Zobacz pełną wersję : Skutki uboczne
Witam chciałem stosować taki preparat jak deca i odradzono mi bo problem z dd dokup teścia i bij deke z teściem więc dokupie a testosteron to dopiero syf i tez blokuje wytwarzanie testosteronu a skutki uboczne dużo gorsze niz po dece czy kurde jest jakis koks co można stosowac sememu i ma male skutki uboczne
Czy nie ma mozliwośći walenia samej deki przez 12 tygodni po 200-300mg
i potem odblokowania clomidem nie interesują mnie jakies zajebiste rezultaty chce nabrać poprostu troszke dobrej jakościowo masy a wole bardziej wspomóc suplementami organizm a reszte dowallić deka.Jak sie to ma do takiego stosowania deki napewno jest ktoś kto walił samą deke??????
Deke lepiej bierz z testo. Kiedys tez chciałem brac sama deke, ale mnie okrzyczano :neutral: i dokupiłem testo. Wszystko zalezy od organizmu, jednego sama deka zablokuje w pizdu, a drugiego nie. LEPIEJ Z TESTO.
No własnie chodzi o tą blokade a stosując łącznie zteściem są dwie blokady ani tak ani tak i czy clomid poradzi temu
Nie warto tez samej deki ze wzgledu na to ze sie wolno rozkreca. Jest jeszcze takie cos jak hcg.
fallenursus
26-06-09, 23:08
ostatni raz wytlumacze bo moja cierpliwosc ma granice:evil:
testo do deki bierzemy poto zeby mozna bylo funkcjonowac jak facet normalny.deka Cie najprawdopodobniej przymknie ze ci sie odechce wszystkiego.jakie Ty sajdy wyczytales na tym tesciu ze sie tak boisz? mozesz cos napisac?samego tescia o wiele lepiej,zdrowiej,przyjemniej,itp itd..bic niz sama deke. Czego Ty sie boisz?
najbezpieczniej chrupac oxe,ale to nie na mase.lubie oxe,ale drogo. oxe nawet daja dla pacjentow chorych na watrobe, bo w malych dawkach pomaga regenerowac watrobe. a co do przymkniecia to kazdy steryd cie przymknie mniej lub wiecej, w zaleznosci od organizmu.kazdy steryd cie przymknie bo sa robione na bazie syntetycznego testosteronu, gdzie przy podawaniu zew.tescia,naturalna produkcja jest hamowana,a w n iektorych przypadkach zatrzymuje sie calkowicie. moze tak byc? nie wiem jak Ci to inaczej wytlumaczyc.
p.s rowniez tyczy sie to niektorych prohormonow
p.s2 bijac tescia z deka latwiej potem odblokowac.
fallenursus
26-06-09, 23:21
moze byc tym ze sporadycznych przypadkow co go miecio przymknie.....:smile:
Ty dopiero teraz zaczynasz przygode z dopalaczami? Z deka chcesz zaczac? O nie chłopie tu nie ma oczym pisac wiecej.
na 1 cykl deka z tesciem? Panie daj pan spokoj
na upartego mozna poleciec npp solo. w malych dawkach. ale tez nie dam reki uciac ze cie nie przyblokuje.
To nie jest pierszy raz miałem 3 lata pzrerwy od koksu i przerwe w ćwiczeniach 3 lata temu zaczynałem
1. od metki
2. potem sam prolonagtum
3. potem deka prol i wino
i na tym byl koniec
więc teraz chce spróbowac od deki i teścia a co do tego teścia to poprostu nie chciałem brać takiego syfu kiedyś nie patrzyłem tak na skutki uboczne koksów a dziś gdy mam zamiar zacząc mam pewne obawy przed tym syfem i skutkami uboczbymi jak to widzicie z tym teściem
no to tak deca dick po czasie sama minie albo clomidem popuści albo coś a po teścu narządy wew. powykręca tak sie naczytałem przynajmniej wątroba itp. sam nie wiem 3 lata temu troche wziołem ostatnio miałem usg jamy brzusznej całej i gastroskopie to powiedziałem ze brałem sterydy ale doktor powiedzial ze wszystko jest takie jak ma byc nic powiększone ale czy usg jest w stanie wykryc jakieś zmiany
tzn jak długo jest te zablokowanie więc jak to jest z clomidem potrafi odblokować czy nie do końca ale takie dawki jak ja chce stosować po średnio 200mg na tydzien chyba mnie tak nie zblokuja
a to uważasz że lepsze jest zastosowanie deki z prol czy winstrol z prop jeżeli chodzi o skutki uboczne bo kurede już tyle sie tego naczytałem ze chyba powróce do stosowania suplementów
czyli ogólnie uwazasz że deka jest kaszana jak juz sie zdecyduje to chyba ne te wino i prop ewnetualnie prolongatum bedzie łatwiej z odblokowaniem
więc proponujesz walić tą deke z teściem czy wino z prop ogólnie interesuje mnie bardziej czysta masa niż zalanie wodą waże 90 kg nie planuje zrobić konkretnej masy tylko dobry wygląd i zreżbe
Dzięki wielkie na winie i propie troszke dupa wycierpi ale damy rade he he
jeszcze jedno pytanie czy moge polecic osobie która ćwiczy 3 lata na suplach kuracje na dece i prol w minimalnych dawkach osoba waży 80 kg dobrze wyrzeżbiona lecz postury średniej czy to nie jest za dużo na początek
ja wiem narazie kończe kuracje na krecie ale z tą deką to chodzi mi o znajomego czy poprostu może sobie zapodac taką kuracje z deką i teściem na poczatek
co do mnie chodzi to walne wino i prop po takiej przerwie na deke narazie poczekam jeszcze
fallenursus
27-06-09, 19:37
raz jeszcze
podajemy wiecej tescia jak deki to sa baaaardzo malutkie szanse na dd. konczysz deke o 2 weeks wczesniej od tescia, tydzien to uhm ble, za malo.