Zobacz pełną wersję : spadki
Za jakis tydzien koncze cykl na mecie. Czy jak odstawie mete to spadnie mi cos? czy jak bede cwiczyl nadal tak samo to wszystko zostanie?
fallenursus
02-07-09, 19:04
zalezy od cyklu, a najwiecej od twojej inteligencji, serio
,ile Ci spadnie tego Ci nikt nie powie,krysztalowe kule nadal strajkuja
100 metki?duzo nie spadnie, mi chyba spadl tylko 1cm o ile pamietam [biceps]. ALE NIE PRZESTAWAJ CWICZYC!
A jest jakis sposob zeby NIC nie spadlo? :( Ćwiczyć nie przestane oczywiście :)
następne 100metki :P ......
cały czas dieta po cyklu kreta albo możesz pare dni przed końcem cyklu już walić krete
Tak siwYy bede jadl mete na obiad sniadanie kolacje cale zycie :D
Spadki jakieś będą zawsze, woda napewno zejdzie a na mecie jest jej sporo,
spadki zależne od organizmu , diety itp.
A mógł bys opisac swoje przyrosty bo ja za tydzien zaczynam kurację z metą ;d
łapa z 36 na 39. na klacie poszlo mi z 80 na 90kg. Przytyłem troche bo widac nawet na twarzy.duzo jadlem
duzo z lapy spadnie? jak myslicie. zeby nie bylo ze wszystko i znowu 36 bedzie ;(
do 30 ci spadnie. A skad my to mamy wiedziec ? napisales cos o sobie wiek waga wzrost staz dieta i tak dalej ?nie , nawet z tymi informacjami niejestesmy w stanieCi powiedziec ile Ci spadnie. Krysztalowe kule jeszcze strajkuja z tego co wiem.
łapa z 36 na 39. na klacie poszlo mi z 80 na 90kg. Przytyłem troche bo widac nawet na twarzy.duzo jadlem
:o:o to nie pytam o rozstępy
Może uznasz to za zjawisko paranormalne :] ale nie mam zadnych nigdzie ;] mam duzo na plecach na srodku ale to od dawna
Lolowiec to zaden wyczyny z 36na 39 , znam chlopaka -juz nie cwiczy:pray:
ktory z 34 na 41 weszedl w ciagu 2 miesiecy na metce (50mg ed) i nie spadlo duzo moze 1 cm. A 3 cm ktore podales to naprawde nie jest duzo w trakcie cyklu na ktorym jestem narazie poszlo 2 cm a jestem dopiero na 4/10 tygodniu - powoli sie rozkreca:].
fallenursus
19-07-09, 22:45
jestem dopiero na 4/10 tygodniu - powoli sie rozkreca:].
no a gdzie relacja? :twisted:
W niedziele wziąłem ostatnia tabletke. I dzis mierzylem lape to nic nie spadlo. To stopniowo woda z miesni splywa czy nagle po odstawieniu? Aponax wiem ze zaden wyczyn ale 36 to masakryczna lapa :/ a te 39 juz jako tako....ćwicze caly czas staram sie to bedzie lepiej :)
spadek nie polega na tym ze zaraz po zaprzestaniu saa spadasz, ja po cyklu zaczolem spadac w polowie odbloku, a na samej metce to sie nie spodziewaj zadnych rewelacji