Zobacz pełną wersję : Winko z GA
odzywki.uk
28-06-09, 17:41
witam wszyskich,dostalem od kumpla 2x10ml winstrol 50mg i nie wiem dlaczego sie nie odziela woda od proszku.Moze to jakis fake.Prosil bym o pomoc co do tego winka.
odstaw i poczekaj ok 24 godz. ale raczej po krotszym czasie powinoo sie oddzielac. pewnie fake.
ta firma uchodzi za wielka niewiadoma,
jeden znajomy widzial to w tajlandii w aptece,
a to ze sie nie oddziela nie oznacza ze to walek,
generic ma tez winko co wogole sie nie odziela a kosi ladnie,
odzywki.uk
28-06-09, 18:47
ok, tak zrobie.Dam znac jutro
odzywki.uk
28-06-09, 19:01
a co do tej firmy(GA) to narazie nie mam zadnych zastrzezen,wbijalem suste 250 to zajebiscie szlo jak po polskiej omie.T Cypionate tez byl zaje.....ty.
Nie moge nazekac na ich produkty.
no to chyba dobrze...
w pl to kupowales?
Nie znam tej firmy ale że się nie oddziela jak stary poczciwy Zambon to nie świadczy o tym że to fake, chodz lekko powinno się odstac.
odzywki.uk
28-06-09, 21:44
nie dostalem od kumpla z UK
odzywki.uk
28-06-09, 21:47
postalo 1godzinke i troche sie odzielilo,tylko zostalo mi to wyprobowac i czekac co to sie stanie.
nie dostalem od kumpla z UK
jak kolega jakis zaufany i wbijal no to powinno byc dobrze
odzywki.uk
30-06-09, 13:28
Rozmawialem z kumplem i on to(winko z GA) kupil na silowni.Pochodzenie nie znane.
postalo 1godzinke i troche sie odzielilo,tylko zostalo mi to wyprobowac i czekac co to sie stanie.
cos mi tutaj nie gra,
chcesz nam powiedziec ze w 1 godzine oddzielilo ci sie winko?
nie ma takiej mozliwosci...
odzywki.uk
01-07-09, 01:22
wsumie to nie wazne co ty tam sobie myslisz,jezeli nie znasz tej firmy i nie testowales tego,to co mozesz wiecej napisac.Sorry
fallenursus
01-07-09, 01:36
wsumie to nie wazne co ty tam sobie myslisz,jezeli nie znasz tej firmy i nie testowales tego,to co mozesz wiecej napisac.Sorry
sek ftym ze mysle w sprawach oddzielania wina to LG sie zna..prawdopodobnie wiecej yaboli..err.winstroli niz my razem wcisnol w siebie.:twisted:
wino w plynie jest jednym z najlepszych soczkow, a facet sie nie pierdzieli tak jak ja czy ty.
odzywki.uk
01-07-09, 10:03
Ja nie twierdze ze sie nie zna ale akurat ten przyklad GA to jest wiellka ??? i tu nikt nie moze narazie nic sensownego powiedziec na temat GA.A to ze ktos jest obeznany lepiej odemnie w saa to bardzo dobrze.Pozdro
odzywki.uk
01-07-09, 13:46
panowie o co bys cie polecili z wlasnego doswidczenia i jakie wino w szotach, z naszego polskiego rynku.Bo znalesc cos orginalnego graniczy z cudem.
pozdro
kolego chodzi o to, ze ja juz troche napatrzylem sie na oddzielajacy stanozolol i smiem twierdzic ze nie ma opcji zeby winko odzielilo sie juz po 1h skoro sam na poczatku twierdziles ze nie oddziela sie wogole...
wiec ci pisze ze cos tutaj nie gra, najpierw lamentujesz ze sie nie oddziela a pozniej ze juz po 1h jest oddzielone...
kazdy o jasnym umysle chyba zauwazy dosc istotna niescislosc prawda?
odzywki.uk
01-07-09, 14:38
ok,to odpowiedz na mojego ostatniego posta.
Duzo widziales to napewno mnie dobrze skierujesz.
mylisz sie,
dostac apteczna desme to zaden problem na rynku pl,
Jeśli chodzi o czas oddzielania się winka to przy underach będzie różny, zależy to od rozcienczalnika.
odzywki.uk
06-07-09, 16:05
wsumie to chu..... z tym winkiem panowie,nie bede go testowal bo szpitale to nie moje ulubione miejsca.Wiec trzeba wymienic je na dezme lub cos innego.
odzywki.uk
06-07-09, 16:09
A co sadza eksperci na temamt tego produktu Stanazolin Lyka labs 50mg/10ml
roznie...
jak masz do wyboru desme to nawet sie nie zastanawiaj...