Zobacz pełną wersję : MASS XXL vs. Massacra
Która odżywka lepsza Mass XXL czy Massacra ?
W ogóle bez sensu porównanie dwie różne kategorie środków spożywczych tak naprawdę z tych dwóch to tylko Mass XXL jest odżywką :p Zależy na co lepsza i do czego Ci to potrzebne.
to sa 2 inne produkty o innym dzialaniu massacra jest(niby) stackiem kreatynowym na sile
a mass xxl to gainer czyli taki jakby posilek
ale skoro nawet nie wiesz co to sa za produkty to nie zajmuj sie odrzywkami bo pewnie 0 staz masz..
wiem co to są za produkty a mój cel to masa przedstawilem dwa rózne produkty bo che się dowiedzieć co jest lepsze na mase a może wy mi doradzicie ?
Nie sądzicie że massacra trochę przereklamowana ?
Też tak mi się wydaje trochę tania jest i coś gdzieś właśnie kiedyś pisało o jej "jakości". A co do Zipka to nie wiem pewnie uslyszałes od kogos na silowni "bierz to, zajebiscie cie rozjebie" no niestety musisz wiedziec ze jak zjesz nawet i to i to to nic sie nie stanie jak nie masz zbilansowanej diety. Wyrzucisz kasę w błoto i tyle z tego będzie :p
masacra przereklamowana ? nie sadze , cykl ktory najlepiej wspominam to wlasnie cykl na tym i jest warta tej kasy , jedyba wada to ilość jak na cykl jedna puszka to zamało kup dwie pakuj i na tym jedz a napewno nie porzalujesz
radzisz mu massacre w wieku 15 lat?
tak jak chłopaki pisali wcześniej - w Twoim wieku to tylko jedzenie . Jeżeli masz 15 lat to masz takie skoki testosteronu i hormonu wzrostu ze nie potrzebujesz zadnych wspomagaczy , jedz dobrze i rośnij szybko
masacra przereklamowana ? nie sadze , cykl ktory najlepiej wspominam to wlasnie cykl na tym i jest warta tej kasy , jedyba wada to ilość jak na cykl jedna puszka to zamało kup dwie pakuj i na tym jedz a napewno nie porzalujesz
jedna puszka to około 130zl x 2 = 260zł na cykl?
to juz nie lepiej kupic cos z ANIMALA np PUMP?
hehe no to lepiej kupić shock therapy w takim razie 109 zł duża pucha , styka na cały cykl i jeszcze zostanie
15 lat masz to jedzenie a nie zadne massacry itp;):evil:
zgadzam sie ze za młody ale dobrze wiecie ze i tak kupi to juz lepsza massacra
zgadzam sie ze za młody ale dobrze wiecie ze i tak kupi to juz lepsza massacra
to juz raczej lepsze mass xxl
to juz raczej lepsze mass xxl
są gusta i gusciki zalerzy co chce osiągnąć ;)