Zobacz pełną wersję : sylwetka fitnessowa czy kotletowa??
witam. taki drobny temacik lajtowy a wlasciwie sąda.
jaka jest wasza wymarzona sylwetka fitnessowa czy masowo koxowa.
czyli powiedzmy 75-85kg z widocznym kazdym miesniem
czy 130kg z widocznym bebnem , wielkim karkiem, mega silą.
jest jeszcze cos takiego jak 100kg, widoczny kazdy miesien, ale tacy panowie widywani sa na scenie a i chodzi o zycie codzienne, basen, plaza itp.
prosze tylko pisac typ sylwetki i wasz wiek
zaczne od siebie.
moje marzenie to sylwetka fitnesowa, 80kg przy wzroscie 178, moj wiek 32
chyba nie ten temat. ale co tam.
moje marzenie to 85-90 kg / 185 cm. wiek 18 lat.
ciaastek91
25-06-09, 19:06
zalezy kto co ma na celu.
czy mister olimpia czy lans na plazy :)
wystarczy lans ale nie tylko na plazy :p
ciaastek91
25-06-09, 19:18
jak sylwetka fitnessowa to w ubraniu sie szalu nie robi ;p
wiec po za plaza zostaje tylko basen :D
nie tylko basen, koszulki możesz targać przed dziewczętami i słuchać jak piszczą :D
fitnesową tez widac w ubraniu.
wiadomo, ze wtedy nie ubieramy sie jak TeDe XXXL tylko w rozmiarek "dopasowany" lub "delikatnie luzny" z duzym akcentem na slowo delikatny.
ja sie troche rozpisze a co tam:P
marzy mi sie:
szczupla twarz:D
klata 130
pas 90
lapa 47
przedramie 37
udo 65
lydka 45
waga - nie wiem ile to by wyszlo przy takich wymiarach
Ogolnie sylwetka taka,aby bylo widac miesnie ale bez przesady (wiecie o co chodzi)
No i to wszystko przy moim wzroscie 189
ale temat... ale krotko-cos ala Frank Zane i juz mi wystarczy. dziekuje:smile:
Ja bym chciał tak :)
waga-140-150kg/183
klatka-100
pas-140
biceps- nie więcej jak 35
udo-80
fehu to bys robil szal na disKo :)
dino to chcesz byc wiekszy od pudziana??
Pudzian łapke 56cm podajrze ma.
jeśli chodzi o mnie,
maksymalna waga i wymiary przy maksymalnej szybkośći zwinności i pierdolnięciu.
mało na ciebie wierz mi
Nie chce bys jakis kuresko wielki, takie wymiary by mi wystarczyly
slim shady
25-06-09, 23:21
mi by taka stykała tylko z większymi rozmiarami
http://www.ifbb.com/reports/images/ross1.jpg
http://www.weightrainer.net/images/Grimek_Split.jpg
Waga maks. 85 kg przy wzroście 176 cm.
Klatka 130
Bic 45
Udo 65
Lydka 42
Pudzian łapke 56cm podajrze ma.
jeśli chodzi o mnie,
maksymalna waga i wymiary przy maksymalnej szybkośći zwinności i pierdolnięciu.
takie rzeczy tylko w erze:lol:
Waga maks. 85 kg przy wzroście 176 cm.
Klatka 130
Bic 45
Udo 65
Lydka 42
lovelas to raczej jesty nieadekwatne do wagi 85 kg:x
chyba ze bys mial maxymalnie malutko w pasie;P i waskie biodra
adekwatne :smile: wszystko jest możliwe :)
no ale nie będziemy się sprzeczać bo zaraz sypnie się w ch... postów i dywagacje czy jest to możliwe czy nie itp. :twisted:
dominator875
26-06-09, 11:40
a mi tyle zebym budzil wiekszy respekt na ulicy;bo kur... lubie to
dominator875
26-06-09, 12:01
Dinozaur no z czegos trzeba zyc
dla mnie idealne :smile: nie ćwiczę po to żeby być mega pulpetem :) powoli małymi kroczkami do przodu jeszcze z 4 lata :D
PeaceOfMind
26-06-09, 13:59
cześć tu świeżak. niedługo uzupełnię fotę.
ja chcę fitnesową!!!
