Zobacz pełną wersję : Redukcja Jaca666 !!!
fallenursus
31-08-09, 19:10
jego relacja jest najciekawsza
hlip,hlip:evil:
Russela brakuje, jego relacja jest najciekawsza
Co prawda, to prawda ;)
Tak ja też regeneruję jakieś 2-3 tygodnie i ruszam z ostrą masą!!!
Relacji już nie zrobimy bo Russ rano jedzie a fotek też niestety nie zrobiliśmy ale jak coś to zapytajcie Russa jakie mam prążki ma przyśrodkowych bocznych uda... hahaha :-) i ogólnie jak wyglądam.
Tak ja też regeneruję jakieś 2-3 tygodnie i ruszam z ostrą masą!!!
Relacji już nie zrobimy bo Russ rano jedzie a fotek też niestety nie zrobiliśmy ale jak coś to zapytajcie Russa jakie mam prążki ma przyśrodkowych bocznych uda... hahaha :-) i ogólnie jak wyglądam.
Co jak będę dużo gadał z profesjonalistami jak Jaco, amatorzy nie będą robili relacji (mówię o sobie :lol: )
,a tak serio Jaca to genetyczny potwór! Jakbyście zobaczyli jego nogi nie wiem ile niejedna osoba towaru by musiała zarzucać żeby mieć tak pocięte!! Narzeka na swoja gore, nie rozebrał sie po treningu, ale już zza koszulki widać ze jest konkretnie i w dobrej jakości mięśnia!
Co do fotek nie zrobiliśmy nic bo zeszło się mnóstwo osób jak to Jaca określił "sezonowcy":lol:i nie było nawet miejsca a siłowienka mała (ale z klimatem niesamowitym!)
W każdym razie pobajerzylismy trochę żałuje ze nie dluzej to wszystko trwało moglem zostac tam jeszcze miesiac ale nie umiem trymac diety na takich wyjazdach pozatym w domu mam wszystko co niezbedne tam musialem za duzo kombinowac...
Teraz w piątek jade do wawy po zakupy supli (hurtowo) wracam i jadę z masa bo wyglądam jak dziecko z nadwagą.
Żałuje ze nie mam takiego partnera treningowego u siebie jak Jacek,to zajebisty gość i dobre treningi by odchodziły jesteśmy podobnie pierdolnięci na punkcie BB.]
Miło było cie poznać Jacku i tak jak ci mówiłem na słowni zapraszam teraz do siebie!
(tylko najpierw daj mi dobić chociaż do 100 kg :D )
Wow ale urosłem od Twoich słów :-) haha żartuje....
Tak serio to nogi może i mam genetycznie dobre ale góra wciąż kuleje...
Właśnie ten cykl masowy 3 miesięczny który zacznę za 2 tygodnie ma za zadanie zniwelować dysproporcje mojej sylwetki między dołem a górą....
Także już zamawiam suple i odzywki.
A co do Twoich słów Russel że wyglądasz jak dziecko z nadwaga to fajnie by było jakby każde dziecko z nadwaga miało widoczny sześciopak na brzuchu i żyły na bicepsach a także wyciskało 140kg na płaskiej....
Pełen szacun bracie!!!
Anaboliczny Koks
03-09-09, 13:38
No to postaraj sie jakies fotki dac
Czekam na twoje fotki koniu, bo nie chciałeś się rozebrać po treningu :cry::smile:
,ale ja wiem o co chodziło wtedy poprostu zaczęły by się wielogodzinne konsultacje co i jak robisz z polowa siłowni :lol:
Oczywiście że fotki będą na początku relacji\blogu z masówki żeby porównać po 3 miechach masowania jak to wyjdzie...
Dziś mimo regeneracji to nieco przesadziłem z grzbietem bo już go czuję...
Prawdę mówiąc to z obecną waga 94kg bardzo dobrze się czuję a poza tym na drążku na plecy podciągam się 4x12 i to poprawnie technicznie bo dziś robiłem to ze starym wyjadaczem który ma rekord 50 podciągnięć i zaraz mnie opierdalał za złą technikę....
o ile dobrze myślę to ze słynnym trenerem Leszkiem :D?
Tak z tym starym wyżeraczem :-)
Dziś go podpuściłem...
Powiedziałem mu że Jan Łuka (wielokrotny mistrz Polski i Świata w trójboju i podciąganiu na drążku) podciąga się z 102.5 kg obciążeniem jeden raz ale podchwytem w wąskim chwycie czyli na biceps... co oczywiście jest prawdą...
Na to ten że będzie ostro trenował i pobije tego cieniasa :-)
A dodam że rekord pana Leszka to 80kg na pasie i jedno powtórzenie...!!!
Ciekawy jestem jak mu to wyjdzie?
Jan Łuka (wielokrotny mistrz Polski i Świata w trójboju i podciąganiu na drążku) podciąga się z 102.5 kg obciążeniem jeden raz
Musi to wyglądać przynajmniej imponująco.