Zobacz pełną wersję : Przedramiona
jak to jest ćwiczycie przedramiona czy nie?może ktoś ma jakieś fajne ćwiczenia ja osobiście nie ćwicze i mam proporcjonalne do łapy i z tego co widze i rozmawiam z kumplami to sporo osób olewa ta partie pozdro
a ja robie regularnie bo mam male a chce miec duze, o...!:)
jak to jest ćwiczycie przedramiona czy nie?może ktoś ma jakieś fajne ćwiczenia ja osobiście nie ćwicze i mam proporcjonalne do łapy i z tego co widze i rozmawiam z kumplami to sporo osób olewa ta partie pozdro
duże i silne :)
ja mam proporcjonalne przedramie ale i tak dokładam cos na koniec najczęściej to jest uginanie nadgarstków z hantlą ale często zamieniam to na unoszenie sztangi nachwytem za pośladkami zajebiste cwiczenie na mase przedramion! zawsze po treningu bicepsów robie pare powt zarzutó sztangi na klatke nachwytem,przy uginaniu sztangą zmecze bicepsy i jeszcze do tego wymęczę przedramię,jest git po takiej serii:)
to ja ostatnio delikatnie bicka ćwicze do 35 kg ze sztangą wazy wszystko tak wakacyjnie normalnie katuje go 48kg a przedramiona jakoś nigdy sie nie moge zmobilizować to samo miałem z kapturami ale teraz je katuje ostro
hmn jest dobre cwiczenie a wiec wez cienką rurke o długosci 40cm przywiaz do niej sznurek a drugo koniec przywiaz do krazka wyprostuj rece przed siebie na wysokosc barków i zwijaj sznurek do góry jedne z najlepszych cwiczen na przedramienie
fallenursus
28-06-09, 03:07
hmn jest dobre cwiczenie a wiec wez cienką rurke o długosci 40cm przywiaz do niej sznurek a drugo koniec przywiaz do krazka wyprostuj rece przed siebie na wysokosc barków i zwijaj sznurek do góry jedne z najlepszych cwiczen na przedramienie
tHIS man knows his shitclap
ps dla mniej obrotnych - '' ten facet sie zna''
A ja wpadłem na takie coś SS+SŁ
SS:
Zginanie podchwytem 3xmax
Zginanie nachwytem 3xmax
Obracanie sztangielki 20kg 3xmax
a łączone to jest z podciąganiem podchwytem 3xmax. Po takim czymś przedramię mam fajnie napompowane i maksymalnie wykończone ;)