teraz jest:
wzrost: 185
waga: 96
chciałbym zostać przy wadze ale zmienić proporcje i procentowy udział tego cholernego tłuszczu :(
no to ja mam 15 lat 168 cm wzrostu...
chciałbym mieć 177-180cm(ale nie wiem czy to możliwe, ojciec ma 177)
waga koło 90 kg troche więcej
bic koło 45cm
chciałbym wyglądac cos takiego jak na focie nizej
http://c.wrzuta.pl/wi13022/c35bbb92000cf7a6487cab05/0/koks
chciałbym zeby inni czuli respekt:evil::evil::evil:
chciałbym przy tym miec duzo siły...cienkie wyrzezbione cwaniaki nie budzą we mnie strachu, i wcale taki wygląd mnie nie podnieca....dlatego chce byc hardkor ale z umiarem
to przy wzroście 177 i wadze 90 będziesz wyglądał jak niecałe 2/3 tego ziomka :D
oj tylko tak podałem taką wage....mogłbym wazyc i 100 albo więcej nawet....abym był szybki i zwinny
ciaastek91
26-06-09, 14:53
no pewnie, najlepiej byc wielkim klamotem, wzbudzac respekt na dzielni i do tego bys szybkim i zwinnym ;d
oj tylko tak podałem taką wage....mogłbym wazyc i 100 albo więcej nawet....abym był szybki i zwinny
powodzenia...
zastanów się czemu wszelkich zawodów MMA nie wygrywają same tury po 150kg wagi, trójboiści itd..?
masz 14 lat, więc ci podpowiem: nie można będąc potężnym być jedniocześnie superszybkim i zwinnym.
elo
mi nigdy nie fascynowali zapoceni, wielcy goście którzy wyglądają potężnie i wzbudzają respekt, bardziej podoba mi się sylwetka wysportowana a nie zawodnika sumo.. podkreślone cycki, łapka 43-45, kaptury, 6ciopak i literka V.
Co do tematu:
ja bym chciał przy wadze 183cm ważyć ok 95kg,
łapka z 43-44
i potężne masywne uda bo uważam że to z niech wywodzi się siła człowieka
klatka nie musi byc masywna byle by miała dobry krztałt
ogólnie nie chciałbym byc zbytnio odtłuszczony bo nie lubie zbyt wyraźnej muskulatury,wszystko z umiarem:d a co do budzenia respektu na dzielni, nie musze go miec mam od tego ludzi heeh(żart)
pozdro!
mi nigdy nie fascynowali zapoceni, wielcy goście którzy wyglądają potężnie i wzbudzają respekt, bardziej podoba mi się sylwetka wysportowana a nie zawodnika sumo.. podkreślone cycki, łapka 43-45, kaptury, 6ciopak i literka V.
pzeciez wcale nie chce byc jak sumo....na 3 stronie jest fotka którą podałem....a po za tym zna,m chłopaka który ma 178cm wzrostu w klacie ma ponad 150 czy nawet 160 bo dawno z nim nie gadałem i zajebiscie zwinny jest....zawaliscie sie nogami bije i jest rozciągnięty....
178 cm i w klacie 160 hehehe :smile: jeszcze 18 cm w kalcie i będzie miał tyle ile wzrostu buhehehe :twisted:
młody pierdoły piszesz
który ma 178cm wzrostu w klacie ma ponad 150 czy nawet 160
to jest wysoki tak jak szeroki :)
cholera ,a w mojej książce pisze ,że Arnold miał tylko 150 ;)
Ja bym chciał tak :)
waga-140-150kg/183
klatka-100
pas-140
biceps- nie więcej jak 35
udo-80
przecież teraz tak masz :PP (pojazd!, heh:*)
Hehe.
