Zobacz pełną wersję : wrocław reka do góry
OFF TOP
kto jest z wrocka- reka do gory.
i od razy pytanko gdzie chodzicie na silownie.
jakie dnie i jakie godziny.
zaczne od siebie: chodze do aquaparku w pon wtor czw piat godziny miedzy 12-15. taki biedny wychudzony to ja :lol:
fallenursus
27-06-09, 04:22
born and bread in festung Breslau!co prawda dlugo mnie tam nie bylo no ale..:twisted: sie mieszkalo na hubach i przy starym placu PKWN nie wiem napewno zmienili nazwe teraz placu )
Anaboliczny Koks
27-06-09, 08:20
Wrocław !! no1 wcześniej na ul.Reja teraz Brucknera .
bullet chyba za dużo kasy masz :P
pawelek616
27-06-09, 12:40
Z Wroca nie jestem ale studiuje, akademiki politechniki na Wróblewskiego, akademik T-17. Polecam.
Anaboliczny gdzie jest siłka na brucknera bo mieszkam w pobliżu???
Anaboliczny Koks
27-06-09, 12:44
Jak masz szkołę LO 14 to z tą szkołą tam gdzie są boiska . Jest sklep z kompami czy coś takiego obok klub Wulkan i odrazu obok drzwi do Wulkanu są drzwi do siłowni.
pawelek616
27-06-09, 12:52
Od której strony się wchodzi od frontu jak do liceum czy może tam troche dalej gdzi jest chyba gimnazjum??? Jak jest ze sprzętem???Komentarze mile widziane.
Anaboliczny Koks
27-06-09, 13:12
Masz do dyspozycji 4 sale treningowe ,wszystko masz nawet worek. Możesz iść również jak przystanek 116 i kilka kroków pojdziesz i na prawo bramka będzie to idziesz nią prosto ,aż do schodów i na lewo. Ja właśnie tam jade narka
myślałem ze to forum forum bez faworyzowania miast bo czuje sie zakomplesiony bo ja zestem chłop ze wsi i nie mam tu siłowni ale jak sie ma hart ducha to i bez profesjonalnych siłowni mozna coś osiągnąć:smile: ps to nie jest złośliwa odpowidz tych ktorych uraziłem przepraszam
Anaboliczny Koks
27-06-09, 15:31
Ale to nie jest żadna faworyzacja po prostu ludzie z tego samego miasta ,albo z tej samej wsi chcą wiedzieć gdzie ćwiczą ,może się okazać ,że ja ćwiczę na siłowni z ludźmi z forum :). A vol to ,że ty ćwiczysz w domu to co z tego bardzo dużo osób ćwiczy tak jak ty.
Wrocław-co drugi dzień w domu
Witam wszystkich z Wro ;] Prosze o kontakt najlepiej na gg ;]