Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Michael Jackson nie żyje

slim shady
26-06-09, 10:19
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Michael-Jackson-nie-zyje,wid,11257552,pozegnanie.html

Seba...
26-06-09, 10:38
;( :errf: :errf:

sts
26-06-09, 10:44
a jak ja umrę to nigdzie nie napiszą...

slim shady
26-06-09, 10:47
jak dasz znać to napisze na forum

Sosna91
26-06-09, 10:53
widziałem w telewizji, ale jakoś za nim nie przepadałem, wiec jest mi obojętne.

YoDa
26-06-09, 11:11
no nie najgorsze te piosenki miał, ale jak można sobie coś takiego z twarzy zrobić?

Początkująca
26-06-09, 11:20
słaby psychicznie facet..;/

szkoda, naprawdę szkoda.

sts
26-06-09, 11:25
jak dasz znać to napisze na forum

wyślę sms-a na forum-owy numer

know1126
26-06-09, 11:35
przesadzil ze wszystkim i juz. tyle lat przyjmowania prochow...i tym facerebuldingiem... niech spoczywa...

hvy_weight
26-06-09, 11:35
słaby psychicznie facet..;/

szkoda, naprawdę szkoda.

skąd wiesz że słaby psychicznie?

know1126
26-06-09, 11:39
moze chodzilo POCZĄTKUJĄCEJ o to ze nie umial poradzic sobie z kolorem skory, z przeszloscia itd i robil wszystko by oderwac sie od tego, zapomniec... ale w takim razie byl odwazny tez nawet. i mial talent -> kase...

Początkująca
26-06-09, 11:49
również oskarżenia o pedofilię...PONOĆ problemy narkotykami...

hvy_weight
26-06-09, 11:55
TEŻ mi sie wydaje ze przyćpał bo atak serce w wieku 50 lat hmmmm

Początkująca
26-06-09, 12:16
Dzisiaj wieczorem ma być autopsja więc zobaczymy co i jak

Symu
26-06-09, 12:57

Znam i przypadki w wieku 40 paru lat....

Bogdanov
26-06-09, 14:42
Jak sadzicie czy by osiagnal taka slawe nie zmieniajac koloru skory??

lovelas69
26-06-09, 14:50

lol to już poniżej wieku 50 lat bez ćpania nie można zemrzeć z tego powdu :smile: ... chłopie takie mity, ze atak serca dotyczy tylko dziadziusiów i babcie możesz sobie włożyć między palce...
P.S Nawet nie wiesz o czym mówisz...

fallenursus
26-06-09, 15:01
osoatnio jak sie przygotowywal do tej fali koncertow w londynie, to trenowal podobno a Lou Ferrigno....zmarl na zawal....ani Majkel ani Lou razej do najmadrzejszych sie nie zaliczaja. Ciekawe jakie ''suple'' mu Hulk wciskal...

Fehu
26-06-09, 15:16
:cry::errf:
chlip chlip aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
niech ktos mnie przytuli:sick:

RIP majkel

Może poczatkujaca Cie przytuli ;D
zyj nadzieja

magic_key
26-06-09, 15:18
obojetna mi jego smierc szczerze
moze i fajne niektore piosenki i ruchy ale nie to ze zmienił kolor skóry :( !

hvy_weight
26-06-09, 15:22
ćpał więc jego szanse na atak serca się zwiększyły w wieku 50 lat jak nie jesteś otyłym i dbasz o zdrowie to wcale nie jest tak łatwo dostać zawału itd
a to że dużo pił i ćpał to pewno jedna z przyczyn.Pisali że moze kondycyjnie nie wytrzymać trasy koncertowej widocznie wiedzieli ze jego stan zdrowia nie jest najlepszy a są przypadki ze dzieci mają atak ale to są przypadki i dąrze do tego że napewno nie wystąpiło to samoistnie tylko pomógł sobie używkami
i wali mnie to co sobie wsadzasz lovelas między palce

hvy_weight
26-06-09, 15:36
"Co smutne, pisze "Daily Mail", Jackson nie był w stanie przezwyciężyć swojej zależności od leków, uważając, że przepisane mu opiaty, takie jak Dilaudid, mogą mu pomóc. I właśnie jedną z konsekwencji nadmiernego zażywania tych leków jest atak serca - pisze "Daily Mail".
"

hvy_weight
26-06-09, 16:03
Hydromorfon- C17H19NO3- jest alkaloidem o działaniu narkotycznym, w postaci białej substancji o temp. topnienia 266oC. Hydromorfon otrzymuje się z morfiny w reakcji z gazowym wodorem w obecności katalizatora palladowego.

to jest opis leku który brał przec ileś tam lat

lovelas69
26-06-09, 16:08
a są przypadki ze dzieci mają atak ale to są przypadki
człowieku ale bzdury piszesz...

niezależnie od wieku i płci możesz mieć atak serca z tym, że są u jednych większe a u drugich mniejsze predyspozycje... o których nie chce mi się pisać

ciaastek91
26-06-09, 20:51
w sumie co to zmienia w swiecie muzyki, ze umarl, skoro od dawna nie tworzy.

a jako czlowiek nie jest on dla mnie zadnym symbolem, no chyba ze podofilstwa.

fallenursus
26-06-09, 20:53
w sumie co to zmienia w swiecie muzyki, ze umarl, skoro od dawna nie tworzy.

a jako czlowiek nie jest on dla mnie zadnym symbolem, no chyba ze podofilstwa.
prawdopodobnie zrobil dla ludzi wiecej niz my wszyscy razem na tym calym forum do kupy wzieci. A pedofilstwa mu nigdy nie udowodniono :)

ErWeider
26-06-09, 21:26
dokładnie z tą pedofilią to do końca nie wiadomo, możliwe że to wymysł mediów

slim shady
26-06-09, 21:40
750 milionów sprzedanych płyt mówi za siebie, nie byłem jego wielkim fanem ale też nie przeszkadzał mi