P.S
to nie pojazd to spełnienie marzeń ;D :*
jak dla mnie to troche cały ten watek został zle rozpoczety poniewaz mozna miec 130 i wszystkie miesnie widoczne wszystko kwestia rzezby którą chcemy osiągnąc o sylwetka fitnes raczej mi sie kojarzy z wagą 60-70kg a jezeli chodzi o koksy to zgadza sie ze sylwetka kotlet poniewaz wtedy nie ma sie takich miesni jak gdy cwiczymy na samych odzywkacha tylko na tym osiągniemy niezwykłę ciało
dobra juz sie nie brechtajcie...gadałem z jego bratem młodszym dzisiaj i powiedział ze ostatnio jak się mierzyli to miał 146cm w klacie....czyli mi się pojebało z deka...ale na serio tyle ma
jak dla mnie to troche cały ten watek został zle rozpoczety poniewaz mozna miec 130 i wszystkie miesnie widoczne wszystko kwestia rzezby którą chcemy osiągnąc o sylwetka fitnes raczej mi sie kojarzy z wagą 60-70kg a jezeli chodzi o koksy to zgadza sie ze sylwetka kotlet poniewaz wtedy nie ma sie takich miesni jak gdy cwiczymy na samych odzywkacha tylko na tym osiągniemy niezwykłę ciało
ty dobry jestes nie ma co.....według ciebie więcej mozna osiągnąc na odrzywkach niz na koksie...hehe smiech na sali
sylwetka fitnes raczej mi sie kojarzy z wagą 60-70kg
to nie jest sylwetka fitness ;)
tylko sylwetka z Oświęcimia...
Anaboliczny Koks
26-06-09, 21:05
Mi by wystarczyło wyglądać jak Mirko CroCop np ... Nie wygląda zajebiście ale jak dla mnie starczy ,zresztą widzieliście kiedyś Kickboksera obtłuszczonego sumoka? ^^. Mlody ty jesteś śmieszny jak idzie typ taki wielki no jakoś we mnie nie wzbudza respektu co mi zrobi ? Napnie biceps ? ^^
ty dobry jestes nie ma co.....według ciebie więcej mozna osiągnąc na odrzywkach niz na koksie...hehe smiech na sali
za to ty bys juz najlepiejw wieku 14 lat wpierdalal mete, deke, omke i strombe co?
Mi by wystarczyło wyglądać jak Mirko CroCop np ... Nie wygląda zajebiście ale jak dla mnie starczy ,zresztą widzieliście kiedyś Kickboksera obtłuszczonego sumoka? ^^. Mlody ty jesteś śmieszny jak idzie typ taki wielki no jakoś we mnie nie wzbudza respektu co mi zrobi ? Napnie biceps ? ^^
Bob Sapp ;]
Dinozaur bedziesz dawał na forum kiedys swoje zdj ? Z checia bym zobaczyl :)
fallenursus
26-06-09, 21:54
dinozaur bedziesz dawał na forum kiedys swoje zdj ? Z checia bym zobaczyl :)
za male forum
za male forum
ahahah fallenursus jak dla mnie to komentarz miesiaca xDDD
kulam sie :D:D
dinku ale tu nic nie ma :smile:
slim shady
27-06-09, 00:22
nie działa
slim shady
27-06-09, 00:58
respect 4 you
Kozacko, jestem pod wrażeniem ;)
trochę kolory Ci uciekły :P
hehehe trochę kotlet i maska pederasty :D
brzusiu duży :)
nie jestem fanem takich sylwetek :) ale jeśli chodzi o masę to jest jej sporo- typowa pompa :D
myślę, że zostaniesz teraz idolem młodego- w końcu siejesz postrach na dzielni :smile:
możesz straszyć dzieci byku , maska jak z niemieckiego hardcore'a ;)
dino, dla mie jest fajnie, tzn WSZYSTKO jest w miare posrodku z wyjatkiem brzucha, ktory nie jest fitnesowy:)
fallenursus
27-06-09, 04:10
no to mialem racje, tylko zie ten topor i te zakrwawione zajaczki...
Anaboliczny Koks
27-06-09, 08:23
Tyranozaur z Ciebie .
A co do tego trafienia to również mały jak i duży może zadać Ci cios ,że padniesz od razu.
