Zobacz pełną wersję : Cykl wino
witam interesuje mnie cykl 20 ml winka z ip + test prolongatum/prop
który z tych teści byl by lepszy do tego wydaje mi się ze prolong bo stężenie dłużej sie utrzymuje??
I chciałbym zapytac o efekt takiego cyklu ktoś napewno jechal taki ile moge nabrać wagowo dobrej masy w połączeniu oczywiście z wysoko białkową dietą i wspomaganiem suplementami
fallenursus
29-06-09, 19:10
Tyle tematow chopie opstatnio pozakladales ze sie pogubilem.:pray:
tam napewno byly na te wszystkie pytania odpowiedzi. No moze oprucz tego ostatniego bo moja krysztalowa kula dzisiaj nie pracuje.:twisted:
prop+wino=gites cyklon na czysciutki/twardziutki miesien ale nie za duzo miesnia.
prolo+wino= dluzszy cykl,napewno wiecej miesa,ale bardzo czyste nie bedzie,wino cie na koniec utwardni i odwodni.
sam musisz wybrac co chcesz,ale muissz pamietac ze wielkosc przyrostow i ich jakosc w 90% zalezna od michy
daj sobiew spokoj z winem ip
to zalezy co chcesz zrobic?
wiecej masy - enanth, mniej ale lepszej jakosci prop,
Sory wszystkich za te tematy ale tyle sie tego naczytałem ze mam mątlik w głowie he he wole spytać bezpośrednio wielkie dzięki za pomoce a jaki winstrol polecacie
najlepiej apteka, z tańszych db, fm - napewno działają ale i pewnie wiele innych jest ok ale nie pisze bo nie znam wiarygodnych informacji.