Piorun
26-06-09, 21:51
Majkel miał naprawde cięzkie dzieciwnstwo kazali mu spiewa zanim nauczyłsie mowic
własciwie to dzieciwnstwa był pozbawony, mal niezwykle wymagajacych i rygorystycznych rodicow, spedzal cale dnie w studio ze swoim rodzenstwem

potem ten prak dziecinstwa nadrabial pawiac sie w Piotrusia Pana z dziecmi,
(real) skacza z nimi w łuzku

wspolczesny hedonistyczny swiat nie byl wstanie pojac ze dorosly facet moze byc w jednym łuzku z dzicmi tak po prostu, dla zabawy bez erotycznych podtekstow
bo dla idiotwo wspolczesnego swioata byc w luzku oznaczac mzoe tylko cos co powiazane musi byc z seksem - taki czasy

Majkiel dzekson nigdy czegos posdbnego nie zroil, ale to dobra sensacja,
Media go zniszczyly, zaczeły nagonnki, sugestie, dziwne sprawy, ktos poczul ze mzoe zbic na tym kase
od tamtego czasu przestał tworzyc i popadl chyba w jakiąś niemoc tworcza jesli nie powiedziec depresje spoleczno-artystyczną

jego styl jest dla mnie troche komiczny, kilka jego kawalkow moze kilka razy sluchalem i to wszystko
sam Michael odbierany raczej jako dziwadlo, ekscentryk
Pierwszy wybielony murzyn

duzo histori wokol niego krazylo, sporo dowcipow o odpasdajacych nosaach, przezyl wiecej operacji plastczynych niz pol holywood w ciagu ostatnich 10 lat

dzialal charytatywnie i mimo ciezkiego losu i dziecinstwa jaden z najbardziej wyrazistych artystow pop
i tak jakos za nim nie przepadalem ale szkoda chlopa,

media go zniszczyly nie jego pierwszego i nie ostatniego
peace white nigga

klocur
26-06-09, 22:18
dla mnie to byl zwykly pajac i cudak a do tego pedofil.
ale co jak co szkoda czlowieka, chociaz plakac za nim nie bede
pzdr

ErWeider
26-06-09, 22:21
tez zbytnio za nim nie przepadałem, ale przyznać niektóre nutki jego wpadły mi w ucho jak chodziłem jeszcze do przedszkola xD i podobają mi sie do teraz np: "You are not alone"

podobno powodem śmierci mógł być zastrzyk który dostał od swojego prywatnego lekarza ze środkiem znieczulającym, zastrzyki te dostawał bo podobno tak intensywnie przygotowywał sie na wielki powrót na scenę, podobno mógł dostać za duża dawkę, teraz szukają tego lekarza i nie potrafią znaleźć

hvy_weight
26-06-09, 22:25
somebodys watching me

fvs
26-06-09, 22:47
dla mnie to byl zwykly pajac i cudak a do tego pedofil.
ale co jak co szkoda czlowieka, chociaz plakac za nim nie bede
pzdr

Typowe podejście czlowieka zaślepionego tym co mówią media...

MJ był wielkim człowiekiem, zrewolucjonizował muzykę,
do tego taniec i styl poruszania sie po scenie.

Miał dość specyficzne podejście od życia, żył w swoim świecie (proponuje każdemu kto choć trochę sie tym interesuje film "Człowiek w lustrze"), ale co z tego skoro zrobił kawał dobrej roboty za co dziękuje mu miliony osób na całym świecie, wiec myślę ze takie teksty typu tego napisanego powyżej są nie na miejscu .

Pzdr

Początkująca
26-06-09, 23:05
wspolczesny hedonistyczny swiat nie byl wstanie pojac ze dorosly facet moze byc w jednym łuzku z dzicmi tak po prostu, dla zabawy bez erotycznych podtekstow
bo dla idiotwo wspolczesnego swioata byc w luzku oznaczac mzoe tylko cos co powiazane musi byc z seksem - taki czasy
dokładnie...świat dorosłych go przerastał..świat zawiści, zła, intryg..chciał uciec do świata młodych, niewinnych, bezbronnych, nie robiących sobie krzywdy..

najłatwiej określić go mianem pedofila... tylko mało z Was wie, że kobieta która go osądziła, miała już sprawę za wyłudzenie kasy w podobnej sprawie...i poza tym nie skazano go...

dzialal charytatywnie i mimo ciezkiego losu i dziecinstwa jaden z najbardziej wyrazistych artystow pop
i tak jakos za nim nie przepadalem ale szkoda chlopa,

media go zniszczyly nie jego pierwszego i nie ostatniego
peace white nigga
Dokładnie. "Zeschizował".

lovelas69
26-06-09, 23:53
dokładnie...świat dorosłych go przerastał..świat zawiści, zła, intryg..chciał uciec do świata młodych, niewinnych, bezbronnych, nie robiących sobie krzywdy..

taa i co jeszcze może numer buta i obwód ... mi podacie, ale już wypisujecie banialuki, że go coś przerastało albo nie... byłaś jego psychoterapeutką, nie wiem dzwoniliście do siebie ? takie bzdety to możecie sobie w gimnazjum na wypracowaniu klasowym wypisywać :twisted: fantazja was ponosi...

jardon
27-06-09, 01:34
nie mieszajmy jego zycia prywatnego... ludzie ja nie słucham pop'u ale to jest legenda, człowiek z klasa miał styl muzyke miał naprawde dobra a jego podgłady uzywaja raperzy do bitów, w swiecie muzyki on naprawde był królem a to ze prostaki pisza w dniu smierci ze był zbozencem to przekracza granice

fallenursus
27-06-09, 04:14
somebodys watching me

to zacznij biec szybciej zeby uciec przed soba

johnni
27-06-09, 08:39
artysta nie do podrobienia. nigdy.