Napisał xxmłodyxx
Brawo dla ciebie młody gdybys kiedy kolwiek brał koksy to bys wiedział o co mi chodzi jezeli cwiczy sie bez koksów to terzba troche dłuzej czekac na efekty ale zdecydowanie twoje miesnie są szybsze a jezeli chodzi o siłe to kwestia dobrego treningu a i na to są mocne odzywki a na samych koksach to co nazwyjez osłabisz serce fakt zdabedziesz mase i wielkie ciało lecz wiekszosc z tego to ubity tłuszcz a gdy przestaniesz cwiczyc bedziesz wyglądac jak sumoclap
zostaniesz teraz idolem młodego
heh może....fajna fota z maską jak te..yyy zamaskowani zawodnicy z Meksyku czy tam z Hiszpanii(jeden h*j)
mi nie do końca chodziło ze chce siać postrach...no ale chciałbym byc kawał chłopa i miec duzo siły....bo nie którzy są kawał chłopa a szafę przesunąć to do sąsiada o pomoc idą
Napisał xxmłodyxx
Brawo dla ciebie młody gdybys kiedy kolwiek brał koksy to bys wiedział o co mi chodzi jezeli cwiczy sie bez koksów to terzba troche dłuzej czekac na efekty ale zdecydowanie twoje miesnie są szybsze a jezeli chodzi o siłe to kwestia dobrego treningu a i na to są mocne odzywki a na samych koksach to co nazwyjez osłabisz serce fakt zdabedziesz mase i wielkie ciało lecz wiekszosc z tego to ubity tłuszcz a gdy przestaniesz cwiczyc bedziesz wyglądac jak sumoclap
oj wiem ale z tego co wczesniej napisałęs to zrozumiałem ze więcej mozna osiągnąc na odrzywkach...tu troche to sprostowałes....ale wiesz jak ktos sie dobrze zna to masy zdobytej na koksie nie zamieni w tłuszcz....no ale dobra jestes BOGIEM kulturystyki i nie bede sie z tobą kłucic....każdy ma inne zdanie ale po to jest forum zeby se pogadac :evil::evil::evil:
młody jak widac to ty sie masz za boga kulturystyki a jezeli macie zamiar oceniac siłe po wielkosci miesnia to powodzenia clap
duzy miesien =silniejszy miesien
natura tak chce
nie mowie tu o ludziach ktorzy s wyjatkami i cwicza silowo bo moga miec sporo sily ale generalna zasada wiekszy miesien=wieksza sila
patrz pudzian ma duze miesnie a wg twej teori to moglby wazyc 83kg
i tak starszysz dzieci na dzielni;/ wez taki wielki kolega;/ ;/;/;/ zostaw je moze co?
xDDDDD:lol:
hmn to tak jakby powiedzec ze człowiek który ma w bicepsie 45 nie moze wycisnąc na klate 180 kg duzy miesnie nie znaczy o duzej sile wszystklo zalezy jak był ćwiczony są osoby które pakuja w siebie nie mozliwą ilosc koksów jejich miesnie sa duze a siła no hmn nie powalajaca wiadomo sa osoby które widzą jak sie z kokasami obchodzic i jejich masa o siła czy nawet szybkosc sa wielkie ale to sie rzadko zdaza bo trzeba wiedziec co sie bierze
Początkująca
27-06-09, 20:27
czyżbyś zajmowała się jakimś nielegalnym interesem... :smile: nieładnie lofelas a u ciebie jaka stawka??:D:D a mówileś ze jestes przeciwko homo;P
masz rację... uważam ich za grupę ludzi, która powinna spłonąć na stosie...oj no nie wstydź się ;D
to uwazaj bo ja tam z dzidą grasuje:
na wiewiórki ;)
80 kg czystej masy, tak z 38 w łapie i być zdrowym (chodzi mi o normalne plecy)
No to faktycznie małe wymagania masz :D
mi sie marzy
wyglad taki jak ma ireneusz kuras.
najwiekszy biceps w polsce 59cm
wagi 150kg.
udo 81
Ja tak z 180cm wzrostu.
bic z 42cm
klata z 115cm
kaloryferek:D
Nogi dobre i plecy i pasi:D
mi sie marzy
wyglad taki jak ma ireneusz kuras.
najwiekszy biceps w polsce 59cm
wagi 150kg.
udo 81
moze najwiekszy biceps z oficjalnych zawodach strong man, bo ja u siebie w miescie mam znajomego co ma ponad 62 w lapie
Cobra's Eyes
30-06-09, 15:13
chyba na długość :P
Mi styknie 46cm w łapce.
