Zobacz pełną wersję : Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich
Mam mały problem mam 20 lat 3 lata stażu moim celem jest masa . Chciałbym zacząć cykl z saa. Dotychczas robiłem cykle na suplach i odzywkach .
Dziękuje za POMOC!!!!:surprised:
Proszę:errf: pomóżcie mi jestem tu nowy :smile:
nie dalo sie inaczej zatytułować tematu?
jak nic nie wiesz o saa na razie to sie jeszcze nie bierz. ktos Ci napisze i tak wezmierz jak CI kaze? poczytaj troche w necie o tym, dopiero napisz.
Wiem już dużo o tym myślałem nad 15 amp omy i 100 tab mety.
Przecież od tego jest to forum .
Dobry pomysł czy nie??????
A ankieta?
ja Ci podsune dobry pomysł poczytaj podwieszone
moim zdaniem zly tak jak kolega wyzej napisal poczytaj i dopiero zapytaj a jak sie uprzesz to na poczotek wystarcza sama meta lub jakies testo bedziesz wtedy wiedzial jak organizm twoj reaguje na cos nowego
napisz ile masz wzrostu jaka waga, jakie suple brałeś , poczytaj coś o saa a nie prosto walisz tu:)
omy za malo , mety za malo. Tyle napisz cos wiecej o sobie.
Powiem Ci tak saa jeszcze nie teraz.
domin1989 ok stawiam ze na oko wazysz 75 i to dla Ciebie za mało więc jak na początek 20 amp omki 100 mety do tego białko czyste 2kg clomid dieta równierz i jechane
Zacznij od krótkich estrów, proponuje test prop.
pierwszy cykl bez ruskiej metki////??????EEE to nie jest po bozemu, ja bym wzioł metke 15mlg (3tabs) dziennie przez 2tyg i po 2tyg dobił krótki estr
fallenursus
05-07-09, 02:09
pierwszy cykl bez ruskiej metki////??????EEE to nie jest po bozemu, ja bym wzioł metke 15mlg (3tabs) dziennie przez 2tyg i po 2tyg dobił krótki estr
to Ty tak sobie bierz, ale nie wciskaj innym bzdur.
A więc tak mam 180cm 82kg i suple jakie brałem to : Mono zielone vitala,cm3 , cell pump, nitrobolon 2 , nitrobolon energizer , xpand, anabolic HALO , storm, clout . I wiele garnirów i białek . To by było chyba na tyle . Chcę zdobyc jak najwięcej masy :smile:
a) Staż 3 lata
b) Celu Cyklu ( masa)
c) Dotychczasowego kontaktu z saa BRAK
d) Przeciwwskazań BRAK
e) wiek, waga. 20 lat 82 kg
Jak na pierwszy cykl sama metka wystarczy omka odpada takie jest moje skromne zdanie
fallenursus
05-07-09, 18:10
pykasz tescia i tyle daj sobie spokuj z oralami na pierwszy cykl
nie pekasz igly wal propa 50/75mg EOD 6-8 tygodni
jesli ci bardzij odpowiadaja injecje mniej czeste pykasz test enthate 250mg e5d.
najlepsza miedzy sajdy/przyrosty dawka entha mysle ze jest 400mg tygodniowo, ostro kopie poczatkujacego a naprawde malo sajdow, jeslij akiekolwiek sa. bite 2x na tydzien po 200mg pon/czwt np. 10 tygodni.
moim zdaniem kazde orale powinny byc dodawane jak juz wiemy jak nasz organizm reaguje na tescia- poniewaz kazdy ''normalny'' cykll powinien byc na bazie testu.
omke rozniez mozesz spoko brac, ale to musialbys bic e4d po 250mg.
sama meta 20mg dziennie, ewentualnie do tego prop 50mg dziennie, lub sam prop, jak sam to do tej wagi dał bym 100mg co 2 dni.
witam chłoapaki porsze o pomoc potrzebna jest mi metka 200 tabs
jak ktos moze mi pomoc porsze o kontakt gg6112711 kom 600252293
Ha ha ha jaka metka??? cebulowa???
Bo mi pasztetowa. 1 kg!!!
naprwade porsze o powazne odpowiedzi
Stary a ja Ci poważnie odpowiadam że takich rzeczy się nie pisze na forum.
Bo jest z tego więcej śmiechu niż korzyści.
dziekuje masz racje ale kurde powiem tak troche cwiczyłem poniej niecwiczylem i ale teraz mam wiecej czasu i chce sie wziasc za siebie od nowa mozesz cos doradzic poprostu nie jestem w temacie
Ja na temat dopingu się nie wypowiadam.Poczekaj na Volda lub Lg oni się znają na rzeczy.