Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc

SoPeL
21-12-06, 22:25
Mam 15 lat 175 cm wzrostu i waże 50 kg.Mam sporo niedowagi ale zato mam siłe i mięśnie nawet nawet.Co mógłbym brać białko?Kreatyna?Slyszalem ze daje spory przyrost masy ciala.Prosze o konkrety :)

Kakashi
21-12-06, 22:43
o boze...przy 175cm wazysz 50kg i mowisz ze masz mieśnie?? gdzie?? dieta dieta dieta dieta.....dieta!! potem trening i do bardzo ciezki....boze...masz wymiary jak dzieci w afganistanie...

w profilu masz napisane ze cwiczysz rok:O cos ty cwiczył?? niejedzenie?? kto dłuzej wytrzyma??

no ale skoro "cwiczyłes" przez rok to mysle ze mozesz wziac kreatyne do tego jakies białko...noi moze cos bedzie....za jakis czas...

Odżywek
21-12-06, 23:45
proponuje jesli juz rok cwiczysz kreatynke mono + Koncentrat bialek serwatkowych z ostrowi (waniliowe najlepsze moim zdaniem i bananowe nawet,nawet :D ) i jakas Dietka przy kreatynie dobrze by bylo jak bys sie jej trzymal.Jak niemasz to do dzialu Dieta i sobie rozpisz a jak nie poradzisz sobie to popytaj chlopaki Ci pomoga :p. Pozdro

vold
22-12-06, 07:47
SoPeL, twoje pytanie nie ma nic wspólnego z działem doping, nie wiem dlaczego ten dział wybrałeś.

exenone
31-12-06, 17:05
Ty ćwiczysz już rok i ważysz 50kg?? Człowieku przy wzroście 175cm powinieneś mieć z 80kg po roku czasu...Stosuj na początek jakąłś odżywkę na mase...polecam MEGA MASS 2000, mi dodał 6kg.

Gonatropin
01-01-07, 10:35
Spokojnie ma dopiero 15lat wszystko jeszcze przed nim. Dla Ciebie jedynym wyjsciem jest zbilansowany dobór makroskładników, w dziale na pewno znajdziesz kilka przykladowych schematów od których możesz zacząc.

Temat, do przeniesienia.

CreativePL
01-01-07, 19:17
Nie najezdzajcie tak na niego nie kazyd moze tak latwo przytyc (jestem tego zywym dowodem ;) ) a co do odrzywki pamietaj ze sama odrzywka to 50% sukcesu drugie 50 to dieta.

i nie zapomni o planie na mase nie machaj ta sztanga jak oszalaly bo pamietaj wiecej nie znacz lepej :roll:

blt
01-01-07, 19:27
spokojnie zainwestu w kreatyne najzwyklejsza na poczatek i dobra masowke w sklepie ci doradza wszystko zalezy od wielkosci portwela nie zapomnij o DIECIE bo nawet najlepsze odzywki ci nie pomoga

Kakashi
02-01-07, 16:15
exenone, a ty cwiczysz 3 lata i wazysz 68 kg?? jak to mozliwe?? powinienes juz wazyc koło 80kg:P

do tego zalezy na co cwczysz:P mase czy rzeźbe:P pozdro

exenone
02-01-07, 19:28
exenone, a ty cwiczysz 3 lata i wazysz 68 kg?? jak to mozliwe?? powinienes juz wazyc koło 80kg:P

do tego zalezy na co cwczysz:P mase czy rzeźbe:P pozdro

Radar a ty co?? Będziesz biegał za mną na każdy wpis i mnie krytykował...zdziwiłem się, bo po roku treningu przybiera się na wadze a 50kg, to żaden wynik...ja przybrałem jakieś 20kg, więc jestem zadowolony...ale po roku treningu przybyło mi jakieś 8kg, więc się zdziwiłem, no bo czyżby on ważył przed treningami 42kg??

Kakashi
02-01-07, 21:59
exenone, wiem o co chodzi tylko pokazałem Ci ze po roku cwiczen wcale nie musisz wazyc 80 kg:P to ze sopel jest chudy jak cholera nie ulega watpliwosci:P pozdro:D

Dzban
03-01-07, 14:01
To wszystko jest umowne zależy od czego się startuje z poziomu leszcza(50-60) kg przy wzroście 170-180 jest dużo do zrobienia.

I te przyrosty po roku typu 20 kg to chyba ściema ile w tym jest suchej masy??

Nie podaję własnego przykładu bo choć jestem ciężki to mam duży brzuch, ale i na wiosnę przyjdzie na to pora.

Teraz to robię lajtowe treningi bo mam zapalenie achillesa i nie bardzo mogę ćwiczyć choć przynajmniej trochę przedramię, bica i trica męczę.

Radar za bardzo się chyba angażujesz nie dołuj słabszych i młodszych od siebie.

exenone
03-01-07, 21:49
:mrgreen: :mrgreen: Spoko radar, nareżcie się zrozumieliśmy :mrgreen:

jonasz7
05-01-07, 16:54
SoPeL, fakt za wielki to ty nie jesteś. Ale nic się nie martw, będzie lepiej. Jesteś jeszcze młody więc masz szybki metabolizm, a co za tym idzie nie nabierzesz szybk omasy.
Według mnie to powinieneś sobie ułożyć trzy dniowy plan, dobrą dietę i zakupić gainerka 1 z Vitalmaxa. Krete na razie sobie odpuść jak masz siłe.
pzdr.