moze najwiekszy biceps z oficjalnych zawodach strong man
ostatnio oglądałm stron man i jeden miał bica 64cm
EDIT
ale to były zawody swiatowe jakies
mi sie mysli o 45 w łapie, 94 kg wagi i bede cwiczyl dopoki tyle nie bede mial :)
btw adam glupoty o koksach gadasz nie znasz sie a wciskasz jakiś kit
ciaastek91
30-06-09, 20:40
moim zdaniem, takie planowanie do ilu sie chce dojechac jest troch bezsensu, bo mysle, ze w wiekszosci przypadkow apetyt rosnie w miare jedzenia albo zapalu brak, wiec generalnie albo jestesmy mniejsi niz zakladalismy albo wieksi :D
no wiadomo, jak sie osiagnie cel to pojawia sie nowy, ale mysle ze tego co sobie teraz wyznaczyłem dosyc długo nie osiągne :(
chyba na długość :P
Mi styknie 46cm w łapce.
hehe nie na dlugosc:P koles ma okolo 195 wzrostu i okolo 170 kg wagi:D
moim zdaniem, takie planowanie do ilu sie chce dojechac jest troch bezsensu, bo mysle, ze w wiekszosci przypadkow apetyt rosnie w miare jedzenia albo zapalu brak, wiec generalnie albo jestesmy mniejsi niz zakladalismy albo wieksi :D
kilkadziesiat słów i zero tresci-jak bedziesz planowac to albo osiagniesz cel albo nie....:whistle: ciastek cos sie zagmatwales chyba :lol:
Wiec ja sie tez wypowiem . Czytajac wasze wypowiedzi zdziwiłem sie troche poniewaz sadze ,ze nie idalenej sylwetki za kazdym razem patrzac w lustro bedzie cos do poprawienia ,poszerzenia itp . Sadze , ze jesli wkreciłęs sie w klimat ciezko wyjsc z tegp "zelaznego wirusa " Wiadomo kazdy ma jakis cel . Ja cos jakis czas stawiam sobie poprzeczke i prubuje jak osiagnac dany cel. Ale nie jakies wymarzone sylwetki .
Jednym słowem chce byc "duzy" co jest pojeciem wzglednym .
To jest moje zdanie na dany temat a sylwetka plazowa to banda sezonowcow okupujacyh siłownie i banda ludzi co mnie denerwuje ! Nie nawdzie sezonowcow .
Witamy sezonie 2009 ;/
Wiec ja sie tez wypowiem . Czytajac wasze wypowiedzi zdziwiłem sie troche poniewaz sadze ,ze nie idalenej sylwetki za kazdym razem patrzac w lustro bedzie cos do poprawienia ,poszerzenia itp . Sadze , ze jesli wkreciłęs sie w klimat ciezko wyjsc z tegp "zelaznego wirusa " Wiadomo kazdy ma jakis cel . Ja cos jakis czas stawiam sobie poprzeczke i prubuje jak osiagnac dany cel. Ale nie jakies wymarzone sylwetki .
Jednym słowem chce byc "duzy" co jest pojeciem wzglednym .
To jest moje zdanie na dany temat a sylwetka plazowa to banda sezonowcow okupujacyh siłownie i banda ludzi co mnie denerwuje ! Nie nawdzie sezonowcow .
Witamy sezonie 2009 ;/
w 100% sie z Toba zgodze, ja tez tak mialem ze na poczatku chcialem wyciskac 100 na klate i miec w lapie 40, potem juz stwierdzilem ze fajnie byloby miec 42, potem 43 obecnie juz bym chcial 45 ale jak bym zrobil tyle to sadze ze chcialbym dobic do 47.
Najgorsze jest jednak to ze gdy osiagniemy sylwetke o jakiej marzylismy to potem stajemy w tak jakby martwym punkcie myslac co dalej?
1 opcja - jesli bede cwiczyl dalej to prawktycznie na pewno urosne,
2 opcja - przestane cwiczyc (bo po co?) to mi spadnie
I to jest wlasnie najgorsze ze dochodzac do wymarzonej sylwetki nadal nalezy cwiczyc aby to utrzymac, i tak kolo sie zamyka, wiec albo przestaniemy cwiczyc z braku laku i checi, albo bedziemy napierdalac dalej ostro:D
Dokładnie i są dwie drogi Tabletka czerwona i niebieska ;D
Wszystko zalezy od osoby.