PDA

Zobacz pełną wersję : Drugi Cykl

sl4by
05-07-09, 19:33
Witam, chciał bym rozpocząć drugi cykl, wcześniejsze cykle były na mono teraz chciał bym coś mocniejszego, co byście poradzili ?

wojtas3
05-07-09, 19:36
sl4by jak na ciebie zadziałało to walnij jeszcze raz mono

MolderDist
05-07-09, 20:15
A co ma być mocniejszego od mono?

Spokojnie jeszcze ze 2 cykle na mono możesz zrobić.

buzek78
05-07-09, 20:21
cell pump

Kreta
05-07-09, 21:08
jebnij mono w polaczeniu z jablczanem i powinny starczyc xd

niewula
06-07-09, 14:48
po huja mu mowicie ze ma brac na 2 cykl mono jak nawet nie wiecie jak na niego zadzialalo?
a ty tez jakos dziwnie piszesz . temat masz "drugi cykl"
a w nim piszesz ze wczesniejsze CYKLE BYLY na mono -.- .to w koncu wczesniejszy czy wczesniejsze?
ale to nie wazne jesli jestes zadowolony z cyklow na mono to bez sensu brac inna krete
jak nie to mozesz wziasc jablko lub kre-alkalyn

sl4by
07-07-09, 00:24
1 cykl na mono (CreaLean) zrobiłem i byłem całkiem zadowolony z efektów, mógł by mi ktoś doradzić jakieś dobre mono + białko do tego ?

Wiechu
07-07-09, 00:48
Mozesz mono olimpa tylko jak bedzie malo klepac to zwieksz dawki.Bialko to whey maxx pvl jak masz siano.

MolderDist
07-07-09, 01:29
Niewula dziwnie interpretujesz według mnie

jak komuś mono nie podeszło to co jabłczan lub tym bardziej ka będzie lepsze? niekoniecznie

nie ma zadnych badań, że jabłczan czy ka czy inna forma działa lepiej od mono, jedynie magnezowy chelat kreatyny działa lepiej bo były robione badania

czesto z doświadczenia wiem, ze jak komuś nie poszło na mono i tak narzeka to tylko dlatego, ze nie miał diety, albo do dupy trening ;-)