PDA

Zobacz pełn± wersję : co¶ na stres?

sts
03-07-09, 18:23
witam macie jakie¶ rady na stres czy co¶ jaki¶ suplement może bo ostatnio jak mam zrobić co¶ ważnego a gdy na to czekam to mnie stres dopada a potem to już nic z tego.

znaczy np gdy czekam na jaki¶ egzamin zanim mnie wywołaj± to siedzę i się wku...m.

KowalX
03-07-09, 18:26
witam macie jakie¶ rady na stres czy co¶ jaki¶ suplement może bo ostatnio jak mam zrobić co¶ ważnego a gdy na to czekam to mnie stres dopada a potem to już nic z tego.

znaczy np gdy czekam na jaki¶ egzamin zanim mnie wywołaj± to siedzę i się wku...m.

na mały stres herbata z melisy na mocniejszy
s± mocniejsze zioła znajdziesz w aptece ;)

sts
03-07-09, 18:29
no co¶ mocniejszego jak na mnie musiało być jaka¶ końska dawka.

KowalX
03-07-09, 18:36
zobacz persen :)
ogólnie w aptece ci doradz± s± leki na recepte i bez

Aponax
03-07-09, 19:35
sts , Valerin mite kolega bral na cyklu jak go nosilo.
a tak to powiem ze na mnie saa dziala uspokajajaco odprezajaco- sproboj moze da rade Cie uspokoic :D

Sosna91
03-07-09, 21:24
walnij sete wódki albo 2 i po problemie ;) b±dz ziołko Cię odstresuje, albo jaki¶ speed?

sts
03-07-09, 21:39
walnij sete wódki albo 2 i po problemie ;) b±dz ziołko Cię odstresuje, albo jaki¶ speed?

akurat na egzaminie prawka seta vódki odpada :) a i tak nie palę ani nie biorę .

Sosna91
03-07-09, 21:59
stres to normalna rzecz. ciezko nad nia zapanowac, niby mozna podejsc na lajcie a jednak, tez przed prawkiem jak zdawialme sie denerwowalem, a przeciez po co skoro conajwyzej moglem nie zdac i tyle. a jednak, jutro mam wesele i tez przed nim troche bede poddenerwowany choć to nie moje wesele ;) poki sie alko nie skosztuje :)

fallenursus
03-07-09, 22:04
http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonex3089e32315bfbd60820b60d4b8b66 7ef&referer=&oper=8&id=766&kategoria=100&subkat=0

polecam sie na przyszlosc :twisted:

Cobra's Eyes
04-07-09, 10:14
Jeżeli strasznie się denerwujesz przed egzaminem, to s± dwie dobre opcje. Dostałem je od takiego profesora, doktora itd. itd. :):
1. Walnij lufe przed egzaminem. Tylko musisz sprawdzić jaka ilo¶ć na Ciebie zadziała i przez jaki czas bedzie się to trzymało. Mozesz miec lekki szumek nawet jak zaczynasz pisać. Ale przez pierwsze 5minut:P Potem juz musi Ci zej¶ć. Czyli odpowiednia dawka o odpowiedniej porze i mniej stresuj±cy. Moja kolezanka tak robiła, to dla niej starczyło 30ml koniaku :].
2. Druga opcja jest o wiele bardziej skuteczna. Musisz i¶ć do lekarza, powiedzieć co i jak, że się stresujesz itd. i że słyszałe¶ o czym¶ takim jak beta-blockery i że koledze pomogło ;]. Niech Ci przepisze recepte na jakiegos beta-blockera. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Leki_beta-adrenolityczne) hamuje on aktywnosc ukladu wspolczulnego, przez co nie masz mozliwosci sie denerwować :). Poczytaj, popytaj znajomego lekarza, moze Ci pomoze. Trzeba uwazac na dawke, bo jak przedawkuejsz to pozniej mozesz miec haluny i mdło¶ci.

Someone
04-07-09, 17:27
Wez na egzamin ze sob± hantelki :lol:

mateohzp
04-07-09, 18:00
seksik przed egzaminem ;)

PatrykPINON
05-07-09, 21:16
__PODPOWIED¬:
Zobacz jednak, najnowsze EKRANIKI z nagraniami D¬WIĘKOWYMI, ze strony;
_ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/
__Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
Wg mnie s± ¦WIETNE i na czasie!!
S±dzę, że co¶ wyja¶niaj±, może NAM i Tobie pomog± w realnej ocenie __RZECZYWISTO¦CI !!

Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH

hans87
07-07-09, 13:21
STS: z tym stresem to musisz uczyc sie z nim radzic. Wszystko zalezy od podejscia do sprawy. Kazdy sie stresuje ale jedni potrafia sobie lepiej ze stresem radzic niz drudzy.
Pracuj nad soba po prostu. leki tez mozna brac ale wiesz jak to jest z psychotropami.

PatrykPINON
07-07-09, 14:01
__PODPOWIED¬:
Musisz dodać sobie ENERGII, tej naturalnej. Będziesz miał dużo pozytywnego my¶lenia i będziesz bardziej optymistyczny, a w najgorszym przypadku Twój stan będzie jednak zasadniczo polepszony.
Ugotuj sobie i upiecz ten __CHLEB typu KR-IRL. ¦ci±gnij przepis i zwyczajnie zrób to. Wtedy mi podziękujesz
Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH :lol:

metadon
07-07-09, 15:50
zróbcie cos z tym typem wyzej i jego chlebem:yawn:na innym forum jest jakas Pamela i tez pie**oli w kolko o tym chlebie...