Piorun
27-06-09, 09:10
Pewnie wkrótce pojawią sie pogłoski ze Michael upozorował smierc, zrobił kolejną operacje plastyczną i teraz pracuje jako striptizerka
:)

niewula
27-06-09, 09:51
może mu sie twarz rozpadla przed koncertem i zawalu dostal ..

a tak na prawde to nie obchodzi mnie to ze on umarl wszyscy ludzie umieraja i jakos tak o tym nie pisza
wiec kurwa oplakujcie ludzi ktorych znaliscie i lubiliscie z nie typa z telewizji

Początkująca
27-06-09, 10:10
Są jeszcze lepsze komentarze =D

"PRZESTAŃCIE PISAĆ O WYBIELANIU!!! (http://wiadomosci.onet.pl/forum.html#forum:MSwxNSwxMSw1ODExODQ3MywxNTUzOTY4O TgsNjg0NTI1OSwwLGZvcnVtMDAxLmpz)
NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI! cierpiał na chorobę bielactwo ..."
albo jeszcze lepsze

"on nie umarł, to wszystko to jedna wielka ściema!, po prostu chciał spokoju"odp. na komentarz:

"ta, na pewno, teraz pewnie razem z Elvisem i 2Packiem zabawiają się"----

byłaś jego psychoterapeutką, nie wiem dzwoniliście do siebie ? lofelas weź na loge (choć z tym słabo będzie).

Podam Ci przykład.
Jeżeli chłopak od małego musi śpiewać, (ojciec jego był despotą) nie mając dzieciństwa, musiał od małego zarabiać na rodzinę, na pewno w jakiś sposób wpłynęło to na dalsze życie
A jeżeli nie zrozumiałeś, to wytłumaczę Ci jeszcze bardziej precyzyjnie.
Kiedy ty np. siedzisz całymi dniami na różnych forach wypisując bzdury inni muszą ciężko pracować

Rozumiesz kolego??

D3
27-06-09, 10:25
MJ nie żyje - pedofilski świat już nigdy nie będzie taki sam

D3
27-06-09, 11:37
Q: What’s the difference between Michael Jackson and a grocery bag?
A: One is white, made out of plastic, and dangerous for kids to play with and the other you carry your groceries in.

D3
27-06-09, 11:43
Przekleiłem kawał z angielskiego forum, a jak nie umiesz angielskiego to wróć do szkoły na lekcje języka i się naucz.

Jeśli już wypisujesz słowa powszechnie uznawane za przekleństwa to się pisze k**wa, a nie k***wa, chyba, że nie znasz pisowni wyrazów własnego języka.

D3
27-06-09, 11:47
troche umiem
fycyky jyyyou

Z kolegami na murku wzajemnie uczyliście się angielskiego? :twisted:

Marurka
27-06-09, 12:03
Te Narg jak Ty taki "perfekt inglisz" jestes to przetłumacz a nie do szkoły wysyłasz.
Poza tym to szału ten kawał nie robi. :)

D3
27-06-09, 12:06
Zrozumienie tego kawału wymaga podstawowej znajomości języka angielskiego, ale od niektórych aż tyle wymagać nie można, nieprawdaż Marurka?

Marurka
27-06-09, 12:10
No ok ale jak ktos sie nigdy nie uczył? Bo miał sam niemiecki? To co? Koniecznie musi sobie załatwic dodatkowe lekcje angielskiego zeby zrozumiec kawał ktory wkleiłes? :) Skoro znasz jezyk to przetłumacz innym. :)
A jesli pijesz do mnie to daruj sobie bo u mnie z angielskim nie ma najmniejszego problemu :P

Fehu
27-06-09, 12:22
Zrozumienie tego kawału wymaga podstawowej znajomości języka angielskiego, ale od niektórych aż tyle wymagać nie można, nieprawdaż Marurka?

Powiem Ci tak jest to polskie forum i wypada pisać po polsku ;D
Jeśli chcesz zabłysnąć znajomością języków obcych zarejestruj się na forum dla dzieci z podstawówki to bedziesz chociaż wypracowania im pisał i pomagał lekcje z angielskiego odrabiać.
P.S
koniec tematu jezyków obcych !

D3
27-06-09, 12:24
No ok ale jak ktos sie nigdy nie uczył? Bo miał sam niemiecki? To co? Koniecznie musi sobie załatwic dodatkowe lekcje angielskiego zeby zrozumiec kawał ktory wkleiłes? :) Skoro znasz jezyk to przetłumacz innym. :)
A jesli pijesz do mnie to daruj sobie bo u mnie z angielskim nie ma najmniejszego problemu :P

Nie piję do Ciebie, a napisałem ogólnie. Zrozumienie kawału, jeśli ktoś faktycznie nie miał języka angielskiego w szkole i nigdy w życiu nie miał z nim styczności wymaga w takim razie podstawowej znajomości posługiwania się google.

http://www.translate.google.pl/

D3
27-06-09, 12:26
Powiem Ci tak jest to polskie forum i wypada pisać po polsku ;D
Jeśli chcesz zabłysnąć znajomością języków obcych zarejestruj się na forum dla dzieci z podstawówki to bedziesz chociaż wypracowania im pisał i pomagał lekcje z angielskiego odrabiać.
P.S
koniec tematu jezyków obcych !

Ucze się języka angielskiego od 15 lat w tym spędziłem parę lat w UK, a obecnie mam pracę związaną z obsługą kluczowych klientów firmy x (90% to Amerykanie/Kanadyjczycy) także kolego nie obrażaj mnie prymitywnymi docinkami o wypracowaniach, bo czuję, że Twoja znajomość języka nie pozwalałaby Ci nawet na poprawnie napisanie wypracowania dla ucznia z podstawówki.

