Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : hmb, kreatyna, pytanie inne niz wszystkie!

sumina88
22-12-06, 18:11
Witam, jestem nowicjuszem w suplementach i chciałbym zasięgnąć rady specjalistów. Otóż posiadam kreatynę 1250mg, hmg1250mg, oraz białko (soja protein). Moje pytanie dotyczy spożywania tych środków. Czy właściwe jest stosowanie wszystkiego razem, aby przybrać na masie, a jednocześnie schudnąć. Jeśli to nie jest za dobre połączenie, proszę o udzielenie odpowiedzi!

Mam jeszcze jedno pytanie, czy podczas 1 cyklu w życiu stosuje się tzn "faze nasyceniową"
P, czyli jakieś 20-30 tabs/dziennie, albo starczy brać dawkę wg. informacji podanej przez producenta na ulotce, czyli 10tabs/dzien

z góry dziękuję i ozdrawiam

u.waw.pl
22-12-06, 19:04
Jak dopiero zaczynasz to po cholere się łapiesz od razu za kreatynę i hmb ?

damiano
22-12-06, 20:12
nie biez teraz.ale juz jak kupiles to zobacz do kiedy jest termin waznosci i staraj sie przed skonczeniem sie daty waznosci :mad: Narazie to to bialko mozesz sobie brac a z ta kreatyna to troche za wczesnie.a co do stosowania kretyny to sa rozne wersije inni mowia zeby nie brac fazy nasyceniowej inni znow odwrotnie,ja bralem faze nasyceniowa i bylo dobze.ale moze inni tez sie wypowiedza. :lol:

Sadownik
22-12-06, 20:13
Witam, jestem nowicjuszem w suplementach

u.waw.pl
on napisał że jest nowicjuszem w suplementach a nie w ćwiczeniu
jeśli się znasz na tym to mu odpowiedz a niewysówaj pochopnych wniosków

damiano
22-12-06, 20:22
sorki ale przeczytale ostatniego posta.moj blad :oops: ale niech napisze co to za kreatyna i hmb.bo nie wiem ??

u.waw.pl
23-12-06, 01:08
on napisał że jest nowicjuszem w suplementach a nie w ćwiczeniu

Co nie zmienia faktu, że nie zaczyna się suplementacji od najmocniejszego środka.

damiano
23-12-06, 14:57
przeciez napisalem mu zeby najpierw zaczol od gainera.a dopiero potem moze myslec o czym mocniejszym