynał.

Micek185
05-07-09, 20:30
Arnold to ewenement,miał poprostu dobrą genetyke i mógł sobie na to pozwolić.a co do treningów to może słyszeliście o takim dzieciaku richard sandrack on miał chyba 5 czy 8lat a ojciec trenował go 2razy dziennie!!!7dni w tygodniu!wiec to możliwe ale dziecko wyglądało masakrycznie,definicja i czusyta masa mięsniowa.poprostu zależy od genetyki..

hans87
05-07-09, 21:48
Arnold to ewenement,miał poprostu dobrą genetyke i mógł sobie na to pozwolić.a co do treningów to może słyszeliście o takim dzieciaku richard sandrack on miał chyba 5 czy 8lat a ojciec trenował go 2razy dziennie!!!7dni w tygodniu!wiec to możliwe ale dziecko wyglądało masakrycznie,definicja i czusyta masa mięsniowa.poprostu zależy od genetyki..

pierdolenie! ludzkiej fizjologi nie oszukasz. Nie mozliwe ze dzien w dzien np. ten dzieciak cwiczyl. Tak samo Arni. Na bank mieli dni nietreningowe. Chyba ze zarowno ten dzieciak jak i Arni ladowali w siebie zajebiste sterydy. Arni mozliwe ze tak, ale dzieciak - nie wierze!. pozdro

Yosho
05-07-09, 21:52
pierdolenie! ludzkiej fizjologi nie oszukasz. Nie mozliwe ze dzien w dzien np. ten dzieciak cwiczyl. Tak samo Arni. Na bank mieli dni nietreningowe. Chyba ze zarowno ten dzieciak jak i Arni ladowali w siebie zajebiste sterydy. Arni mozliwe ze tak, ale dzieciak - nie wierze!. pozdro

Ten dzieciak ma obecnie 17 lat, więc:PP

Anaboliczny Koks
05-07-09, 22:24
Ten dzieciak nie dość ,że ma zajebiste mięśnie to jeszcze jest rozciągnięty jak sam skurwysyn.

luo
05-07-09, 22:36
Ten dzieciak nie dość ,że ma zajebiste mięśnie to jeszcze jest rozciągnięty jak sam skurwysyn.

no bez kitu.. było nawet o nim pare filmików i jeden pełnometrażowy dokument. Ale stary coś mu dawał od małego a zapewne niebył to cukier waniliowy:errf:

Micek185
05-07-09, 22:44
Hehe hans żadne pier**lenie:) A jak myślisz dlaczego niektóre zawody wygrywają jedni i ci sami zawodnicy prze 8 lat z rzędu np Ronie?czzy słynny pudzian 6mistrzostw świata z rzędu i treingi dwa razy dziennie ?poprostu mają taką a nie inna genetykę że ich ciało jest w stanie wytrzymac większy wysiłek i tyle.to że ładują w siebie tony sterydów to już inna sprawa ale pokaż mi sportowca który nie bierze?teraz to normalne a nawiązując do dzieciaka to podobno stary go czymś faszerował bo to nie możliwe żeby w tym wieku dziecko produkowało testosteron więc wiesz GENETYKA jak się patzry,myślę że dokładnie wyjaśniłem:)
pozdro

p_narozny
06-07-09, 00:46
Ta, tylko ze w przeciwienstwie do arniego kovacs sam sie tym przechwala;)

Piorun
06-07-09, 07:49
naprawde
co za problem trenowac 2h dziennie codziennie?
Robiłem tak przez 2 miechy, co prawda miesnie obolałe, ale nie ma fizjologicznych przeszkod zeby pakowac i 4 godziny dziennie, miesnie sie przystosują, ale rosnac nie bada, raczej wytrzymalosciowo beda sie dostosowywac produkujac włókna czerwone zamiast białych

problem tylko z regeneracją, bo przy takiej intensywnosci bez wystarczajacej ilosci snu, diety potem wydolnosc spada

no i wielki panek i jego kreatyna
ukrainiec pakowal w niego koks, pewnie niewielkie dawki ale widac ze byly, dzicko 5 letnie nei moze miec takich miesni, bo nie ma fizjologi ktora pozowlila by mu je zbudowac,
a jesli chodzi o te razciagania, wygibasy - to podobnie do chinskich gimnastyczek... kariera konczy sie w wieku 17 lat bo gibkosc spada a przy takim obciazeniu i nienaturalnych pozycjach jakie byly poddawane wczesniej maja powazne problemy ze stawami

no i tak tez bedzie z pankiem, prawdopodobniesam juz swojego testosteronu nei wyprodukuje a elastycznosc z lat dzieciecych mzoe zamienic sie w forme niepelnosprawnosci

wiadomo dalej moze pakowac, ale podejrzewam ze przyrostow bez wspomagaczy nie zaliczy i nawet 3 beczki kreatyny to bedzie za malo :lol:

Sosna91
06-07-09, 16:43
kurde ja to sie nie moge wyrobić czasem w 2h w treningu, jak wy to robicie? musze odstepy miedzy seriami skrócić bo w miedzy czasie przy kompie jeszcze siadam ;]

niewula
06-07-09, 17:28
kazdy kulturysta napierdala min 5 dni w tyg wiec takie cos ze nie moze czy cus to niech kolega nie pisze -.-
CO TY SOBIE KURWA MYSLISZ ZE PLECY SAME SIE ZROBIA??? NIC SIE SAMO NIE ZROBI!!!
a to jak napisales ze biora sterydy to mi sie smiac zachcialo :D
no co ty oni tak na mleku wyrosli!!!

hans87
07-07-09, 13:05
5 dni w tyg. to mozliwe, ale nie ze codziennie i po 2 godziny. ogolnie człowiek z dobra genetyką jak by cwiczyl codziennie to po pewnym czasie "siądzie" i nie ma bata.
Cwiczyc codziennie mozna tylko walac dobre koksy i dzieki temu bedzie sie jeszcze jakos funkcjonowalo. bez wspomagaczy to nawet dzieki dobrej genetyce czlowiek ktory nie ma dni nietreningowych padnie na twarz. Pozdro

ps. Ten Richard Sandrak ma juz 17 lat?

Yosho
07-07-09, 13:10
Napisałem Ci przecież:PP Spr na angielskiej wikipedii:P

hans87
07-07-09, 13:12
Niewula: kazdy wie ze koksuja! Arni na bank, a ten Sandrack to cos innego brał. koksy by takiego dzieciaka zniszczyly. widzialem ten dokument o nim i mowili ze jego stary dawal mu jakies "odzywki" ale co to bylo nikt nie wie

hans87
07-07-09, 13:15
Napisałem Ci przecież:PP Spr na angielskiej wikipedii:P

ciekawe jak teraz wygląda?

®™OLERO™®
12-07-09, 15:29
no bez kitu.. było nawet o nim pare filmików i jeden pełnometrażowy dokument. Ale stary coś mu dawał od małego a zapewne niebył to cukier waniliowy:errf:

tu jest jeden http://www.youtube.com/watch?v=pes7qYWNngQ