Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Shock + Storm + Gainer Mega Bodybuldier Maxx

talentinho
30-06-09, 01:26
Witam , macie cos do powiedzenia na temat cyklu z Shock + Storm + Gainer megabodybulding ?? Slyszalem duzo opini i kazdy mowi ze Shock + Storm dobrze klepie na mase i sile , a gdyby wlasnie dodac do tego jeszcze Gainera masowego ?? Zalezy mi na tym zeby masy zlapac z 15kg a nie faszerowac sie metka i innym shitem . Zalezy mi na masie bo waze 63kg przy wzroscie 182 ... Szamam teraz Gaina masowego i cos tam daje ale mam chec na ten cykl ;) Pytam poniewaz nie bedzie tani i wole sie upewnic ;) Moze ktos ma wiecej pojecia niz ja ;)

lovelas69
30-06-09, 01:53
Shock+Storm bardziej mi w siłę poszedł niż w masę... ogólnie polecam ale 15 kg na tym nie zrobisz :smile:

talentinho
30-06-09, 02:19
Dlatego chce dodac do tego typowego Gainera masowego ... Ile siły i ile masy na + poszlo ci z samym shockiem + storm ??

sts
30-06-09, 12:07
Shock+Storm bardziej mi w siłę poszedł niż w masę... ogólnie polecam ale 15 kg na tym nie zrobisz :smile:

dokładnie u mnie też na siłę poszedł bardziej.

lovelas69
30-06-09, 12:28
dokładnie Ci nie powiem bo już nie pamiętam ile mi poszło w sile... ale na klatce chyba 10 b±dĽ 12 kg na + reszta też na plus tylko nie pamiętam...
ogólnie co trening praktycznie zwiększam sobie ciężary (obecnie bez żadnej suplementacji i jest ok) minimalnie bo minimalnie ale zawsze do przodu nigdy do tyłu :smile: