PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z potem bez wysiłku :(

ZIP009
25-06-09, 21:05
Witam!

Mam taki problem, pocę się wiem ze to normalne ale u mnie pocenie jest intensywne pod pachami i to jak by butelka się lała pod pache jest tragiczne i to chyba nie od wysokiej temperatury ani grubego odzienia myślałem o jakims preparacie ale nie wiem jaki moge stosowac w wieku 16lat

Ale nie chce słyszec ze dojrzewasz tak juz musi byc bo to pocenie pojawilo sie odkad zaczelem cwiczyc teraz mialem prawie 2 miesieczna przerwe myslelem se wszystko wroci do normy ale jest tak samo szkoda bo to troche zle wyglada w samym podkoszulku :cry:

AKRO
25-06-09, 21:25
mi sie wydaje ze to nic powaznego , wez se kup dobry jets antidral.

gangster
25-06-09, 21:26
Same treningi powoduja lepsze krazenie,wiec troszke mocniej odczuwasz cieplo.
Golenie pach zawsze zminimalizuje pocenie sie.

AKRO
25-06-09, 21:39
albo dojrzewasz to normalne. No a jak bedziesz golił pachy to jak sie tym antidralem posmarujesz to moze troche szczypać. Mnie szczypało nawet jak sie wcalnie nie goliłem. No ale mi tutaj chodzi o lekkie rany to moze szczypac.

ZIP009
25-06-09, 21:51
mi sie wydaje ze to nic powaznego , wez se kup dobry jets antidral.

No to spoko może coś takiego se kupie ale ten jets antidral to jest preparat który można kupic w zwykłej aptece a czy to tak sie pisze?

AKRO
25-06-09, 21:53
to tak wygląda
http://www.nokaut.pl/ksiazki/antidral-plyn-przeciw-nadmiernemu-poceniu-50ml.html
taka mala buteleczka.

ZIP009
25-06-09, 22:00
Bardzo fajnie kupie se to, ewentualnie etiaxil w aptece a puki co ide zgole pachy ;) haha

puma007
25-06-09, 22:01
chlopie czym sie tu przejmowac,wiadomo przyjemne to nie jest,ja sie wogole kiedys nie pocilem no a jak zaczolem cwiczzyc to normalnie w szoku jestem hehehhe,moze poprostu pijesz za duzo wody albo co,

ZIP009
25-06-09, 22:03
chlopie czym sie tu przejmowac,wiadomo przyjemne to nie jest,ja sie wogole kiedys nie pocilem no a jak zaczolem cwiczzyc to normalnie w szoku jestem hehehhe,moze poprostu pijesz za duzo wody albo co,

Wiesz może masz racje ale jakoś ja z tym nie czuje sie dobrze jednak takie 2 krążki na koszulce źle wyglądają

puma007
25-06-09, 22:11
wiem ze zle to wyglada,jak nic nie poradzisz to nus ciemniejsze kolory,wiem ze latem to problem ale nie beda az tak widoczne te krezki potu

ZIP009
25-06-09, 22:16
wiem ze zle to wyglada,jak nic nie poradzisz to nus ciemniejsze kolory,wiem ze latem to problem ale nie beda az tak widoczne te krezki potu

dobre ciemniejsze to czrne bo jak mam granatowa to widac mocno na bialej jakos mniej

lovelas69
25-06-09, 23:30
etiaxil czerwony 100 % skuteczności

Rokr91
26-06-09, 08:37
Nie jesteś sam... Ja z nadmierną potliwością całego ciała zmagam się praktycznie od urodzenia. Mogę nawet napisać iż nadmierna potliwość to dosyć łagodne określenie mojego problemu.
Wielu lekarzy jak, a nawet sam mogę powiedzieć iż nie spotkałem gorzej pocącej się osoby niż ja.
Ten kto tego doświadcza zrozumie że wcale nie jest to błahostka, a dylemat, który potrafi mocno ingerować w życie.
W moim przypadku żaden krem, itp nie daje nawet minimalnej poprawy.

KowalX
26-06-09, 16:35
Etiaxil też polecam.

http://www.aptekaekspresowa.pl/shop.php?txt_search=etiaxil&action=search&x=44&y=10&gclid=CJzG9OiTqJsCFRIM3godgRf6Cw

ZIP009
26-06-09, 21:53
Chciałem napisac że zgolenie włosów pod pachami pomogło w dużym stopniu ale jeszcze problemu nie rozwiązałem myślę że etiaxil mi pomoże wyeliminowac problem potu na dobre

lovelas69
26-06-09, 23:25
na tej stronce drogo...
u mnie w aptece można kupić za 32 zł etiaxil czerwony

KowalX
27-06-09, 00:26
no u mnie też taniej ,ale mu pokazałem opis i jak to wygląda ;)