PDA

Zobacz pełną wersję : Seks a kulturystyka

piap1
02-07-09, 20:56
Witam mam pytanie odnośnie sexu.Czy to prawda ze jezeli uprawia sie sex przykładowo 2lub 3razy dziennie to wtedy mięśnie nie chcą rosnąć i mamy mniej siły bo sperma która z nas zeszła podczas stosunku opłacić organizm a ten produkując nowe nasienie bierze niezbędne składniki z mięśni czy to prawda ?prosze o opinię na ten temat to bardzo ważne a nigdzie na ten temat nie pisze

Fehu
02-07-09, 21:05
chyba nie wiesz co produkuje sperme ;/ zalezy czy sex czy ręczny? No przy sex-ie się dużo kcal traci ale odpowiednia nadwyżka i ok..

ciaastek91
02-07-09, 21:10
ruchaj ile wlezie, tylko pamietaj, ze konkretne fikolki wchodza jak aeroby.

a sam mnicha nie odkapturzaj zbyt czesto, 2-3 razy dziennie to za duzo.

Początkująca
02-07-09, 22:41
parodia..;D co ty bravo czytasz??:P:P

a nigdzie na ten temat nie pisze
domyśl się dlaczego :P

Fehu
02-07-09, 23:03
ruchaj ile wlezie, tylko pamietaj, ze konkretne fikolki wchodza jak aeroby.

a sam mnicha nie odkapturzaj zbyt czesto, 2-3 razy dziennie to za duzo.

Dałbym Ci SoG-a ale nie da sie, bo to jest konkret odp

Rynju
02-07-09, 23:18
obciaganie skory - nie stracisz wielu kalorii, wyzwolenie testosteronu z twojego organizmu bedzie male
seks 3 razy dziennie - wysilek (jak na moje upodobania co do tego jest potrzebny ogromny przy takiej intensywnosci), idzie duzo kalorii i wyzwolenia testo.

Czyli na mase onanizuj, na rzezbe uprawiaj seks.

PS
Gdzie ty znajdziesz dziunie, ktora ci 3 sesje aerobowe wytrzyma (jak wiadomo do spalenia trzeba czasu trwania 45min +) kazdego dnia przez np. miesiac. Za duzo :P

Fehu
02-07-09, 23:35
+ gra wstepna to pól dnia to by był seks

Biernaczek
03-07-09, 00:10
Witam mam pytanie odnośnie sexu.Czy to prawda ze jezeli uprawia sie sex przykładowo 2lub 3razy dziennie to wtedy mięśnie nie chcą rosnąć i mamy mniej siły bo sperma która z nas zeszła podczas stosunku opłacić organizm a ten produkując nowe nasienie bierze niezbędne składniki z mięśni czy to prawda ?prosze o opinię na ten temat to bardzo ważne a nigdzie na ten temat nie pisze

Ruchaj :D

fallenursus
03-07-09, 04:49
dejavu....kiedys byl taki mniejwiecej temat na innym forum :) gosciu sie pytal czy jak bije tescia, i potem w dzien wali gruche, to czy mu tego co wbil ubedzie... lolz?:twisted:
jak Ci da 5 razy dziennie i dasz rade, to wal i sie nie patrz do tylu:twisted:

sts
03-07-09, 06:50

jak wytrzymasz przez co najmniej miesiąc bez sexu albo onanizacji daj znać z rzucimy się z chłopakami w nagrodę może na coś.

ciaastek91
03-07-09, 10:43
zrzucimy sie chyba na nowe jajka, bo stare mu wybuchną :D

yaro09
03-07-09, 12:42
a skoro jestesmy przy temacie... czytałem gdzies że za szybkie (albo wolne, juz nie pamietam) "dojscie" odpowiada poziom testosteronu i adrenaliny w organizmie... czyli jak to ma sie do dochodzenia :) ? im wiecej testosteronu i adrenaliny w organizmie tym szybciej "dochodzisz"? czy odwrotnie? wie ktos cos na ten temat?

Rynju
03-07-09, 13:58
zaciekawiles mnie, poczytalem i...
Studiując opasłe tomiska łaciną pisane wiedzy fizjologicznej o którą pytasz, doszedłem do faktu opisanego, który Ci przytoczę. Mianowicie wieczorem, gdy wyjąwszy z regału dmuchnąłem na wielką księgę wznieciłem wręcz kurzawę w bibliotece klasztornej, poprawiłem binokle na nosie i zagłębiłem się w odmęty fizjologii człowieka. Gdy knot świecy o poranku dogasał a poranne kogucie pianie zapowiadało nowy dzień, snop światła, który dostał się przez lufcik oświetlił mi takie oto zdanie:
serotonina - hormon wpływający na tempo ejakulacji
"Eureka!" - zakrzyknąłem i wyrwałem się z letargu po nieprzespanej nocy. Powieki moje były ciężkie jak z ołowiu, ale mimo zmęczenia wyciągnąłem laptopa, złapałem sygnał z wieży klasztornej i czym prędzej pospieszyłem by zalogować się i napisać tą wiadomość na forum.
Taka to właśnie historia, a wnioskowac mozna z tego co napisalem ze szybkosc wytrysku nie ma odzwierciedlenia w poziomie testosteronu :)

hans87
03-07-09, 14:34
podczas seksu na bank koles jest cały happy wiec mnostwo "hormonu szczescia" sie produkuje... no chyba ze partnerka jest ochydna :D

ciaastek91
03-07-09, 14:47
rynju ale pierdolenia, widac, ze ci sie nudzi w wakacje :D

Sex_Man
03-07-09, 15:15
Ładuj aż wiury polecą!!!!!!:P

Rynju
03-07-09, 15:31
hehe przynajmniej poczytacie moja tworczosc :D

fallenursus
03-07-09, 16:05
mowilem Rynju ze te grzybki sa gites?