marian155
04-07-09, 00:08
Witam, cały czas trapi mnie pytanie i nie moge nigdzie jednoznacznie uzyskac odpowiedzi.Na początku zaznacze że nie Cwicze.Zaczałem prace, buduje dom, jak sie mozna domyslec praca jest ciezko, jak to na budowie.Dlatego chcialbym wiedziec czy przy takiej pracy warto brac jakiekolwiek suplementy?? Kreatyne, bialko czy gainery?
Jesli chodzi o mnie to mam 185 cm i ok. 72 kg wagi. Troche juz pracuje i jakos nie widze zebym chudl. Ogolnie przy pracach na budowie nie ma dostepy do regularnych posiłkow jednak ja mam to szczescie ze taki dostep mam, zaznacze tez ze raczej to nie jest specjalna dieta tylko normalne domowe posilki.(ok 4)
Czy jest w ogóle jakikolwiek sens brania suplementow? Oczywiscie nie chcialbym sie zalatac tylko tluszczem.
z gory dziekuje za odpowiedzi :)
Jesli chodzi o mnie to mam 185 cm i ok. 72 kg wagi. Troche juz pracuje i jakos nie widze zebym chudl. Ogolnie przy pracach na budowie nie ma dostepy do regularnych posiłkow jednak ja mam to szczescie ze taki dostep mam, zaznacze tez ze raczej to nie jest specjalna dieta tylko normalne domowe posilki.(ok 4)
Czy jest w ogóle jakikolwiek sens brania suplementow? Oczywiscie nie chcialbym sie zalatac tylko tluszczem.
z gory dziekuje za odpowiedzi :)