Fehu
27-06-09, 12:30
Ucze się języka angielskiego od 15 lat w tym spędziłem parę lat w UK, a obecnie mam pracę związaną z obsługą kluczowych klientów firmy x (90% to Amerykanie/Kanadyjczycy) także kolego nie obrażaj mnie prymitywnymi docinkami o wypracowaniach, bo czuję, że Twoja znajomość języka nie pozwalałaby Ci nawet na poprawnie napisanie wypracowania dla ucznia z podstawówki.

Dla ucznia z podstawówki bym napisał ;D;D
Heh kolejny przypadek chcesz się dowartościować w sieci? Swoją drogą z łaski swojej nie pisz mi post pod postem ;D
pozdrawiam ;D
P.S
nie obrażam Cie. I już sie tak nie spinaj

D3
27-06-09, 12:37
Wkleiłem tylko kawał po angielsku, który wydał mi się śmieszny, a z którego zrozumieniem miał najwyraźniej dinozaur problem. Kawał nie jest napisany w staro-angielskim. Nie potrzebuję się dowartościowywać jeśli chodzi o język angielski bo jestem na takim etapie, że nie muszę nikomu niczego udowadniać, a w szczególności niektórym ludkom z tego forum. Jeśli ktoś macha wyłącznie żelaztwem i to jest jego jedyne pole zainteresowań to później spina się na innych.

hvy_weight
27-06-09, 13:32
[QUOTE=fallenursus;240731]to zacznij biec szybciej zeby uciec przed sobą

jasiu odłóz te leki

D3
27-06-09, 13:45
Widać na jakim etapie rozwoju stanąłeś. Może nie wiesz, ale czasami przetłumaczenie kawału z oryginalnego języka powoduje, że traci on swoją "siłę" śmieszności. Pewne rzeczy są śmieszne tylko w pewnym kontekście i w pewnym języku. Jakbym wkleił kawał w języku katalońskim to bym go przetłumaczył... natomiast angielski jest jednak uważany za język uniwersalny no ale cóż... to jest właśnie Polska i ciemnogród.

Przypominasz mi z polityki Ziobrę, który na pytanie po angielsku związane z dostaniem się do parlamentu europejskiego odpowiedział po angielsku: Jesteśmy w Warszawie, stolicy Polski i proszę o zadawanie mi pytań po angielsku. :lol::lol::lol:
Nie kreuję się na znawcę języka angielskiego, ale ze zrozumieniem tego też masz najwyraźniej kolejny problem. Ktoś mi tutaj delikatnie zarzucił, że powinienem zająć się pisaniem wypracowań, więc kulturalnie odpisałem, że jednak angielskiego nie uczyłem się z kreskówek na Cartoon Network i posiadam doświadczenie.

Masz manierę, której bardzo nie lubię u ludzi tzn. mierzysz wszystkich swoją mizerną miarą i jeśli ktoś jest tylko w czym lepszy to od razu starasz się go sprowadzić do swojego poziomu. Poruszam się w obszare o którym Ty możesz mieć mgliste wyobrażenie i z całym szacunkiem do Ciebie, ale chyba nie jesteś dobrą osobą do wymiany zdań w tejże dziedzinie.

Fehu
27-06-09, 14:07
to jest właśnie Polska i ciemnogród.
a Ty pewnie blond włoski pochodzenia niemieckiego?? (jak polak o polakach mówi źle to nic dziwnego jak po tem mysla o nas w swiecie)

a co do Ziobry to mam o nim akurat dobre zdanie
A ty zapewne jestes fanem donalda
To żes mnie porył ;/ mam złe zdanie o Ziobrze jak i PiS

D3
27-06-09, 14:10
a co do Ziobry to mam o nim akurat dobre zdanie

Jasne sprawa z laptopami (akurat kiedy miał opuszczać ten resort), przegrana sprawa w SA z Garlickim, sprawa z Blidą... można by jeszcze wejść głębiej i opisać sprawy, którymi się zajmował jako PG oraz którymi się nie zajmował. Jedynie co teraz potrafi to stać obok plując na innych, że się nie zajmują tym czy tamtym kiedy będąc w partii u władzy samemu się tego nie robiło... niczym Lepper. Ale cóż widać przynajmniej jakimi zwolennikami otoczył się p. Ziobro :twisted:

a Ty pewnie blond włoski pochodzenia niemieckiego?? (jak polak o polakach mówi źle to nic dziwnego jak po tem mysla o nas w swiecie)

No jasne stary, w końcu jak się jest Polakiem to o rodakach można mówić tylko w samych superlatywach, zero krytyki, taki rodzaj autocenzury co nie?

magic
27-06-09, 14:16
http://kuvaton.com/kuvei/michael_jackson2.jpg

pharm
27-06-09, 14:23
czemu zrobił sobie tak białą skórę??

magic
27-06-09, 14:32
Chciał zrobic show

hvy_weight
27-06-09, 14:38
a tu jeszcze taka mała anegdotka skierowana do fallena:)

KowalX
27-06-09, 14:47
natomiast angielski jest jednak uważany za język uniwersalny no ale cóż... to jest właśnie Polska i ciemnogród.

Chyba trochę przesadzasz ja uczę się hiszpańskiego i angola, a że ktoś nie zna tego języka nie oznacza żadnego ciemnogrodu.Niektórym niemiecki bardziej się przyda.Zresztą nawet jeśli ktoś nie ma opanowanego żadnego języka nie znaczy ,że masz wiedzę większą niż on ze względu na to iż opanowałeś język obcy.Myślę ,że takim słowem możesz obrazić wiele osób.By wiedza służyła trzeba ją dobrze wykorzystać.Nie każdy zrozumie angola ,a jeśli kawał traci sens przy tłumaczeniu to lepiej wcale go nie przytaczać.Można krytykować polaków owszem ,ale nie przesadzajmy.Jak byłem w Holandii to pytali mnie czy wiem jak obsługiwać spłuczkę od kibla i czy są u nas snikersy.Nie jest to tylko mój przypadek gdyż spotkałem się przynajmniej z relacją 5osób u których zaistniała podobna sytuacja.

pzdr

Fehu
27-06-09, 15:09
Jasne sprawa z laptopami (akurat kiedy miał opuszczać ten resort), przegrana sprawa w SA z Garlickim, sprawa z Blidą... można by jeszcze wejść głębiej i opisać sprawy, którymi się zajmował jako PG oraz którymi się nie zajmował. Jedynie co teraz potrafi to stać obok plując na innych, że się nie zajmują tym czy tamtym kiedy będąc w partii u władzy samemu się tego nie robiło... niczym Lepper. Ale cóż widać przynajmniej jakimi zwolennikami otoczył się p. Ziobro :twisted:

Pełne poparcie dla Ciebie! uważam identycznie. Ziobro, PiS --->oznacza wielkie zło dla naszego kraju.

KowalX
27-06-09, 16:44
Co do Blidy to była w partii post komunistycznej i nie zastanawiałeś się czemu się zabiła .Dla mnie to jasne ,że miała coś na sumieniu ;)

D3
27-06-09, 17:50
Chyba trochę przesadzasz ja uczę się hiszpańskiego i angola, a że ktoś nie zna tego języka nie oznacza żadnego ciemnogrodu.Niektórym niemiecki bardziej się przyda.Zresztą nawet jeśli ktoś nie ma opanowanego żadnego języka nie znaczy ,że masz wiedzę większą niż on ze względu na to iż opanowałeś język obcy.Myślę ,że takim słowem możesz obrazić wiele osób.By wiedza służyła trzeba ją dobrze wykorzystać.Nie każdy zrozumie angola ,a jeśli kawał traci sens przy tłumaczeniu to lepiej wcale go nie przytaczać.Można krytykować polaków owszem ,ale nie przesadzajmy.Jak byłem w Holandii to pytali mnie czy wiem jak obsługiwać spłuczkę od kibla i czy są u nas snikersy.Nie jest to tylko mój przypadek gdyż spotkałem się przynajmniej z relacją 5osób u których zaistniała podobna sytuacja.

pzdr

Jest językiem uniwersalnym tzn. jeśli jedziesz na wakacje za granicę to angielski jest podstawowym językiem za pomocą którego się komunikujesz np. z obsługą hotelową, turystami itd. Jak jedziesz do Niemiec i Holandii również chyba, że umiesz ichniejszy język. Pomijam kraje hiszpańsko-francusko języczne, gdyż Hiszpanie i Francuzi ze swej natury i przekonania nie uczą się języka angielskiego (wiem, bo sam byłem w Hiszpanii i Francji na wakacjach parokrotnie - młodzi ludzie praktycznie nie umieją języka angielskiego).

A to, że mamy taką, a nie inną opinię za granicą to właśnie jest dzięki naszym prymitywnym rodakom u których brak kultury i elemetarnych zasad wychowaczych najbardziej się uwidacznia za granicą (na Węgrzech w sklepie to tylko słyszałem "te k**wa Zenek, jakie browarki bierzemy").

Pzdr

D3
27-06-09, 17:52
Co do Blidy to była w partii post komunistycznej i nie zastanawiałeś się czemu się zabiła .Dla mnie to jasne ,że miała coś na sumieniu ;)

Nie ma znaczenia dlaczego się zabiła... istotnym jest to, że agenci przeprowadzający nalot na dom Blidy nie wiedzieli o tym, że posiada zezwolenie na broń i agentka pozwoliła jej samej pójść do ubikacji, gdzie ta miała broń. A co jeśli zdążyłaby zabić paru agentów? W tym przypadku Ziobrze się upiekło, bo sobie tylko palnęła w łeb z własnej broni.

KowalX
27-06-09, 18:20
Jest językiem uniwersalnym tzn. jeśli jedziesz na wakacje za granicę to angielski jest podstawowym językiem za pomocą którego się komunikujesz np. z obsługą hotelową, turystami itd. Jak jedziesz do Niemiec i Holandii również chyba, że umiesz ichniejszy język. Pomijam kraje hiszpańsko-francusko języczne, gdyż Hiszpanie i Francuzi ze swej natury i przekonania nie uczą się języka angielskiego (wiem, bo sam byłem w Hiszpanii i Francji na wakacjach parokrotnie - młodzi ludzie praktycznie nie umieją języka angielskiego).

A to, że mamy taką, a nie inną opinię za granicą to właśnie jest dzięki naszym prymitywnym rodakom u których brak kultury i elemetarnych zasad wychowaczych najbardziej się uwidacznia za granicą (na Węgrzech w sklepie to tylko słyszałem "te k**wa Zenek, jakie browarki bierzemy").

Pzdr

Jak jedziesz do Niemiec lub Holandii polecam niemiecki z angolem różnie bywa ;)...
w wielu krajach porozumiesz się rosyjskim wiec z angielskim zależy jakie rejony no i francuz też się rozpowszechnia.

Ja się spotkałem z przychylnymi opiniami o polakach.Więc albo przesadzasz ,albo trafiłeś w akurat taki region.
A co do Blidy prawda jest taka ,że skoro to zrobiła to przed czymś uciekała,a była zamieszana.

YoDa
27-06-09, 18:57
Rozwiewam wątpliwości co do tej pedofilji:
"Któż nie znał bowiem zespołu KRIS KROSS? Było sobie dwóch chłopców, mieszkali w Atlancie i chodzili do jednej klasy. Obaj mieli na imię Chris i bardzo się nie lubili, tłukąc i wyzywając się przy każdej okazji. Jednak okazało się, że mają wiele wspólnych tematów i potrafią się doskonale dogadać. Stali się nieodłącznymi przyjaciółmi. W jednym z centrów handlowych, podczas zakupów nowych butów, zauważyli młodego, ale znanego producenta muzycznego, Jemaina Dupri. Niewiele myśląc podeszli do niego po autograf. Aby nie przepaść w gąszczu atakujących JD dzieciaków zaczęli rymować. W Jermaina jakby piorun strzelił: stał, słuchał, patrzył, a oczom nie wierzył. Po otrząśnięciu się z wrażenia zaproponował chłopcom kontrakt."
A MJ wziął Krzysiów w trasę koncertową po europie bo chciał ich wypromować a dziennikarze jak wiemy to hieny no i zaczęli kombinować...

A trzeba przyznać że jak na dzieciaki to są całkiem nieźli
A od 2Paca sie proszę odczepić bo to już inna historia

Zerknijcie sobie na " Krzyśków"
http://www.youtube.com/watch?v=o-K3irNgcaA
(http://www.youtube.com/watch?v=o-K3irNgcaA)

KowalX
27-06-09, 18:59
hehe pamiętam to z TV

pharm
27-06-09, 20:10
jakiego był pochodzenia??

lovelas69
27-06-09, 20:12
Podam Ci przykład.
Jeżeli chłopak od małego musi śpiewać, (ojciec jego był despotą) nie mając dzieciństwa, musiał od małego zarabiać na rodzinę, na pewno w jakiś sposób wpłynęło to na dalsze życie

pofątkujący nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... to nie jest regułą, więc bez sensu snujesz dywagacje...
Wymyślasz jakieś pierdoły a tak na prawdę nie wiesz co w nim siedziało jakie miał myślenie. A dlaczego ? Odpowiedź jest prosta bo tyle o nim wiesz, co wyczytałaś na jakiś bzdetnych stronach internetowych typu pudelek plotka .pl etc. Powtórzę jeszcze raz: takie banialuki możesz na wypracowaniu wypisywać u siebie w gimnazjum...

Pełne poparcie dla Ciebie! uważam identycznie. Ziobro, PiS --->oznacza wielkie zło dla naszego kraju.
Fehu najpierw postaraj się pogłębić swoją wiedzę na temat partii politycznych w obecnym/byłym rządzie i wypowiadaj się konkretnie...
teksty typu PiS=zło są infantylne
jak osiągniesz wiek uprawniający Cię do głosowania to mam nadzieję, że zastanwoisz się nad swoimi POrażkowymi poglądami.

tm7
27-06-09, 21:30
co do majkela to jego była żona już się powoli zaczyna wypowiadać że z jego psychą ostro było nie tak ( czy to prawda to wie sam majkel bo nie zweryfikujemy tego czy żona i lekarz który go prowadził mówią prawdę )

dla mnie ten rząd to porażka, nic nie robią, nie docierało do nich że będzie u nas źle, tłumaczą się teraz że nie chcieli ludzi w panikę wprowadzać, to jak wiedzieli że będzie jednak ten kryzys to czemu nic nie robili ?? po tylu latach obietnic przy każdych wyborach które nigdy się nie były spełniane przez żaden rząd, myślałem że nikt się już więcej nie nabierze na takie obiecanki jak tusk zrobił przed wyborami, że jakieś cuda będą itd ;/ nie wiem jak im nie wstyd było w ogóle robić kampanię w ten sposób, ja np czułem się obrażany że mają mnie za debila który może im w to uwierzyć, a niestety wiele ludzi poszło na nich głosować, sieją propagandę w tv że jest dobrze, że nam się wydaje tylko że jest źle, a przecież wiem że jest źle bo widzę jak zarobki spadły moim znajomym nie mówiąc już o tym ile jest zagrożonych utratą pracy, nie wiem czy ci co głosowali na PO pamiętają jeszcze jak tusk obiecywał dla wszystkich podwyżki, dla nauczycieli 10 % teraz już mówi że będzie tylko 1, a zamiast podwyżek bedą większe podatki i już przygotowują poprzez media ludzi na to, mówiąc za każdym razem że pan donald bardzo nad tym ubolewa i serce go boli jak to będzie musiał zrobić, a bardzo by nie chciał, mówią że na 2 lata zwiększą podatki a później przywrócą normalne, już to widzę jak oddadzą pieniądze które tak łatwo im przyjdą, pomyślą że jak podczas kryzysu pół narodu nie wymarło przez te podwyżki to czemu mają nie mieć pieniędzy jak sytuacją się poprawi ( w co wątpię ), ostatnio tusk wyszedl ze swoim super doradcą bonim i powiedzieli że mają super plan na nowy cud, z którego to planu wynika że w bodajże 2021 roki będzie w polsce dobrobyt, ciekawe jak to przewidzą jak nie byli w stanie przewidzieć tego co się teraz stało, porażka, dla mnie tusk to jest niedołęga życiowy, nie chciałbym żeby ktoś zaraz napisał pode mną posta że jestem moherem i pisowcem, bo o pisie nie wspomniałem ani słowem, tylko o obecnym rządzie

ciaastek91
27-06-09, 21:37
niewazne kto rzadzi i tak zawsze bedzie w polsce syf, bo kazdy tylko patrzy na wlasna dupe.
i niewazne czy tusk czy kaczynski czy inny pajac, kazdy obiecuje zaden nic nie robi, tylko pier****.
a najbardziej mnie rozwala jak ktos mowi, ze wyjazd za granice, to oznaka braku patriotyzmu. ta a jak patrze w tv na ta cala szopke, to mi wstyd, ze jestem polakiem.
i nie dziwie sie tym co wola jechac na saksy, niz robic w tym pojebanym panstwie bez perspektyw za 1000zl miesiecznie.

lovelas69
27-06-09, 21:38
tm7Twoja wypowiedź mi zaimponowała...

btw Tusk chce wprowadzić większy podatek ale komu ?
Ludziom: najuboższym, biednym, średniej klasy
Bo jak wiadomo Ci najbogatsi nie płacą podatków...
żenada i ku*est*o
Ci co mają mało będą mieć jeszcze mniej lecz najprawdopodobniej takie cyrki zawetuje Prezydent... mam bynajmniej taką nadzieję

tm7
27-06-09, 21:43
szkoda się denerwować w ogóle bo żeby wszystko wypisać trzeba by kilka stron na to a myślę że nie warto im poświęcać czasu, jak oni dla nas nie mają, poza tym to uwłacza majkelowi że jest tu w tym temacie coś o tusku napisane, no ale nie mogłem się powstrzymać...

ciastek piszesz że niektórzy mówią że wyjazd za granicę to brak patriotyzmu, a jak był wybory do europarlamentu to pozabijać się chcieli ci nieudacznicy, wszyscy chcą tam wyjechać, szkoda tylko że w swoich reklamach zamiast tłumaczyć po co w ogóle jest ten parlament to pokazywali tylko swoje zapite mordy i wyzywali się na siebie bo to było najważniejsze, żeby pokazać że kto inny jest gorszy bo to były jedyne argumenty, bo opcja z cudem już przepadła, nieszczęśnicy...

lovelas69
27-06-09, 21:57
a po 5 latach na ciepłej posadce w Europarlamencie mają emeryturkę

fvs
27-06-09, 22:04
Jak jedziesz do Niemiec lub Holandii polecam niemiecki z angolem różnie bywa ;)...
w wielu krajach porozumiesz się rosyjskim wiec z angielskim zależy jakie rejony no i francuz też się rozpowszechnia.

Ja się spotkałem z przychylnymi opiniami o polakach.Więc albo przesadzasz ,albo trafiłeś w akurat taki region.
A co do Blidy prawda jest taka ,że skoro to zrobiła to przed czymś uciekała,a była zamieszana.

No w Holandii akurat byłem 2 miesiące i tam z angielskim nie ma problemu :) z każdym wszędzie sie bez problemu dogadałem wiec nie strasz ludzi :surprised:

z MJ zeszliście na politykę :D proponuje zakończyć ten temat bo to jest "worek bez dna" szkoda sie użalać tak było jest i w najbliższej przyszłości będzie.

KowalX
27-06-09, 22:18
No w Holandii akurat byłem 2 miesiące i tam z angielskim nie ma problemu :) z każdym wszędzie sie bez problemu dogadałem wiec nie strasz ludzi :surprised:

z MJ zeszliście na politykę :D proponuje zakończyć ten temat bo to jest "worek bez dna" szkoda sie użalać tak było jest i w najbliższej przyszłości będzie.

Skoro byłeś to wiesz ,że niemiecki tam bardziej pasuje, też tam byłem.I niemiecki to z holenderskim język podstawowy.Ja miałem problem co do angola szczególnie u starszych.

pzdr

fvs
27-06-09, 22:24
JAk z kolega wywnioskowaliśmy Holenderski język czyli Niderlandzki jest mieszaniną angielskiego i niemieckiego niektóre słówka da sie wyłapać...

Z takim dziadkiem miałem okazje rozmawiać to mówił ze z TV sie nauczył angielskiego i nawet szło sie z nim dogadać :)

pzdr

KowalX
27-06-09, 22:33
Dla mnie to holenderski ma sporo słów zgodnych z nimieckim ,ale nawijają jak francuz bez przecinków.No skoro tak sprawę ujmując to w hiszpańskim znajdziemy trochę portugalskiego i włoskiego i vice versa.Nawet w polskim zapożyczenia z niemieckiego itp itd :)
Dziady zawsze swoje wiedzą w każdym kraju ;)

W każdym razie uważam ich za dosyć zacofany naród szczególnie jeśli chodzi o wiedzę o świecie.Jak to busz powiedział stolicą iraku jest iran :)
pozdrawiam

Fehu
28-06-09, 10:11
a po 5 latach na ciepłej posadce w Europarlamencie mają emeryturkę

bedziem się Żegnać ;* świetny podpis ;D

Punisher
28-06-09, 10:13
lovelas69 o polityce. Tego jeszcze nie było.

pawelek616
28-06-09, 11:02
Widze, że forumowicze się za polityke wzięli. Co do wypowiedzi tm7 to nie moge się zgodzić. Donald czy kaczorki to jeden huj i tak czy siak wszyscy w huja walą jak tylko mogą. Rząd sld lepiej pozostawić bez komentarza, każdy wie czemu, Pis przez dwa lata się zajmował pierdołami typu kto jest ojcem dziecka anetki i innymi bezdetami, Po jak dla mnie też nie zawiele robi i może nawet to lepiej. Żeby coś się w tym popierdolonym kraju zmieniło to musi wymrzeć całe pokolenie naszy ojców czyli ten stary zajebany komunistyczny beton(jak ktoś oglądał reportaż na tvn na temat byłych członków PZPR którzy zaklepali sobie ciepłe posadki na ówczesne czasy to wie czmu tak sądze).
Co do wyborów to co możemy zrobić to tylko głosować na mniejsze zło.

fallenursus
01-07-09, 02:18
ufff przeczytalem calytemat. jak to dobrze ze polsat ponaszej stronie padl..znacyz nie padl tylko Kudelski wkoncu sprzedal softa nowgo prowajderowi i juz nie moge sie wkradac w satelite,ale zawsze moge sobie poczytac TU!:twisted:

ciaastek91
01-07-09, 09:56
fallen ty sie ciesz, ze grzejesz dupke za oceanem ;p bo tam sobie zyjesz na poziomie i masz na wszystko wyjebaane.
dajesz rade po francusku? :D

fallenursus
02-07-09, 01:55
rozmawiam plynnie w 4rech jezykach...rozumiem mniejwiecej rowniez wloski i chiszpanski..no i ten szczerbaty portugalski mi sie od 3ech lat o uszy obija wiec wylapuje:smile:

D3
02-07-09, 08:23
Co do wyborów to co możemy zrobić to tylko głosować na mniejsze zło.

Proszę oświeć mnie czym jest to mniejsze zło w wyborach.

pawelek616
02-07-09, 17:49
Proszę oświeć mnie czym jest to mniejsze zło w wyborach.

To już musisz sam zadecydować.

magic_key
02-07-09, 20:13
ja sobie obiecałem jak bylem mlodszy ze bede zawsze głosował tylko na Endriu Leppera i czekam tylko az znow bedzie startował :) :D

Początkująca
02-07-09, 22:47
ja sobie obiecałem jak bylem mlodszy ze bede zawsze głosował tylko na Endriu Leppera i czekam tylko az znow bedzie startował :) :D
a co, gospodarstwo masz?

Fehu
02-07-09, 23:02
Ja na liberałów czyli PO -wiem wam się to nie podoba, ale cóż...

Biernaczek
03-07-09, 00:12
Michael Michael zaraz się rozpłacze . . .
Robią z niego nie wiadomo co.
A najlepsze jest to,że niektórzy słyszeli dwie piosenki i wielcy fani.

ZAHIR666
07-07-09, 23:22
Michael Jackson był jest i będzie największą gwiazdą muzyki POP i dla wielu jest największą gwiazdą w świecie muzyki ,w ogóle w całej historii muzyki na świecie.
Tak jak ktoś przede mną już napisał tyle co Michael Jackson zrobił i osiągnął, tyle wszyscy ludzie z tego forum razem wzięci nigdy nie osiągną.
Kochał ludzi a ludzie to w skur...ski sposób wykorzystywali, był bardzo wrażliwym człowiekiem. Michael Jackson to nie tylko muzyka.
Nigdy nie zapominał o najsłabszych biednych i chorych, pomagał im , wspierał, choć sam nie do końca sobie radził ze złem i chciwymi oszustami...
Miał, ma dzieci które go kochają i powtarzają że był najlepszym ojcem na świecie.
Ludzie nie znacie historii Michaela Jacksona to się nie wypowiadajcie.
Jak zawsze najwięcej mają do powiedzenia Ci , co nie mają żadnego pojęcia w temacie-żal.pl!!!
Czytajcie dalej Fakt, Super Express , Pudelki itp...

Anaboliczny Koks
08-07-09, 08:57
Michael Michael zaraz się rozpłacze . . .
Robią z niego nie wiadomo co.
A najlepsze jest to,że niektórzy słyszeli dwie piosenki i wielcy fani.

Bo on był nie wiadomo co ty nigdy tego nie osiągniesz ,MJ był najlepszy i tyle ,żadna inna gwiazda tak nie śpiewa i nie tańczy. Szkoda ,że tak wcześnie zakończył swoją karierę .

niewula
08-07-09, 14:33
zahir a co ty go kurwa znasz ze tak piszesz? jaki byl i wogole co robil? pierodlisz asz rece opadaja a dziecia tez pomagal?

mnie to wkurwia.. dobra byl dobrym muzykiem tancerzem i kims tam jeszcz ale ludzie pochowali go w trumnie ze szczerego, dobra spoko
TAKIEGO POGRZEBU TO NAWET PAPIEZ NIE MIAL!!!

lovelas69
08-07-09, 21:13
ok teraz dzieci mogą wyjść z ukrycia :smile:

ZAHIR666
10-07-09, 09:44
niewula a co Ty kurwa tak pierdolisz zapinał Cię Michael Jackson i Ciebie też lovelas69 jak byliście mali , że tak pieprzycie...?!!!
Żal dupę ściska, cóż zawiść Polaków nierobów na całym świecie jest znana, bo On miał, ma, bo On był, jest i co najbardziej boli - zawsze będzie...
Zazdrość nic Wam nie da gwarantuję.

Anaboliczny Koks
10-07-09, 10:02
Zahir to twoje zdjecie w avatarze ? Byl wielka gwiazda i bedziemy go pamietac jako muzyka i tyle ,on mi jesc nie dawal wiec plakac nie bede.

Niewula jakby papiez nie byl z kosciola to by lepszy mial :P u MJ mial k to spiewac ,a u Papieza co psalm mieli zaspiewac ? :P

ZAHIR666
10-07-09, 12:53
Taaaaa, to jeszcze jak byłem młody, piękny i szczupły...:lol:
Anaboliczny Koks a jakby Ci dawał jeść to byś do Niego mówił tato...?::knockout:
Poza tym nie jesteś konsekwentny w swych wypowiedziach. Mnie osobiście ani ziębi, ani grzeje co ktoś o MJ pisze, lub mówi. Ani to mój ziom, ani rodzina , a nawet jak zauważył niewula z Nim na browara nie chodziłem...
Przecież każdy z Was jest lepszy od tego pedofila z odpadającym nosem prawda...????? Takie teksty Was rajcują.... MASAKRA:neutral:

Siergiej1991
19-07-09, 21:28
Ale co jak co. Po śmierci zrobili mu wielkie świństwo. Od razu wszyscy zaczęli przypominać sobie że są jego krewnymi i że należy im się spadek. Tak samo było z wieloma pseudo-fanami, za jego życia słyszało kilka piosenek i to przypadkiem i w ogóle się nim nie przejmowało a teraz nagle Wielcy Fani.
Mimo to WIELKA szkoda bo był Masterem Popu

Kreta
19-07-09, 22:51
Mial pare dobrych nut spoko sie ruszal ale na litosc boska robicie z niego jakiegos kurwa guru. MJ to MJ tamto.

Wiechu
20-07-09, 00:13
Kazdy ma prawo uwazac MJ za dobrego muzyka a inni moga zmieszac go z blotem ale najbardziej irytujace jest to,ze po jego smierci prawie kazdy nagle sie tak nim podnieca i co chwile nowe newsy MJ to albo tamto i wspominanie.Dla prawdziwego fana zawsze bedzie dla nich zywy chociazby w kawalkach i nie bedzie nagle sie nim jaral po smierci.Dlatego ogarnijcie sie i tak dup nie spinajcie bo sracie zarem.