Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kilka pytań od początkującego

Triathlon
27-06-09, 15:59
Witam,
Od misiąca posiadam ławeczkę z gryfem i obciążeniami. Co drugi dzień systematycznie ćwiczę. Początkowo np wycisłaem po 4 serie 18, 16, 14, 12 powtórzeń obciążeniem 26 kg, w tym momęcie eobie 5 seri po tyle samo powtórzeń obciążeniem 46 kg. Rozpiętki tak samo, początkowo obciążeniem 5 kg, teraz robie 12 kg przy tej samej ilości powtórzeń, potem robie biceps na modlitewniku i na koniec biceps stojąc. Przerwa miedzy każdą serią 2 minuty, pomiędzy ćwiczeniami 4 min. Ten sam zestaw co 2 dni robie, trening zazwyczaj mi zajmuje od 50 min do godziny. Jestem dość chudy i wysoki.
O diecie nie ma mowy bo nie jestem w stanie w siebie wsadzać na siłe jedzenie. Przeciętnie zjadam na:

śniadanie:
4 kanapki lub 2 bółki z serem i wędliną lub szynką do tego herbata lub napój

II śniadanie
Przeważnie drożdzówka z serem

Obiad
Ziemniaki i ryba lub mięso

Kolacja
Zazwyczaj jem najwiecej bo mam wtedy czas:lol: i wychodzi na 6-7 kanapek z wędliną, serem...co znajde w lodówce.

Po miesiącu ćwiczeń nie widze poprawy żadnej.. tak mi sie przynajmniej wydaje. Siła jest w 100% wieksza ale chciałbym troche lepiej wyglądać..jak na razie to jak wieszak na ubrania. Wiem że zara wszyscy powiedzą że mam wiecej jeść..tylko że mi sie nie chce..nie wcisne w siebie nie wiadomo jakich ilości.

Prosze o jakieś rady co do tego w jaki sposób zmienić swój wygląd, czy brać jakieś odżywki czy co? czy takie ćwiczenia jakie robią są odpowiednie?

Triathlon
27-06-09, 16:11
prosiłem o podpowiedz, i czekam na odpowiedzi osób które chcą pomóc a nie bedą tylko odsyłać do innch i sie nabijać... nie każdy jest "profesjonalistą". Pozdro

Anaboliczny Koks
27-06-09, 16:18
Jak można na noc najwięcej jeść ? Zastanów się

Triathlon
27-06-09, 16:20
no widzisz, wiode takie życie że nie mam czasu za dnia jeść, a wieczór mam dość wolny więc moge nadrobić choć troche.

Micek185
27-06-09, 16:40
najprościej układac tak dietę aby wraz z porą dnia zmniejszać spożywanie węglowodanów a zwiększac białko(choć je spożywasz przez cały dzień) czyli im później tym mniej węgli,co do treningu to jest totalne disco polo i nikt tu sie nie nasmiewa tylko ci radzi abys wszedł do działu trening i tam znalazł sobie taki trening jaki ci pasuje bo takich gości jak ty to na tym forum jest z 20tygodniowo i każdy z tym samym pytaniem wiec nie fohaj tylko szukaj nikt za ciebie tego nie zrobi!jak juz cos znajdziesz to wrzuć tu to ci podpowiemy co i jak zmienic
pozdro

KowalX
27-06-09, 17:26
no widzisz, wiode takie życie że nie mam czasu za dnia jeść, a wieczór mam dość wolny więc moge nadrobić choć troche.

skoro nie masz czasu nie dane ci być dużym ;)

pzdr

Początkująca
27-06-09, 18:42
DIETA NA MASE
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=67

INNE.
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=14684