PDA

Zobacz pełną wersję : Co na redukcje?

Kłos
27-06-09, 02:23
Mam pytanko co polecicie na redukcje? Zastanawiałem się nad clenbuterolem albo efedryną, jak myślicie co lepsze? A moze coś innego?
wiek-20
waga-110
wzrost-175
staz-rok

Z góry dzięki za rady.

fallenursus
27-06-09, 04:01
nic tk nie wysysa fatu jak dobry dietanabol+aerobicum:evil:
rozpisac Ci to?

jusmir
27-06-09, 04:07
jestem swierzo po redukcji wazylem 96 kg a obecnie waze 86.5 kg jechalem to czego uzylem byl to venom do tego dieta i aeroby plus aminokwasy i glutamina

Kłos
27-06-09, 11:25
Diete mam a areoby robie 3 lub 4 razy w tygodniu w zależności ile mam czasu.
Mam pytanko jusmir jaki długo stosowałeś venoma? Stosowałem juz termo speed extreme i clenburexin ale waga spadała tylko 3 kilo a chciałem zjechac do równej 100.

Adamos1
27-06-09, 11:51
jezeli chodzi o Tse to nie polecam stosowałem i raczej zadnych efektów wspomniałes o Ephredine to smiało moge ci polecic i nie słuchaj tego co pisza na internecie poniewaz zero uzaleznienia a skutki bardzo pozytywne tylko nie daj sie zrobic w konia i nie kup Pseudo Ephredine

D3
27-06-09, 12:40
A może CKD + Venom? ;)

Kłos
27-06-09, 13:24
Ziomek odemnie właśnie polecał mi efedryne wiec chyba zainwestuje

D3
27-06-09, 13:25
Ziomek odemnie właśnie polecał mi efedryne wiec chyba zainwestuje

To masz szczęście, jeśli chodzi o dostęp do efki... ja teraz będę robił redukcję z Venomem (stary), który był tak wielokrotnie zachwalany na tym forum :twisted:

ht
27-06-09, 14:13
daj kofeine+efedryne+aspiryne. na zmiane z clenbuterrolem. 2 tyg jedno 2 tyg drugie

Kłos
27-06-09, 17:26
To zapodam sobie efke z kofeiną i aspiryną i zobaczymy efekty.
A starego Venoma wole nie ruszać
Dzięki wielkie za porady, pomogliście sogi poleciały

vold
27-06-09, 20:52
kilka opcji:

1. clenbutero

2. efedryna

3. helios

4. clenbuterol + efedryna z kofeiną przed treningami

5. helios + efedryna przed treningami.(można dodać kofeine i nawet apiryne)

jusmir
27-06-09, 21:31
venoma bralem gdzies okolo 1.5 miesiaca po dwa tabsy dziennie do tego biegalem 30 min dzienie plus rano brzuszki 15 min i wieczorem to samo przy tym nie zaobserwowalem zadnych skutkow ubocznych
jak sie zdecydujesz na wenoma to najlepiej brac go przed cwiczeniami.dziala natychmiast(wmoim przypadku wieksza wydolnosc silne pocenie sie)

patryk1336
27-06-09, 22:15
Vold chodzi mi po glowie ta opcjia

5. helios + efedryna przed treningami.(można dodać kofeine i nawet apiryne)

jak myslisz przy takiim sprzecie i do tego diete cdk widziałes ją napewno bez weglowodanów... pewno ładnie by mozna bylo sie wyzeźbic co ? i jeszcze jakiegos propka na poczatek dołozyc zeby i mieska trche podgarnac :) pzdr :)

zCzymDoLudzi
27-06-09, 23:29
Czy ten Venom jest legalny i bezpieczny ? TO jakiś supl czy po prostu nielegalne sterydy >?

Adamos1
28-06-09, 00:54
Jezeli chodzi o Ephredine to nie mieszał bym jej zwieksza ona tentno człowieka i daje niezłego kopa podczas cwiczen wiem bo sam to zazywałem i ni potrzeba nic do tego dodawac a jezeli juz to Hmb

fallenursus
28-06-09, 00:57
Jezeli chodzi o Ephredine to nie mieszał bym jej zwieksza ona tentno człowieka i daje niezłego kopa podczas cwiczen wiem bo sam to zazywałem i ni potrzeba nic do tego dodawac a jezeli juz to Hmb

a jak ma astme?

Adamos1
28-06-09, 01:02
jezeli masz astme lub jakies powazne choroby układu krwionosnego lub odechowego to odradzam cie ephredine bo jak juz pisa.łem podonsi ona znacznie tetno ciała i i daje niezłego kopa a to mogło by sie zle skonczyc

fallenursus
28-06-09, 01:04
ale przeciez efredyna jest w pompie astmowej...

Adamos1
28-06-09, 01:06
tego to jzu dokłądnie nie wiem ale gdy zazywasz Ephredine to organizm dostaje potezna dawke tej substancji i znacznie zwieksza sie twoje tętno masz wiekszy power do cwiczen ni i znacznie sie pocisz co do mieszania mozna ja takze zmieszac z kofeina

fallenursus
28-06-09, 01:09
uhm..ciekawi mnie czemu to tetno sie tak zwieksza...:twisted:

Adamos1
28-06-09, 01:10
Najważniejsze działania efedryny to:

* podwyższenie ciśnienia tętniczego krwi (skurcz naczyń oporowych) – stosowana w leczeniu niedociśnienia;
* zwiększenie siły skurczu mięśnia sercowego;
* przyspieszenie akcji serca;
* rozszerzenie oskrzeli (rozkurcz mięśni gładkich oskrzeli);
* pobudzające ośrodkowy układ nerwowy;
* zwiększenie przepływu krwi przez tętnice wieńcowe, mózgowe i zaopatrujące mięśnie prążkowane;
* zmniejszenie przepływu przez tętnice trzewne oraz zaopatrujące skórę.
tu masz napisane to barzie progesjonalnie jezli chodzi o poprzednie wypowiedzi czyli łączenie z aspiryna to musze to troche sprostowac moją wczesniejszą wypowiedz mozna to robic ale jest to niepotrzebne ephredne =kofeina lub hmb wystarczy

Adamos1
28-06-09, 01:11
heh dlatego ze po prostu ma takie działanie

fallenursus
28-06-09, 01:12
niew eim czmu mam dobry humor, masz soga za to ze sie nie skaples :)

Adamos1
28-06-09, 01:13
sry za te pismo ale pisze troche po ciemku Ephredina +kofeina

Adamos1
28-06-09, 01:14
hahah ja to juz prawie spie pzred tym kompem moze dlatego

fallenursus
28-06-09, 01:22
Najważniejsze działania efedryny to:

* rozszerzenie oskrzeli (rozkurcz mięśni gładkich oskrzeli);

* zwiększenie przepływu krwi przez tętnice wieńcowe, mózgowe i zaopatrujące mięśnie prążkowane;
*

te dwie opcje nam sa najbardziej przydatne, to powoduje ze kondycja idize drastycznie w gore. KOpa efa nie daje.Efa pozwala na szybsze dotlenienie. w mozgu sie robi ''euforia'' i myslimy ze to kop.:)

Adamos1
28-06-09, 01:28
zalezy tez co sie ma na mysli kopa ogólnie chodziło mi oto ze pobudza do cwiczen a głównie odczuwamy to poprzez zwiekszenie tetna

bullet
28-06-09, 22:27
a czy tego heliosa mozna polaczyc z venomem, bo teraz lece na venomie (starym)

patryk1336
30-06-09, 17:53
helios sam w sobie jest zajebisty nietrzeba nic juz do niego:))