Zobacz pełną wersję : Cykl Meta i Bialko:D
Siemanko mam 17lat waga 84kg wzrost 185 cwicze dojsc dlugo i chce sobie wziasc Metanabol 100tabletek z Bialkiem z Olimpa co doradzacie z czym moge metanabol laczyc?;>
Bialko conajmniej podwojna porcja, inaczej nic Cie nie kopnie..
dominator875
27-06-09, 21:30
bialko to powinienes szamac normalnie a jak mete chcesz lykac to naprawde duzo wiecej 2,5-3g/kg masy ciala,dokup witaminki i oslonki na watrobe
no o tej oslonce to wiem sylimanor 70mg a witaminki tez kupie
dominator875
27-06-09, 21:37
jak masz cos kaski to glukozamina nie wadzi z wit C jest z Olimpa
i to wszystko starczy ?? czy cos jeszcze dokupic tak zeby byly efekty po metce wiem ze ciwczyc trzeba ale bral odemnie chlop sama metke i mu gowno dalo bo nie mial bialka ani diety... tylko mu sily cos tam poszlo
dominator875
27-06-09, 21:51
tak jak napisalem 2,5-3g bialka na kg ciala;po cyklu walnij mono i jakis antykatabolik'osobiscie uzywam HMB,wg mnie duzo lepsze efekty niz przy BCAA
zamierzasz robic odblok? masz sklonnosci do gino?
dominator875
27-06-09, 21:54
o odblok nie pytalem nawet bo wydaje mi sie to oczywiste
tak odblok wlasnie tez bym zrobil a ginekomasti raczej nie hehe bo bralem juz raz 100tab bez odbloku;\
a odblok wiem ze wazny wtedy sa chyba mniejsze spadki tak?
dominator875
27-06-09, 21:56
hehe a jednak clap
fallenursus
27-06-09, 23:54
glukozamina nie wadzi
na jakiej podstawie to twierdzisz?
A za pare dni polecicie mete 14 latkowi jak poprosi o pomoc w tym? Qrwa, brak slow.
fallenursus
28-06-09, 08:19
A za pare dni polecicie mete 14 latkowi jak poprosi o pomoc w tym? Qrwa, brak slow.
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=241111&postcount=2
zaczelismy druga flaszke single malt'a ?:twisted:
w Twoim wieku zajął bym się dietą a nie saa. Marsz do kuchni i na siłkę a nie do dilera , na wszystko przyjdzie czas ...
dominator875
28-06-09, 09:09
na jakiej podstawie to twierdzisz?
cykl obciaza stawy wiec sugeruje gosciowi zeby zakupil tym bardziej ze cena nie jest wygorowana.Fakt faktem ze jest to tylko 100 metki
do 100 mety nie biore odbloku
A ja wezme odblok 14latek to chyba roznica niz 17w styczniu 18
Za wcześnie na saa.. no ale to już Twoja sprawa. Widząc po temacie domyślam się że diety niemasz, więc lepiej od razu tą mete wy***rdol albo zacznij robić z głową
elo
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=241111&postcount=2
zaczelismy druga flaszke single malt'a ?:twisted:
A Ty ironii nie wyczuwasz czy co?
fallenursus
29-06-09, 01:33
cykl obciaza stawy wiec sugeruje gosciowi zeby zakupil tym bardziej ze cena nie jest wygorowana.Fakt faktem ze jest to tylko 100 metki
co w tym cyklu obciaza stawy? meta?
Biernaczek
29-06-09, 07:13
w Twoim wieku zajął bym się dietą a nie saa. Marsz do kuchni i na siłkę a nie do dilera , na wszystko przyjdzie czas ...
Dokładnie, tak jak kolega Ci radzi.
Na diecie bardzo dużo osiągniesz, na saa będzie jeszcze czas.
posłuchaj kolegów bo to jeszcze nie wiek na mete , jeśli chcesz skoczyc na wadze (pewnie dlatego meta) to tak jak mówili moi poprzednicy dieta do tego kup se massXXL i kreatyne , efekty wcale nie będą gorsze
nie i chu* zjem kupie 100mety 6kg bialka witaminy oslonke na watrobe i odblok i do tego dieta wysoko bialkowa ;]
posłuchaj kolegów bo to jeszcze nie wiek na mete , jeśli chcesz skoczyc na wadze (pewnie dlatego meta) to tak jak mówili moi poprzednicy dieta do tego kup se massXXL i kreatyne , efekty wcale nie będą gorsze
to jak ma diete to po co mu mass xxl? co wy z tymi gainerami caly czas.
autora sprawa, jak chce to i tak wezmie a niech chociaz otrzyma fachową odpowiedz jak ma brać i tyle.
no to co w tym trudnego ? meta codziennie 20mg przez miesiac lub miesiac i tydzien, a bialko po prostu jako uzupelnienie diety, ile dostarczysz bialka z zywnosci + bialko w proszku, musisz se to na kalkulatorze obliczyc tak jak diete
LeBron23LBJ
29-06-09, 16:46
żal mi gościa :) brac sie za SAA bez diety. Na dodatek 17 lat. Jak chcesz juz brac to chlopie nie teraz, co najmniej za 5 lat. Teraz niedośc ze nie bedziesz mial zadowalajacych efektow to w tym wieku sterydy szczególnie sieją spustoszenie w organiźmie. Zastanow sie 10 razy zanim cos zrobisz. Szkoda zdrowia zeby miec te 2 cm wiecej w bicepsie.
cwiczylem na Creatynie i nitrobolonie mam 40cm bicepsie to 4g na 1kg ciala styka?;> szczegolnie skupic sie na bialku? a diete to zawsze moge stad wziasc sa tematy z dieta wysokobialkowa ...
talentinho
30-06-09, 01:39
Po 100 tabsach to o gino nie ma sie chyba co marwic a odblok sie moze przydac ale tez nie jest obowiazkowy po takiej ilosci , chlopaki brali po 300-400 tabs to oczywiscie osłonka i odblok obowiazkowy ;) Ale po 100tbs to mozna ale nie jest to konieczne , jak bedziesz mial diete + duuuzooo białka to 100tbs da ci moze 5-10kg ( zalezy od metabolizmu ) i troche sily , ale pozniej to utzymac po cyklu to ciezko , polowa moze spasc nawet . Na podtrzymanie jakas kreatynka dobra lub HMB ;)
cwiczylem na Creatynie i nitrobolonie mam 40cm bicepsie to 4g na 1kg ciala styka?;> szczegolnie skupic sie na bialku? a diete to zawsze moge stad wziasc sa tematy z dieta wysokobialkowa ...
4g bialka? tak styka :P
no jak juz wchodzic to wchodzic w to :D i ja bym juz zbieral kase na kolejny cykl, wyrobisz sie przynajmniej ;)
Hehe bo skoro mety 100 wziales raz to teraz sie zastanawiam czemu chcesz jeszcze raz siegnac i sie pytasz jak brac tzn ze zle brales?
Dieta + odzywki do dopiecia zapotrzebowania + suple (podstawowe do cyklu beda antykataboliczne i kreatyna do odbloku) + witaminki + cynk + hepatile itp na watrobe oslony + trening rozpisany i zrobiona lekka przerwa od ciezkich treningow i tak przygotowanym mozna sie brac za kupno :
saa + odblok + zapobieganie side effectom zaleznie od sily srodka i twojej podatnosci
jak masz wszystko zapiete mozesz miec pewnosc ze trening na cyklu i kasa nie pojdzie w bloto :)
4g bialka? tak styka :P
4g bialka na kilogram ciala lbie sie smiejesz i cytujesz nie cale wypowiedzi
kurwa o huj ci chodzi gadaj po polsku uzywaj przecinkow bo nie bede zatrudniał szyfranta zeby sie dowiedziec co tam sapiesz