Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : TT - jest sens to brać?

Cobra's Eyes
04-07-09, 11:56
Gadalem z kumplem z silowni ktory zrobil sobie badania testosteronu wyszło mu że ma 12 jednostek. Norma to chyba 8-38. Kupil sobie tribulusa tetrisa czy jakoś tak i niby mu pomoglo.

Czy ten produkt zwieksza ilosc testosteronu? Ja nie wiem jaki mam poziom teścia w sobie i nie chce robic sobie badania bo traci sie ok. 200-300ml krwi - tak duzo trzeba pobrac, a ja sie zle czuje po takim zabiegu. Czy jest sens kupic taki produkt :P? Czy to czysty efekt placebo? Brał z was to ktos?

Symu
04-07-09, 12:07
200-300ml chyba lekka przesada?? :D Wydaje mi sie ze duzo mniej.

TT nie bralem ale opinie mysle ze sa podzielone. Cudow sie nie spodziewaj ale jakis wzorst tescia pewnie bedzie.

fallenursus
04-07-09, 12:35
Gadalem z kumplem z silowni ktory zrobil sobie badania testosteronu wyszło mu że ma 12 jednostek. Norma to chyba 8-38. Kupil sobie tribulusa tetrisa czy jakoś tak i niby mu pomoglo.

Czy ten produkt zwieksza ilosc testosteronu? Ja nie wiem jaki mam poziom teścia w sobie i nie chce robic sobie badania bo traci sie ok. 200-300ml krwi - tak duzo trzeba pobrac, a ja sie zle czuje po takim zabiegu. Czy jest sens kupic taki produkt :P? Czy to czysty efekt placebo? Brał z was to ktos?

1.nie
2.nie
3.nie
nie...nie...bzdura

a to ze mial wiekszosc ilosc tescia podczas badania,moze byc spowodowane wieloma innymi zeczami. a po drugie to nie mial wcale wiekszej ilosci, jesli przedzial laboratoryjny jest 8-38 a On mial 12:) nawet pora dnia o ktorej robi sie badania wplywa na ich wynik.:smile:
masz jakies objawy niskiego stanu tescia? ile masz lat?

Cobra's Eyes
04-07-09, 12:41
18. A jakie są objawy niskiego stanu teścia?
Jedyne to chyba ze mam mały zarost z czego sie ciesze :P I wolno idzie siła/masa bez tluszczowa

fallenursus
04-07-09, 12:43
12 na 38?? ile kolega ma lat??? to jest dolna 3ecia przedzialu. to jest malo.....co mu lekarz powiedzial? niech znajdzie sobie dobrego endokrynologa i zrobi pozadne badania calego panela hormonalnego. ja bym nad tym sie zastanowil dobrze...

objawy niskiego tescia: letargia, czeste zmeczenia, nic sie nie cche ,maly poped sexualny, klopoty ze wzwodem...itp itd..spiacy sie jest czesto..poszukaj na necie jest ich duzo

Cobra's Eyes
04-07-09, 12:45
nie wiem ile ma lat, ale cos ok. 23-25 :P to typ z siłowni.

Raczej nie mam nic z tego a wrecz przeciwnie :D Libido rośnie :D