Zobacz pełną wersję : Meta
Witam wszystkich! co myslicie o takim zestawie: Meta (100tabletek), białko, hmb i bcaa ?? czy to w ogóle ma sens??
Mr Jeckyll-Hyde
30-06-09, 17:04
Ma.Tylko czy warto? Nie wiem jaki masz staż ale SAA stosujemy gdy juz wyczerpaliśmy wszystkie inne mozliwości rozwoju (dieta,trening, regeneracja)
-Bierz 20mg ed ( 4 tabsy dziennie przy stężeniu 5mg/tableta)
-osłona -najtańszy sylimarol (zacznij jakies 2 tyg przed cyklem i pózniej jedna tableta mety i jedna sylimarolu)
-po cyklu hepatil
- w ostatnim tygodniu cyklu walni kreatyne
Ma.Tylko czy warto? Nie wiem jaki masz staż ale SAA stosujemy gdy juz wyczerpaliśmy wszystkie inne mozliwości rozwoju (dieta,trening, regeneracja)
-Bierz 20mg ed ( 4 tabsy dziennie przy stężeniu 5mg/tableta)
-osłona -najtańszy sylimarol (zacznij jakies 2 tyg przed cyklem i pózniej jedna tableta mety i jedna sylimarolu)
-po cyklu hepatil
- w ostatnim tygodniu cyklu walni kreatyne
nie pisz ile ma brać jak nic o nim nie wiesz to po 1
a po 2 to żaden hepatil jak już Esseliv albo essential forte
Mr Jeckyll-Hyde
30-06-09, 19:19
Esseliv albo essential forte- to stosuje się zazwyczaj jako osłonki a hepatil wychodzi taniej a w działaniu jeden hooj.
zazwyczaj bierze sie od 15-40mg ed ( a 20mg jest standardowym rozwiazaniem)
po 100 tabsach raczej nie potrzebne jest PCT ( po zakończeniu cyklu wez ZMA)
Esseliv albo essential forte- to stosuje się zazwyczaj jako osłonki a hepatil wychodzi taniej a w działaniu jeden hooj.
zazwyczaj bierze sie od 15-40mg ed ( a 20mg jest standardowym rozwiazaniem)
po 100 tabsach raczej nie potrzebne jest PCT ( po zakończeniu cyklu wez ZMA)
nie jeden ch** bo hepatil to strata kasy nie czytałeś że to gó**o daje to poczytaj proszę.
Pisałem nie pisz ile ma brać tej mety póki nie poda danych nic o nim nie wiesz a wypisujesz jakbyś wiedział wszystko.
hmmm...dlaej nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi .....
hmmm...dlaej nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi .....
i jej nie dostaniesz najpierw się podaje wiek wzrost waga staż itd a nie wyskakujesz jak filip z czegoś tam kolego wszystko po kolei.
staż rok
wiek 19
wzrost 176
waga 67
to będzie drugi cykl z metą
Mr Jeckyll-Hyde
30-06-09, 19:34
Bo wiem wszysto-jestem wszechwiedzący.
Jeśli sie juz wziołes za koks to bierz 20mg ed przez niecałe 4 tygodnie
ty sts daj jakiegos linka o tym hepatilu bo jakos ci nie wierze ( a jesli juz takowy jest to pewnie pisany przez konkurencje:))
Wyprzedziłes mnie: staz rok i juz 2 raz meta- pogratulować
Mr Jeckyll-Hyde
30-06-09, 19:42
złap się za miche:)
nie jestem obyty ze skrótami, co to ta micha?
Mr Jeckyll-Hyde
30-06-09, 19:44
jedzenie:)
tak myślałem.... jem...i to sporo....
shift sporo jesz? to czemu tak mało ważysz? już ja wiem jak to sporo u was wygląda podał byś dietę z ciekawości
shift sporo jesz? to czemu tak mało ważysz? już ja wiem jak to sporo u was wygląda podał byś dietę z ciekawości
dla tego ten temat niema sensu :)
Daj spokój z meta w wakacje bo i tak wszystko wypocisz jak będzie taka pogoda jak wczoraj i dziś!!!
W wakacje się rzeźbi to idealny czas na to a masa w zimę albo jesień!!!
Rzeźb o ile masz co!!!
Może ma problemy z tym aby przytyć ?
myst0 ta problemy przestańcie takie pierdoły pisać