Zobacz pełną wersję : Lato ;/
Dyskobol1993
29-06-09, 16:28
Witam w lato jakoś brakuje mi siły .Najbardziej spadla mi sila klatki piersiowej o jakies 10 kg czym to moze byc spowodowane .
moze skonczyłes jakis cykl i stąd te spadki? moze za duzo sie wysilasz (np ciezka praca czy cos) moze za mało snu niz dotychczas
utratą wagi?w lato tracisz wiecej wody poprzez intensywniejsze pocenie w związku z pogoda,temperatura t daje sie we znaki organizm jest zmęczony,czasami odwodniony,ja tez czuje sie osłabiony jak przez dłuższy czas są upały,pij dużo wody,warzywka,i dużo jedz(zdrowych posiłków).A może jescze dlatego że mniej sie przykładsz do treningów bo lato to wiadomo wypady,plaże itp.
% i mniej efektywne treningi spowodowane upałami:)
% i mniej efektywne treningi spowodowane upałami:)
jest zimno jak w dupie....:cry:
jest zimno jak w dupie....:cry:
taa, chyba ze siedzisz w piwnicy po kolana w wodzie...
siłownie mam w domu w pokoju, dziś na zmiane padało i grzało, zesrac sie mozna taka wilgotność powietrza.
Gorzej niz jakby upał miał być, siły tez nie mam na treningu, nie jesteś sam ;]
mnie juz szlag trafia bo taka wilgoc i duchota ale pamietajcie nie poddawać sie tylko wyciskać :D
mam to samo wiec robie 2 tygodnie przerwy, nie bede robil treningu na sile bo i tak bedzie on do dupy. jedyne co to na worku troche i tyle.
wku**ia mnie ta pogoda, przez nią nie poszedłem dziś na siłkę!!! :(
To chyba u większości osób występuje. Człowiek przez tą pogodę jakiś taki "osowiały", znudzony, zmęczony od niczego... Pozdrawiam i wytrwałości życzę, której na razie mi brakuje :pray:
Ja myślę że dieta , jeśli jej nie masz to napewno jesz mniej w zimę wzmaga sie apetyt w lato wręcz odwrotnie