PDA

Zobacz pełną wersję : Co będzie lepsze

Anaboliczny Koks
01-07-09, 15:21
Co będzie lepsze na stawy ,ścięgna . Od razu mówię ,że nie zapobiegawczo tylko już mam problem.

-Glucosamine Gold Olimpa chyba to jest z Apteki koszt około 40zł.

czy może

-NUTREND Flexit koszt około 40zł za 400gr.

Co będzie lepsze.

emdejote
01-07-09, 16:21
może animal flex ?

Symu
01-07-09, 16:33
arthroblock forte + ewentualnie kolagen.

Anaboliczny Koks
01-07-09, 17:07
ten niby Animal Flex przereklamowane

Symu brałeś to ? Bo ja mam problem z kolanami kłuje mnie jak biegam .

Symu
01-07-09, 17:35
animal flexa bralem i jest super.

Arthroblocka nie bralem bo to nowosc w miare, ale skladowo i cenowo wcyhodzi najlepiej z dostepnych na rynku preparatow. Jeśli kolano to sam arhtroblock styknie. Porownaj chocby do tego flexit drinka.

patryczek666
01-07-09, 17:40
Ja mialem problemy z stawami,oraz z łokciami po wysiskaniu francuskim
Zjadlem moze 1/5 paczki Glucosamine Plus z Olimpu i mi wszystko przeszlo.
pozdro

Anaboliczny Koks
01-07-09, 17:53
Kupie to co Symu mi podal bo ja nie mam problemu ,ze mi cos strzela itd itd ,tylko jak biegne i to tez nie zawsze klucie odczuwam.

MolderDist
01-07-09, 22:38
Ja stosuje arthreo-free z Activlaba - dosyć tanie tylko, że biore 5-6 kapsułek a day.

Miałem problemy z kolanami, łociami, obojczykiem i kręgosłupem po około 1,5 miesiące zaczeły zanikać.

Trzeba pamiętać o bardzo dobrej rozgrzewce - w czasie treningu np. jakieś opaski uciskające, jeżeli masz akurat problemy z kolanami, aby były ciągle rozgrzane.

Po treningu odpowiednie rozciąganie co wpływa bardzo dobrze na mięśnie i więzadła.

Pamiętać trzeba o regeneracji, czyli gorąca kąpiel, sauna, dżakuzi, masaże.

Rynju
01-07-09, 22:49
jak do cyklu ze sterydami itp. animal flex i sie nie bawic w inne.
Dobry produkt i placisz za jakosc

MolderDist
01-07-09, 22:51
Do cyklu na saa to już inna bajka.

Nie każdego stać na kupowanie flexa niestety.

Rynju
01-07-09, 22:56
mowie ze jak juz cos powaznego badz cykl na saa to flex i nie ma bata bo na zdrowiu nie ma co oszczedzac

fallenursus
02-07-09, 02:29
mowie ze jak juz cos powaznego badz cykl na saa to flex i nie ma bata bo na zdrowiu nie ma co oszczedzac

kaman, powinienes wiedziec dawka miedzy 150-200mg tygodniowo deki jest brana zeby wzrosla podukcja kolagenu o...dig ding ding! 80% przy wysokich dawkach powyzej 500mg test blokuje produkcje kolagenu o 50%.
deka, jak i rowniez eq,,primo,oxa sa brane w minimalnych dawkach wlasnie poto.
winstrol ROWNIEZ POWODUJE WIELKI SKOK W GORE Z PRODUKCJA KOLAGENU , co kryje sie z dugiej strony winstrola to to ze nasze cialo kontratakuje to poprzez robienie sciegien o wiele slabszych. podsumowujac to wszystko na tesciu czujesz sie jak nastolatek, ale masz stawy dziadziusia. i dlatego jest rekomendowane stopniowo zwiekszac ciezary choc wiesz ze mozesz wiecej,sa o wiele wieksze szanse na zrobienie sobie krzywdy.

co do supli to nie biore nigdy zadncyh. balem sie troche wina wiec kupilem glukozamine bo jak zaczelem biegac to mnie kolana zaczly bolec. POmoglo na te bole,ale jak odstawilem to bol juz nie powrucil,a wino dalej bralem.czy to cos pomoglo? nie mam zielonego pojecia jak glukozamina dziala na kolagen,wiem tylko ze mnie po 3ech dniach przestalo bolec :)

Anaboliczny Koks
02-07-09, 08:26
Hehe panowie nic nie biore i nie jestem na żadnym cyklu tak samo nie mam problemu z łokciami z z barkami ,ani nawet z dupą ,tylko to kłucie czasem w kolanach ,kupiłem Arthroblocka i zobaczymy bo skład ma ciekawy naprawde jak za tą cene.

niewula
02-07-09, 14:58
kolega bral animal flexa i nie mial problemu moze sa lepsze i tansze ale ten jest najbardziej poewny

fallenursus
02-07-09, 15:03
z wielu wypowiedzi userow amimal flexa wynika ze jednak bardzo dobry suplement. Rowniez proponuje spojzec w strone Controlled Labs
a mianowicie na to
http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonex4ac7ab805190fdd6aefd79eae43e6 f13&referer=&oper=8&id=837&kategoria=99&subkat=0
:smile: