PDA

Zobacz pełną wersję : Cykl- masa/siła

Goliat
26-06-09, 08:23
Witam wszystkich.

Szykuje się do zawodów( we wrześniu ) i od 1 lipca startuje z cyklonem. Środki jakie mam to;
>Anadrol Turcja x1
>test. cypionat 10ml x1
>proviron x2
>meta ruska -100 tab
>i pozostałość po ostatnim cyklu czyli 3ml propionat :whistle:
>odblok clom i HCG
Jak zestawić te środki żeby miało to ręce i nogi ? Prosze o pomoc doświadczonych userów.

AAA jeszcze coś o mnie;
wiek 17
waga 76
staż 2 lata( z przerwami, ale oststni rok intensywnie )
przebyte cykle saa; propionat 20 ml

z góry dzięki wszystkim ! I bardzo proszę o nie pisanie głupich tekstów typu"po co ci koks" "za młody jesteś" itp... To moja przemyślana decyzja. Mam cel we wrześniu i chce go zdobyc, bo w gre wchodza niezłe pieniądze... no i prestiż :)

To thx za pomoc
Pozdrawiam.

lg team
26-06-09, 10:31
heh... prestiz,
myslisz ze jak podpompujesz sie to od razu wrzuca cie na brame i bezmyslnie bedziesz lal takich samych malolatow jak ty i w dodatku beda ci za to placic, no i nie wspominjac juz o wiejskich dziewuchach ktore beda leciec na takiego jak ty...

otoz tak, tak bedzie na poczatku az wpadnie ktos powazny dostaniesz z liscia i padniesz jak kloda,
to ze ze sie podlejesz woda jeszcze nie bedzie oznaczac ze bedzie dobry, mlody i jestes i glupi i tyle ci powiem,
saa nie zrobia z ciebie zawodnika, bo wszystko zlaezy od lba, a ty go napewno nie masz,

dominator875
26-06-09, 11:30
rece opadaja

Goliat
26-06-09, 13:02
>Nie rwe sie na bramke więc nie wiem po co piszesz małe kazanko, myślesz że jesteś teraz fajniejszy?...
>Nie miałem na myśli tego że bede kozaczył czy cos w tym stylu tylko to, że mam cos do udowodnienia i to moja sprawa.
>pomoże ktos czy nie ?

dominator875
26-06-09, 13:06
to zalezy...mamy psychiatre na forum?

Goliat
26-06-09, 13:08
hoho a potrzebujesz ??

Naprawde pytam, czy ktos pomoże rozpisac ?

lg team
26-06-09, 13:31
nie kozacze, nie czuje sie fajniejszy,
pisze bo wiem w czym rzecz, a ty jak masz mozg powinienes to zrozumiec,
ale widac go nie masz, bo rozum przycmila ci wizja 40 centymetrowego bika i 95kg na lawce,
jak sadzisz ze to da ci szacunek i prastiz to sie grubo mylisz, ale po co ja to pisze jak do ciebie to i tak nie dotrze,

takich jak ty przerabialem juz na dzisiatki i w sumie tak sobie teraz mysle ze po co kelejnemu tlumaczyc... nie robi jak uwaza, dostanie po dupie moze zmadzrzeje,

temat do usuniecia, nieletni!

fallenursus
26-06-09, 13:42
jedna tabsa drol'a+1 dwie tabsy provirona? za malo!!
:twisted:

17 lat +drol= kamikaze
no ale masz plusa za odwage

Goliat
26-06-09, 14:42
lg- na ławce juz 95 idzie, więc mnie nie doceniasz... Poza tym nie znasz sprawy i piszesz **** wie o czym.
Dzięki za pomoc, wiedziałem, że moge na Was liczyc...

Riddick23
26-06-09, 17:32
Leszcz przez duze L:yawn: niezłe pieniądze... no i prestiż ... tekst tygodnia 17 latka , a pozniej Brak seksu i zdrowia, i dobrze bo na chooj taki cymbal ma plodzic potomstwo...

sts
26-06-09, 18:14
Witam wszystkich.

Szykuje się do zawodów( we wrześniu ) i od 1 lipca startuje z cyklonem. Środki jakie mam to;
>Anadrol Turcja x1
>test. cypionat 10ml x1
>proviron x2
>meta ruska -100 tab
>i pozostałość po ostatnim cyklu czyli 3ml propionat :whistle:
>odblok clom i HCG
Jak zestawić te środki żeby miało to ręce i nogi ? Prosze o pomoc doświadczonych userów.

AAA jeszcze coś o mnie;
wiek 17
waga 76
staż 2 lata( z przerwami, ale oststni rok intensywnie )
przebyte cykle saa; propionat 20 ml

z góry dzięki wszystkim ! I bardzo proszę o nie pisanie głupich tekstów typu"po co ci koks" "za młody jesteś" itp... To moja przemyślana decyzja. Mam cel we wrześniu i chce go zdobyc, bo w gre wchodza niezłe pieniądze... no i prestiż :)

To thx za pomoc
Pozdrawiam.

ja pie***ole zacznij jeść.

KowalX
26-06-09, 18:28
są ci co biorą saa i ci co biorą za wcześnie ;)

lg- na ławce juz 95 idzie, więc mnie nie doceniasz... Poza tym nie znasz sprawy i piszesz **** wie o czym.
Dzięki za pomoc, wiedziałem, że moge na Was liczyc...

stary tyle to po 2latach na sucho na serię można brać ;)
weź ty się zabierz za porządne jedzenie

vold
26-06-09, 21:11
goliatku a co to za zawody???

Goliat
26-06-09, 21:25
Wl licealiada...

A Wy... reszta co nie chce pomóc tylko szpanuje głupimi tekstaki typu zacznij jeść itp. skończcie juz, bo mnie irytujecie...Chcecie pomóc ? ok a jak nie to wara.

pzdr.

KowalX
27-06-09, 01:02
młody, próg dywanu jest dla ciebie za wysoki więc nie cwaniakuj skoro mówimy ci jedzenie = postęp ,a na saa to trochę za młody jesteś ,ale rób jak chcesz ...